Intellektuelle udviklingKristendommen

Den æra af middelalderen :. Hvad er hierarkiet af de "tre søjler" ortodokse hierarki

Hvad er det hierarki af himmelske og jordiske hierarki i en tid med middelalderen? Det er det første princippet om "rejst" den anden, som blev ledet af konger og paver, at alle de andre adlyder dem. Præster har forsøgt at beregne de nøjagtige samme ni menneskelige udledninger, så verden af jorden er i fuld overensstemmelse med den verden af himlen. Da det viste sig, de ikke helt forstår, hvad hierarkiet er på jorden. Efter alt, hvis en højere hierarkier - monarker og paver - det var klart, at i denne pyramide ikke "passer" resten mænd. Så følgeskab af videnskabsmænd, der var i stand til at opdele samfundet på de "tre søjler" - dem, der beder, dem der kæmper og dem, der sår og plov.

Hvad er hierarkiet af de "tre søjler" i middelalderen

Det første trin. Som folk fra den tid mente, at det vigtigste - det er et forhold til Gud, og den første fase af Jordens hierarki var højere og lavere åndelige rækker. Denne højere gejstlige, repræsentanter for religiøse ordener og klostre, præster byer og landdistrikter og tiggermunke. Disse mennesker var en masse - en hel hær! Man troede, at de gejstlige - det er mere behagelig for Lord of the earth besættelsen mennesker end nogen anden.

Det andet trin. For præster, naturligvis blive fulgt op af jordisk magt, det vil sige dem, der er i krig. I middelalderen var det ridderne. Men begrebet "ridder" (som, ja, og betydningen af ordet "hierarki") - er tvetydig. For nogle er det en røver, helt mættet med grådighed, men for nogen - personificeringen af mod, adel og ridderlighed i forhold til kvinder. Og i alle disse synspunkter har sin andel af sandheden. Blandt riddere var forskellige mennesker - slyngler, digtere, ædle herrer, religiøse fanatikere og modige soldater. Uanset riddere, hver af os udtrykket "ridderlighed" er forbundet med tapperhed og mod, og den legendariske "hvid ridder" til denne dag ingen er blevet aflyst!

Tredje fase. Dette er grundlaget for de "tre søjler". Grundlaget for samfundet i denne æra var naturligvis bønderne - dem, der sår og foder. Så meget som det er paradoksale lyde, men til dem, der er fodret herrer, sidstnævnte refererer særligt uretfærdigt og forudindtaget. Selvom nogle landmænd var heller ikke gå glip og betale denne herre, som de siger, "af samme sag." Ejerne af de bedste lander på det tidspunkt var verdslige herrer og kirken.

Det er, hvad hierarkiet af de "tre søjler" i middelalderen. Nu forestille sig, hvor meget mere var alle folk (filosoffer, købmænd, klovne, pirater, kunstnere, håndværkere og andre.), Som ikke tilhører en af tre niveauer af hierarki af jorden! Samtidig bør man ikke forveksle erhvervet af personen og hans "kulør". For eksempel vil en studerende aldrig hæve en mønt, som han vil kaste Baron, da han - en lærd, ikke en tigger!

Kirken hierarki i dag

I dag er kirken hierarki i ortodoksi er meget forskellig fra den middelalderlige, men ikke desto mindre er det vil ikke "tabel med rækker". Kirken er arrangeret i henhold til princippet om den menneskelige krop, og derfor sin plads der er én, der tilhører hendes folk. Hierarkisk struktur her har flere etaper. De to højeste af dem - englene og de mennesker kender Herren. Mind, tænker uden for kroppen, og kroppen, der indeholder en smart menneskesjæl. De tre hører til den nederste trin af dyr, planter og livløse natur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.