SundhedKvinders sundhed

Tabletter fra mavesmerter under menstruation

Statistikkerne viser, at messen køn, der ikke er bekendt med menstruationssmerter, er meget lille. Og for nogle kvinder er det så stærkt, at de ikke kan gøre det sædvanlige arbejde og gøremål. Spørgsmålet er: "Hvordan at slippe af med mavesmerter under menstruation?"

Lavere mavesmerter

Hvorfor mave gør ondt under menstruation? Der er flere årsager til denne tilstand. Lad os betragte dem nærmere. I bred forstand kan en sådan smerte inddeles i to grupper: primær og sekundær. Den første kategori indbefatter dem, der forårsager vanskeligheder udstrømning udledning fra livmoderen. Dette skyldes de individuelle egenskaber af kroppens struktur af kvinder, livmoder placering og indsnævre hendes hals efter en abort. Sådanne smerter og forstærkning kan medføre træthed og høj (både fysisk og psykisk), tidligere bæres sygdomme, stress, ekstreme vejrforhold. Kvinder med forøget uro risiko for smertefuld menstruation over, og de ledsages af apati og generel forringelse. Ofte piger nødt til at drikke tabletter fra mavesmerter eller anden måde blive på deres fødder. Den anden gruppe omfatter ubehag forårsaget af forskellige gynækologiske sygdomme, tumorer og betændelser substandard bækkenet.

Hvordan at slippe af med smerten under menstruation

Hvis smerten under menstruation forårsaget af en bestemt sygdom, så slippe af med dem, vil du være i stand til at helbrede ham. Men hvis ingen sygdom ikke er til stede, er du nødt til at bekæmpe sygdommen kompleks. Universal middel mod sådanne situationer ikke eksisterer. Du skal vælge mellem en række forskellige piller mavesmerter, baseret på egenskaberne af organismen. Der er en række anbefalinger, som primært er "lette" dit liv i løbet af de kritiske dage. For det første er fjernelse af varme i maven anbefales at vedhæfte en vandflaske med is, og fødderne - varme pakninger. For det andet, drikker en dag for omkring 10 kopper vand - kroppen under menstruation kræver en masse væske. For det tredje er det nødvendigt at udelukke enhver fysisk og psykisk stress i denne periode. For det fjerde bryg te med pebermynte eller hindbær almindelig (drikke sådan drik must hot slurke). Hvis smerten er så stærk, at intet ovenstående ikke hjælper, er det nødvendigt at henvende sig til narkotika. Apoteker i en bred vifte finder du den tablet fra mavesmerter. Som regel en del af disse midler omfatter antispasmolytika og analgetika. Traditionelt anvender sådanne billige og effektive piller for smerter i underlivet, som "No-spa" og "Analgin". Også ved en reception på den gynækolog bør høres om, som kan tages midler til dig. Forskere har bevist, at den menstruationssmerter næsten helt forsvinder efter fødslen, og er fraværende i kvinder, der anvender p-piller. At vælge den rigtige smertestillende til kritiske dage specielt til dig selv, er det værd at forsøge konventionelle metoder og konsultere en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.