SundhedKvinders sundhed

Når det er nødvendigt at gå måned efter fødslen? Når menstruationscyklus vil blive en regelmæssig?

Enhver kvinde har brug for en særlig opmærksomhed og pleje af deres helbred. Det er derfor, i denne artikel, jeg ønsker at tale om, hvornår de skal gå måned efter fødslen, da de kan være, og hvad skal en kvinde forventer af denne naturlige proces.

lochia

Nogle kvinder tror fejlagtigt, at den første måned efter fødslen opstå umiddelbart efter processen med at besøge de krummer ind i lyset. Men det er ikke så! Ikke at forveksle barselsflåd - rigelige, som rense kroppen af kvinder, nemlig livmoderen og fødsel kanalen fra forskellige rester med menstruation. Denne proces er en helt anden karakter. Med hensyn til de data valg, den første uge efter fødslen, vil de sandsynligvis være temmelig rigelig, overvejende rød, mørkere til brun, så det samme vil gradvist lysere, indtil de forsvinder helt i den anden uge. Denne proces kan vare fra tre uger til seks uger. Over hele perioden kvinden vil miste et gennemsnit på 300 ml blod. Ingen grund til at være bange, hvis først med sekreter vil forlade små blodpropper, dette er normalt.

barselsperiode

Det er ingen hemmelighed, at processen med svangerskab og fødsel af et barn - en kompleks biologisk proces, der kræver kvindens krop mest energi og sundhed. Derfor er en kvinde efter fødslen har brug for en vis tid til at slappe af, og naturen har givet det. Hvis en ung mor ammer et spædbarn, er det naturligt og nødvendigt, i hendes krop aktivt producerer sådan en særlig kvindelig hormon som prolaktin, fremme amning og gør alt for at undgå en ny graviditet opstod. Det vil sige, en naturlig prævention. Og så længe kvinden ikke forekomme ægløsning og menstruation - en ny graviditet er simpelthen umuligt. Men du behøver ikke håbe på for meget af hormonet handling. Efter alt, er der mange forskellige faktorer kommer i arbejde. Så er det vigtigt, at mor plejede at barnet så ofte (ikke mindre hyppigt end hver to til tre timer), kan du ikke gøre flere afbrydelser i fodring selv om natten. Ellers prolaktin niveau er utilstrækkelig til at beskytte dame fra uønsket graviditet. Især det drejer sig om den periode, hvor mødre begynder at indføre fast føde, og at mætte barnet tager mindre mælk end tidligere.

Amning og månedlig

Regne når at gå måned efter fødslen, enhver kvinde bare skal vide, at dette ikke nødvendigvis er helt at afslutte amning. E. Selv hvis en ung mor ammer et spædbarn, kan det være for tidligt eller for sent at begynde menstruation. Du skal ikke være bange for dette, er det en normal proces, der ikke påvirker amning og kun viser, at kroppen genvindes og klar til en ny opfattelse.

Hvis naturlig fødsel

Således er svaret på spørgsmålet om, hvornår de skal gå måned efter fødslen. I gennemsnit dette sker inden for seks måneder efter fødslen, men kan tage op til 10-12 måneder. På et givet tidsrum kan begynde i løbet af denne periode. Dette gælder dog kun for de kvinder, hvis babyer er ammet helt eller delvist. Hvis barnet - Flaske-, kan mor menstruation begynde meget tidligere. Når der er perioder efter fødslen i denne case scenario? Dette sker normalt i 1,5-3 måneder efter fødslen af barnet. Et særligt tilfælde er de forskellige komplikationer under fødslen og vanskelig periode for inddrivelse af kroppen af kvinden efter fødslen af barnet (dog forudsat, at barnet er helt flaske-fodret). I dette tilfælde kan perioder begynde tidligst den anden eller tredje måned efter fødslen.

kunstig fødsel

Og når det er nødvendigt at gå måned efter fødslen, hvis barnet blev født ved kejsersnit? I en sådan situation er det nødvendigt at tage hensyn til en række faktorer, men det er værd at bemærke, at timingen ikke påvirkes. Dvs.. Du skal navigere disse kvinder på de samme tal som de mødre, der fødte alene. Måned efter starten af kunstig fødsel i gennemsnit seks måneder efter fødslen af et barn.

