Nyheder og SamfundBerømtheder

Baysarov Ruslan Sulimovich: biografi og privatliv

En ekstraordinær mand, en tjetjenske ved fødslen, der opnåede højder i erhvervslivet såvel som i hans personlige liv, Baisarov Ruslan, forekommer lejlighedsvis på tv-skærme og sider af berømte tabloids. Hans biografi er mindst opmærksomt som et eksempel på udholdenhed kombineret med held.

En efterkommer af en herlig familie

Baisarov Ruslan Sulimovich er indbygget i landsbyen Veduchi, der ligger i Tjetjenien-Ingusjetien. Han blev født i august 1968. Familien der rejste den fremtidige oligark var ikke rig og har mange børn. Ifølge minder om Ruslan selv måtte han arbejde som barn, så han indså prisen for hårde penge i lang tid. En efterkommer af den berømte Kharachoy-familie, Ruslan Baisarov, hvis biografi begyndte på det område, hvor voldsomme, blodige kampe blev kæmpet i oldtiden, solgte æbler og endda afleveret glasbeholdere til børn. Den tjetjenske dreng og de sædvanlige pranker i hans alder var ikke fremmede for ham: for eksempel skolevinduer, ikke brudt uden hans deltagelse.

De unge år er vidunderlige ...

Modstridende informationer om hans ungdom tillader os ikke at bestemme præcis, hvilken højere uddannelsesinstitution, der graduerede fra Baisarov. Ruslan, ifølge en kilde, blev en kandidat til arkitekturen i Volgograd, på den anden side begyndte at træne på Moskva Konstruktionsinstitut, hvor han blev udformet i hæren. Den unge besluttede sikkert at tilbagebetale gælden til sit hjemland for at fortsætte sine studier på et andet universitet: Moskva olieinstitut. Men nogle hævder, at Baisarov Ruslan flyttede til hovedstaden i den tidlige "dashing" 90'erne. Ubestrideligt er det faktum, at forretningshændelserne ikke forlod den tjetjenske fyr i årene af eleverne: han startede med småhandelen med varer af udenlandsk oprindelse, senere flyttet ind i segmentet computerteknologi.

Begyndelsen af en lang vej

Baisarov startede med organisationen af "spædbarn" bekymring. I forbindelse med angrebene på forretningsmanden i pressen var der rygter om Ruslans involvering i organisationen af den indflydelsesrige tjetjenske gruppe, men de modtog ingen reel bekræftelse. Under alle omstændigheder er det sikkert sikkert, at flere forsøg var relateret til omfordeling af ejendom, der var almindeligt i disse år, og aktiviteterne hos Krasnivresinsky Sovinetsentr, i hvis anliggender Baisarov Ruslan var interesseret. Han ejede flere vigtige faciliteter i centret: et kasino, en restaurant, et sportscenter og flere klubber. Baisarov Ruslan Sulimovich investerede i disse lokaler en betydelig mængde beregnet til deres genopbygning. Det er bemærkelsesværdigt, at han selv kalder den første seriøse investering omorganiseringen af hans venes salon, designeren Sergei Zverev.

Venlige forretningsidéer

I slutningen af de turbulente 1990'ere organiserede en tjetjensk forretningsmand med to venner, skuespiller Bondarchuk og Stepan Mikhalkov (søn af samme Nikita Mikhalkov) en vellykket restaurant, ifølge andre kilder, en lukket klub for nære venner. Fyodor Bondarchuk til denne dag betragter Baisarov sin eneste rigtige ven.

Det var en urolig tid: forsøg på Ruslan Sulimovich lykkedes hinanden, senere blev hans partner i Sovincenter, Gryaznov, dræbt. Der var mange versioner. Den største sagde, at forretningsmanden på en så grusom måde blev straffet for sin uvillighed til at samarbejde med kriminelle. Senere blev det bekræftet: Baisarov var under pres af kriminelle strukturer gradvist at sælge de objekter, der var i hans besiddelse, og frigøre centrets område.

Udvidelse af omfanget af aktiviteter

Så var der stillinger af en anden større. Siden begyndelsen af det 21. århundrede var den tjetjenske forretningsmand i stilling som næstformand for Moskvas brændstofvirksomhed. I øjeblikket er han ejer af mountain-ski rekreation "Veduchi", medejer af velkendte industrigrupper, ejer af kontrollerende indsatser i flere olieselskaber. Også Ruslan Sulimovich blev forfatter til videnskabelige værker på specialet.

