SundhedKvinders sundhed

På hvorvidt det er muligt at blive gravid i første forsøg

Situationen i landet er så, at den fulde frigørelse af moral er der ingen velopbygget system for seksualundervisning og uddannelse. Hvordan ville skadeligt eller skeptikere smilede, men hvorvidt dette tilfælde har vi alt i orden, ville der ikke være nogen spørgsmål: "Kan du blive gravid første gang?"Fejl Sex Education

Ofte meget vanskeligt at forklare den unge pige, hele mekanismen af processen på grund af hendes manglende indledende grundlæggende viden. Hvis hun havde vidst om de reproduktive funktioner i hendes arbejde, ville hun have indset, at blive gravid første gang så let som med den anden og den tredje, og fra alle andre. Lige begyndt hendes menstruationscyklus, så det reproduktive system arbejde i fuldt mål, men da der efter hver seksuelle møde, hun begynder at udføre sine opgaver. Og at tænke: "Kan du få gravid første gang?" - højden af dumhed. Det har for længst kendt den sande ordsprog: efter en kamp med næverne ikke bølge. Men en eller anden grund, besluttede vores piger til at vinke sine hænder, der er at holde sig til de spørgsmål, det er efter den kendsgerning af seksuel kontakt.

Især unge psykologi

Det sker, at ikke alene, eller rettere, ikke så meget en mangel på grundlæggende viden fører pigen til den tidlige uønsket graviditet. Mange unge mennesker er til tider så overbevisende i sit forsøg på at opnå et seksuelt forhold til en charmerende ung frøkener, at det ikke engang er i tvivl, at det er muligt at blive gravid i første forsøg. Hun er overbevist om , at dette ikke kan være, fordi hendes kæreste mener det. Især ofte dette sker, når en ung mand meget ældre end sin naive kæreste.

Derudover teenagere - særlige mennesker. For dem er det af afgørende betydning ikke at autoritet forældre, læger, psykologer, lærere, nemlig peer. Mange vidende om spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at blive gravid efter første gang, men ignorere risikoen. Og nogle gange eksemplet med en ven kan være en afgørende faktor i beslutningen om at tage det første skridt i retning af nye fornemmelser, en eller anden måde bringe seksuel intimitet. Hvis du har en kæreste der ikke ske, betyder det, at der ikke vil være mig. I dette tilfælde, ikke taget hensyn til de individuelle karakteristika af organismen. Men først og fremmest unge piger ikke går til deres forældre og til hendes venner og spurgte: "Kan du få gravid første gang?"

Måder at løse problemet

At en eller anden måde forhindre uønskede konsekvenser og gruopvækkende statistikker viser, at disse effekter finder sted ret ofte - med en ung pige har brug for at holde analfabetisme og forståeligt sprog til at fortælle hende, at:

1. Hvis pigen har en fuld menstruationscyklus, bør du ikke tro de historier om umuligheden af at blive gravid efter den første i sit sexliv.
2. Derudover er behov for at kommunikere klart at forklare ikke kun faren for uønsket graviditet, men også om muligheden for at indgå seksuelle infektioner. Derfor, hvis det er begyndelsen på seksuelle liv, sindet kan ikke være et middel til prævention.
3. Vis fordelene af menstruationscyklus kalender, som sammen med et kondom kan bidrage til at reducere risikoen for uønsket undfangelse.

Hvis du holder en samtale i en rolig, venlig tone, mens på ingen måde forklejne alvoren af temaet, vil en ung pige kunne værdsætte faren for situationen, og at tro, du, ikke jævnaldrende, og så vil hun ikke have flere spørgsmål om, hvorvidt det er muligt at blive gravid i første forsøg .

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.