norm

Så når der er perioder efter levering, vi forstår. Nu er det nødvendigt at være opmærksom på selve processen, til at analysere alle de nuancer. Sørg for at sige, at den første periode vil være helt rigelige. Du skal ikke være bange for dette, er det den normale tilstand af tingene. Forklaret alt det i livmoderen kan være slimede rester, der ikke har tid til at komme ud af lochia, vil alt dette og forlade kroppen ved den første menstruation. Hvis en kvinde ikke frigiver fortsætter over en uge og er ikke ledsaget af symptomer på anæmi (hjertebanken, svimmelhed og generel svaghed), så fortvivl ikke. I et andet tilfælde er det bedre at konsultere en læge.

advarselstegn

Forstå, hvad der sker med kroppen efter fødslen som er månedlige og hvad de end måtte være, bør også drøftes, i hvilke tilfælde er det nødvendigt at begynde at være bekymret. Så søge lægehjælp, du har brug for i tilfælde af, at følgende symptomer er til stede: for meget blødning skarlagen, klar rød farve; hvis sekreter observeres for store blodpropper; spotting har en skarp ubehagelig lugt; menstruation er ledsaget af en række smerte uterin, svimmelhed og svaghed. Alle disse problemer kan indikere tilstedeværelsen af infektion i kroppen eller triggeren anæmi.

Om smerte

Mange kvinder spekulerer på, om smerten forbliver under menstruation efter fødslen? Bemærk, at den første udgivelse vil blive parret med mere alvorlige smerter end normalt. Dog vil denne situation ikke vare længe, og allerede den næste menstruation bør ikke være så smertefuldt. Men igen, det er værd at huske, at alt afhænger af kvindens krop. Nogle kvinder siger, at postpartum smerte før menstruation og under dem stort set ikke observeret nogle ubehag, tværtimod, stiger. Det er alle individuelle, og ikke har nogen kriterium for at give gennemsnit for den sags skyld.

Om cyklus

Det sker, at en kvinde var den første menstruation, men ikke forekommer den anden måned efter levering. "Delay og graviditet!" - mange mennesker tror. Men dette er ikke altid tilfældet. Igen, jeg vil gerne minde om, at før kvinden giver barnet brystet, kan prolaktin niveauer i kroppen ændres, så starten af menstruation, så udelukke denne mulighed. Det vil sige, hvis en bestemt periode, barnet spiste lidt modermælk, og kom amning krise, månedligt kan begynde, fordi prolaktinniveauet i kroppen reduceres væsentligt. Men gennem tiden pjevs kan skifte mening og starte igen ofte anvendt på brystet. Der er månedlige og lidt sent - vær ikke bange, det er meget muligt. Med hensyn til de samlede tal, bør den fulde cyklus komme sig i omkring tre til fire måneder efter debut af månedlige menstruation. Hvis dette ikke sker, skal du søge råd hos en gynækolog. Det er imidlertid værd at huske på, at mens moderen føder barnet via modermælken, kan der være en række fiaskoer, og ikke altid, vil det betyde nogle problemer med kvinders sundhed.

Personlig hygiejne

Dismantled gå der hver måned efter levering, er det nødvendigt at komme nærmere ind på sådan et vigtigt øjeblik som personlig hygiejne kvinder, især i de kritiske dage. Som for personlig toilet i den første måned efter fødslen af et barn, så en ung mor bør være yderst forsigtig med ikke at sætte på din krop med en infektion. På dette tidspunkt, er det nødvendigt at opgive alle mulige hjælpemidler, vask væk kun rent vand. I første omgang, endnu bedre at bruge kogt vand. Også før fuld tilbagebetaling af den normale menstruationscyklus, er kvinder ikke anbefales at bruge sæler, især parfumeret og tamponer (det samme gælder for hygiejne under barselsflåd). Så du har brug for at finde alternative metoder. Som en mulighed - velegnet menstruationskop, der er sikkert til brug under menstruation og ikke skader den kvindelige krop, som gør installationen. I en snæver vending kan du bruge puder med en glat og plan overflade, skal der skiftes hver 3-4 timer, uanset tidspunktet på dagen. Også under den blødende kvinde anbefalede toilet kvindelige kønsorganer. Dette gøres bedst ved hvert skift af puder, så du kan undgå infektion. Desuden er det nødvendigt at give op, indtil de forskellige geler til intimhygiejne er bedre at bruge almindelig barn sæbe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.