SundhedKvinders sundhed

Hvordan til at bestemme din ægløsning periode?

Sandsynligvis alle de piger, der har nået den fødedygtige alder, bevidste om det faktum, at deres kroppe er visse hormonelle forandringer hver måned. Men her, der er den periode ægløsning og hvad der sker med den kvindelige krop i dette øjeblik, kender desværre ikke mange. Selv om hver af messen køn i det mindste bør kende den generelle oversigt over dens reproduktive system.

Udtrykket indebærer, at ægløsning når folliklen brister, og fra det kommer et modent æg. Således den periode ægløsning - det er en af de faser af menstruationscyklus af en kvinde, der kommer i 10-16 dage før din næste menstruation. En sund pige, skal hun være næsten hver måned (normalt tilladt 1-2 anovulatoriske cyklusser per år), og i dette øjeblik er sandsynligheden for undfangelse barnet. Af denne grund, enhver kvinde er vigtigt at holde styr på din cyklus. Med denne viden, kan du planlægge graviditeten, ved hjælp af yderligere metoder til beskyttelse, eller omvendt, yderste for at få graviditet i farlige dage.

Der er flere måder at bestemme ægløsning. Den mest pålidelige - det udfører ultralyd hver 2 dage, startende 7 dage af cyklussen. Kun med denne diagnose kan spore væksten af follikler i æggestokkene, endometrietykkelsen, antager den nøjagtige dato for hårsækken brud, baseret på data om størrelsen, og bekræfter, at ægget kom ud.

Desuden kan den periode ægløsning detekteres ved særlige prøver. Hvis mængden af urin luteiniserende hormon nåede det maksimale niveau, vil strimlerne på testen lig i lysstyrke. Det betyder, at ægget vil blive frigivet inden for de næste 24 timer. Men disse tests er dyre, især hvis man tager i betragtning, at for at afgøre ægløsning er undertiden nødvendigt at bruge 1-2 prøver om dagen i flere dage. Derfor har populariteten af denne særlige metode til diagnosticering ikke vundet.

Mange for bestemmelse af, hvornår ægløsning, brug af sådan en gammel og bevist måde som målingen af basal legemstemperatur. Dens princip er baseret på det faktum, at hver morgen, ikke komme ud af sengen, er du nødt til at måle kropstemperatur (nøjagtigheden af alle resultater opnås, hvis målingerne foretages i endetarmen). Men denne metode kræver en vis selvorganisering: at få et klart billede, og foreslår en mulig dato for ægløsning måling bør udføres hver dag i mindst 3 måneder.

Når man planlægger en graviditet er ofte nødvendigt at måle temperaturen, indtil starten af den længe ventede begivenhed. Hver måleresultatet bedre lagret i en særlig tabel og markere det punkt på grafen, hvor den lodrette akse er anbragt temperaturværdier, og de horisontale - dage i måneden.

I første halvcyklus temperatur bør ideelt holde ved 36 - 36,4 0 efter follikelruptur den stiger brat til 37 0 grader og derover, og springet i grafen indlysende synlig. Den dag, der markerede den laveste temperatur , før det bliver op - det er den dag i ægløsningen.

Der er også en række andre, mindre pålidelige, metoder til at bestemme tidspunktet for frigivelsen af ægget. Således kan ægløsningen bestemmes, hvis følge ændringer i udflåd, at lytte til alle de smertefulde fornemmelser i underlivet eller endda være opmærksom på deres seksuelle tiltrækning, som er farlige dage bør øges.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.