Kunst og underholdningFjernsyn

Balakirev Konstantin perspektiv Skuespiller

Balakirev Konstantin - en lovende ung russisk skuespiller. I løbet af sin otte-årige karriere har han formået at spille i 29 scener og vinde popularitet med seerne.

Fakta fra biografi

Om familie og barn skuespiller kendte klumper af information. Han blev født i Moskva den 25. maj af 1980. Efter gymnasiet, sluttede han sig til hæren. Kæmpede i Tjetjenien, blev han tildelt Order of Honor. I 2001 Balakirev Konstantin besluttede at lære skuespil og indskrevet på Theatre Institute for Boris Shchukin. Han studerede på kurset Yuriya Shlykova. I 2006, efter endt uddannelse, de unge lovende kandidater vendte sin opmærksomhed Alexei Balabanov.

På det personlige liv af en skuespiller ikke er dækket, næsten ikke giver interviews, sjældent set ved sociale arrangementer, er det fuldt fanget af magien i biografen. Dette er ikke overraskende, for de 8 år af hans karriere Konstantin spillede i ni og tyve malerier. Planlæg sin skydning meget stram, trods det faktum, at mange af hans mindre rolle.

Start i film

I 2007 udgav han et blandet billede Alekseya Balabanova "Cargo 200". Denne historie er baseret på virkelige hændelser, fordi forfatteren har ansporet interesse i hans mesterværk. Forsikrer sig Balabanov, alle disse begivenheder har i det virkelige liv, noget han stod personligt, noget at fortælle dine venner. Han er deres "blind" i én film. Mange talentfulde megastjerne nationale biograf nægtede at deltage i filmen, men den unge Konstantin Balakirev scenario ikke skubbet, men tværtimod, rørte ved hans skandaløse. Han var inviteret til rollen som Kolya Gorbunov, lig af afghanske soldater, bragt i en zinkkiste. Han spillede sin unge skuespiller så troværdigt, at mange tilskuere, og kritikere mente, det var en attrap.

I 2007 udgav han et andet billede med Balakirev. Denne gang på en cameo Caps det blev godkendt i filmen Valeri Todorovski "skruestik".

Følgende billede var stjerne for den unge skuespiller. Instrueret af Valeri Todorovski har besluttet at fjerne den musikalske "The Dandies." Balakirev Konstantin fortryllende forvandler i uforsvarlig drin. Hans karakter blev husket at tilskuere, og skuespilleren begyndte at lære på gaderne.

Arbejdet med serien

Balakirev Konstantin Nikolaevich hovedsageligt involveret i serien. Fordelen ved den hjemlige filmindustri producerer dem i store mængder. Så i 2007, skuespilleren spillede tegnet i Ohryatina mega-serien "afvikling".

I 2008 kom den rolle GeSHi Vagina i serien "Ingen andre end os." I maleriet "Isayev" Balakirev bragt til livet en lille cameo grænsevagt. Fra 2007 til 2014 skuespilleren har deltaget i mere end tyve serier. Hans roller var sporadisk, men kontroversielle og farverige. Konstantin i hver af dem så meget som muligt forsøgt at afsløre hans karakter. I 2013 skuespilleren spillede Andrew Petrishcheva i serien "Aske".

I 2014, i tv-serien "bjørn knus" Balakierv Konstantin spillede en støttende rolle. Snart vil showet blive udsendt på en af kanalerne i landet.

"Territorium"

Konstantin Balakirev - en skuespiller, der ikke har afsløret hans potentiale. Trods talrige roller, hans store debut på den brede skærm er endnu ikke kommet. I 2014, skuespilleren var heldig nok til at spille i en af 2014 mest betydningsfulde projekter - filmen "territorium". Filmen fortæller om arbejdet i geologer og søge efter guld i det høje nord. Balakirev mesterligt legemliggjort rolle guldgraver ved navn Kefir. Halvandet år under ekstreme forhold skydning varede i en ny russisk mesterværk på en roman af Oleg Kuvaeva. Aktører i deres egen hud til at opleve alle de lækkerier af livet i indefrysning kulden. Skyderiet fandt sted engang i beskyttede områder, hvor ingen mand har gået før.

Som anerkendt af Konstantin selv, der arbejder med sådan en galakse af stjerner i den nationale biograf er blevet en uvurderlig oplevelse for ham. Hans karakter, har han ikke spillet, og levede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.