Intellektuelle udviklingKristendommen

Det Gamle Testamente: en oversigt og en generel følelse

Ordet "bibel" betyder "bog", så er der en stor bog, som selv består af et par stykker. Faktisk er hele Bibelen består af mange dele, som ikke kun er forskellige i indhold og stil for præsentation, men også blev skrevet af forskellige forfattere i flere århundreder.

Først og fremmest, er Bibelen delt op i Det Nye Testamente og Det Gamle Testamente. Resumé hver del, kan mere præcist en lille anmærkning til hver register læses i Guds lov ortodokse eller leksikon. Det Gamle Testamente begynder med Første Mosebog.

Genesis (Gamle Testamente), resumé

"Genesis" - en bog, der fortæller historien om skabelsen af verden, menneskets fald, historien om den oldnordiske civilisation, oversvømmelse historie. Omkring midten af bogen historien skifter til en familie historie: Abrahams familie. Det var Abrahams efterkommere blev forfædrene til det jødiske folk. Det er denne lille nation i århundreder opretholdt tro på den sande Gud, så dens historie gives særlig opmærksomhed. De tolv Jakobs Sønner, Josef, og ankomsten af jøderne i Egypten - der fremhæver de nyeste kapitler i Første Mosebog.

Exodus (Gamle Testamente), resumé

Bogen "Exodus" - den anden bog i Det Gamle Testamente. Den blev skrevet af Moses, samt "Life", og begynder historien fra det tidspunkt, hvor livet af Jakobs efterkommere i Egypten blev uudholdeligt. "Exodus" - historien om flyvningen af det udvalgte folk ud af Ægypten og søge dem af deres jord. I ørkenen, er budene givet til Moses, de samme ti bud, som stadig undervises til børn i søndagsskoler. Historier om den skiltes Hav, manna, der kommer ned fra himlen, og om guldkalven - alle fra bogen "Exodus".

Bøger i Det Gamle Testamente, 39, og de er alle meget forskellige. Ikke alle af dem historisk eller zakonopolozhitelnye som "Genesis" og "Exodus". Der er poetiske værker, såsom "Prædikeren," er profetisk, såsom "The Book of profeten Esajas."

Måske er den bedst kendte og ofte anvendte bog er Ps (OT). Synopsis af bogen er vanskeligt at passere, fordi det hele består af digte. Disse digte blev skrevet, selvfølgelig ikke på russisk, så oversættelsen af rim og størrelsen tabt. Stadig, poetiske billeder, angrende eller godt humør, argumentet om Guds vilje forbliver.

Faktisk det Gamle Testamente - Bog det jødiske folk. Kristne tror deres profetiske fund i teksten til mange indikationer på, at Kristus er Messias. For dem, essensen af det Gamle Testamente er at bringe det jødiske folk til Kristus, til at acceptere ham som frelser. Moderne jøder helt uenig. For jøderne, sammensætning og teksten af disse bøger er noget anderledes end den kristne version.

Skal jeg læser Bibelen, og hvis ja, hvorfor?

Først og fremmest, Bibelen - Guds Bog. Hvis en person af interesse tro, hvis han ønsker at finde ud af for sig selv betydningen af deres liv, og alt, hvad der sker, er det nødvendigt at læse i Bibelen.

Mange helte af malerier, bøger og endda musik , der er nævnt i Bibelen. For at genopfriske hukommelsen af kong Saul handle hurtigt eller huske alle de plager Egypten, kan du læse en brochure, "Bibelen. Det Gamle Testamente. Resumé". Stadig, alle bør mindst en gang at læse denne bog helt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.