Personlig fil: Første ægtefælle

Baisarov har altid været midt i den magtfulde, han var omgivet ikke kun af indflydelsesrige kvinder, som fru Moskvas borgmester, men også anerkendte skønheder. Den første kone af forretningsmanden var Tatyana Kovtunova. Modellen fødte en tjetjensk forretningsmand en pige. For første gang blev forældre, blev Tatiana og Ruslan Baisarovs datter navngivet Camilla. Nu er Tatiana gift med en velhavende bosiddende i Ichkeria, Islam Isaev.

Baisarov-Orbakayte: Kærlighed på randen

Efter at have mødt Christina forlod Ruslan Baisarov sin familie og skyndte sig hovedet ind i tomrummet for nye relationer. Selvom de ikke var gift i henhold til russisk lov, var de ikke gift med Orbakayte, men ifølge muslimsk brug blev deres ægteskab forseglet af koranen. Ruslan Baisarov og hans kone Kristina var meget glade. Snart blev parret født til Dani. I den uklare tid kunne ingen have forestillet sig, at kampe for et barn og lidenskab for misundelse af mexicanere snart ville begynde. Nogle kilder hævder, at civilt ægteskab af Orbakaite og Baisarova gav en pause på grund af sidstnævntes ukontrollerede jalousi. Efter at have mistet kontrollen over sig selv, ramte den hastige tempererede tjetjenske mand sangerinden efter koncerten og i tvivlens varme blev det ikke kun fornærmet hende, men også alvorligt såret hende. Men det sidste punkt i forholdet til Alla Pugachevas datter og succesfulde forretningsmand blev sat, da den unge Alina Tsevina, der er relateret til modelkuglen, fødte Ruslan Elmans søn og flyttede til Baisarovs ejendom i Moskva forstæder.

Senere begyndte domstole, hvor begge parter næsten ikke kunne acceptere. Men dette blev forudset af dystre begivenheder: da ønskede Christina at tage Dan til permanent bopæl i staterne, så overførte Ruslan uden moderens samtykke barnet til en privat lukket skole. Heldigvis blev alting til en fælles aftale.

Du kan dog ikke nægte forretningsmanden i anstændighed: efter skilsmissen præsenterede han den berømte svigermor med en stor lejlighed i Moskva og undertegnede en fredsaftale med Christina, der efterlod Dani at bestemme sig selv for hvem man skulle bo med.

Livet til en vellykket person: backstage

Men Alina led de tidligere kvinders skæbne: Ruslan forlod hende til et andet rally ved navn Julia, der fødte Dali's datter. Det er interessant, at Baisarov behandler børn mere ømt end til hustruer: hans fire afkom lever under samme tag. Desuden er alle de symbolske helligdage som jul og nytår, og hver ferie i Baisarovs familie er sædvanlig at bruge sammen med børnene. En af de rigeste repræsentanter for den tjetjenske republik foretrækker lederskab i erhvervslivet og mangfoldigheden i familielivet, selvom det stadig er en eksemplarisk far. I Ruslans hus kommer ikke kun folk sammen, men også to godmodige hunde af Labrador-racen.

Ruslan Baisarovs bror, Rukhman, hævder, at nu er den tsjetsjanske forretningsmand sikkert gift med en repræsentant for sin familie, en indfødt i landsbyen Veduchi, en skønhed ved navn Illona. Baisarov vendte tilbage til sine rødder.

En forretningsmand eller bare en person: Hvad er forskellen?

Ruslan Sulimovits tilstand udgør 200 millioner amerikanske dollars i fuld vægt. Forretningsmanden anvender dette ikke kun til udvikling af anliggender, men tillader sig at gøre venner virkelig kongelige gaver. For eksempel præsenterede Baisarov og Dzhabrailov Ramzan Kadyrov med en luksuriøs Ferrari-bil til det tredivte årsdag med originale tal på næsten en halv million euro.

At dømme efter vaner, handlinger, holdning til venner og børn, Ruslan Baisarov i det normale liv er bare en trofast ven, en omsorgsfuld mand og en kærlig far.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.