Intellektuelle udviklingKristendommen

Drandsky kloster, Abkhasien: beskrivelse, historie og interessante fakta

Drandsky kloster blev grundlagt i 1880 efter ordre fra den synode på Assumption Cathedral. Er den ortodokse religiøse kompleks nær Sukhumi. For at undersøge det, du har brug for at klatre helt høje plateau. Bygget et kloster mellem floderne Kodori og Lille Adzapsh. Han henviser til Sukhumi Eparchy.

Basen af katedralen

Drandsky tempel er en af de ældste kristne religiøse bygninger i Kaukasus. Præcis hvornår den blev bygget vides ikke. nogle forskere mener dog, at katedralen blev bygget af kejser Justinian den Store i VI århundrede e.Kr.. Den omstændighed, at retten historiker Prokopiy Kesariysky nævnt i sine notater om opførelsen af dette smukke tempel guvernør om dette sted. Men en del af de videnskabelige udtalelser om opførelsen af Assumption Cathedral of Justinian deles ikke.

Abkhasien (Dranda), et gammelt kloster: Tidlig Historie

Det menes, at i middelalderen, dette kloster var bolig for biskopper, hvis myndighed udvides fra Kodori til Anakopii. Ansatte i templet havde en livlig handel med kvæg og skov. I 1634 var domkirken plyndret og brændt af tyrkerne. Senere blev det restaureret serafimskie munke.

I de dage af det romerske imperium her det opererede en skole for 50 børn. Der var også på klostret mølle, snedkerier værksteder, smedje. Ud over trykning blev bog butik åbnede på klostret. Der var på stedet, og den underskønne, hoteller, grav, sketch. Hertil kommer, at klostret tog syge mennesker. Her blev tre-etagers hospital bygget.

De fleste af disse anlæg, er desværre ikke bevaret. I en stærkt ændret underskønne i vor tid er det eneste fængsel i Abkhasien, og kun fundamentet tilbage fra klosteret. Han byggede en moderne bygning til samme formål.

Interessante fakta om klosteret

Det vides, at i 1909 den hellige synode af den kraft, der sendes til Drandsky kloster abbed Arseny. Denne velkendte missionær ortodokse kirke, viet sit liv til anti-sekteriske aktiviteter og skrev bogen "På veneration af korset." I 1905, abbeden Arseny i receptionen på zar Nikolaj II kritiserede hovedstadens elite og gejstlige, indrykning, efter hans mening, fra den ortodokse kirke. Dette forårsagede utilfredshed i synoden.

Som følge heraf blev Arseniy far fortrængt fra kontrol Resurrection Kloster og sendt til Solovki. I 1906 blev han overført til Vladimir bolig. På et dekret i 1909 at forlade for Drandsky kloster abbed nægtede han. Efter et stykke tid, havde han ikke adlyder den afgørelse, som synode og dens bevægelse til Sukhumi bolig. Under disse to forseelse blev han frataget retten til at holde tjenester. Forbuddet blev ophævet kun i 1912, efter at synoden bragte omvendelse.

Fra 1922 til 1928, klostret fungerede som en berømt skriftefader Seraphim (Romantsov). Det var her i 1926, blev han sat til præstedømmet af biskop Nikon.

Tempel efter revolutionen

I slutningen af XIX - begyndelsen af XX århundrede Drandsky Kloster Dormition af Guds Moder han blev kendt i Rusland. I klostret levede omkring 300 munke. I 1911 blev der åbnet en stor trykpresse. Det blev arrangeret på initiativ af den daværende rektor for biskop Dmitri Sukhumi på sine egne penge, og hovedsagelig beskæftiger sig med fremstilling af uddannelsesmæssige foldere.

I 1924 blev landet af klostret overført til gården Drandsky landsby. Katedralen selv blev lukket i 1928. Dens lokaler er blevet lagt alle mulige administrative styrelser. I dag, templet tilhører den troende igen. Organiseret på campus og udflugter for elskere af antikken. Til dato, i Assumption Cathedral afholdt storstilet restaurering arbejde, hvilket resulterede i en tilbagevenden af den oprindelige udseende af bygningen.

Arkitektoniske funktioner i domkirken

Et stort antal af gamle ortodokse religiøse strukturer bygget i den byzantinske stil - det er noget, der kan prale af Abkhasien. Drandsky Kloster undtagelse i denne henseende er det ikke. Assumption Cathedral er et tværsnit byzantinsk chertyrehstolpnuyu dome konstruktion. På den østlige facade af bygningen har tre pentahedral ASPs, som er placeret inde alteret og side værelser. På vestsiden støder op til kirkens narthex med to indgange og kor på anden sal.

Bastrommen af domkirkens kuppel har en original sekskantet form. Uden for templet vægge er pudset. Men i nogle steder under restaureringen, så turisterne kan se den byzantinske murværk, forlod ufærdige sektioner. Lyset inde i templet passerede 36 store buede vinduer. Hovedbygningen Indgangen er en lang stentrappe.

hus inden

Katedral tromle udtrykt udelukkende udenfor. Kun synlig indefra i et enormt, ingen dekorerede kuppel. Hjørne værelser er udstyret dyakonnik katedral og alteret. I en af dem engang arbejdede døbefont. Hans jordiske rester blev fundet af arkæologer under udgravninger.

Besøg domkirken historiker D. Bakradze i 1860, skrev han om, hvad han så her flere vægmalerier, der skildrer Frelseren og de hellige. Men desværre har de kollapsede over tid. Hertil kommer, at i kirken er der to grave marmor. En af dem er placeret under alteret, og den anden - ved den vestlige indgang.

Assumption Monastery-Drandsky: hvordan man får

Troende eller turister, der ønsker at beundre de gamle monumenter, kan finde det på følgende adresse: Gulripshi distriktet i Republikken Abkhasien, landsbyen Dranda. Kloster Koordinater: 42.874122, 41,16181. Ved private køretøjer skal bevæge sig i retning af Sukhumi, Georgien. På sporet af markøren skal henvende sig til landsbyen Dranda. Det skal nå det centrale torv, drej til venstre og køre cirka 800 meter. Drandsky kloster vil være synlig til højre.

Du kan nå katedralen og offentlig transport. I dette tilfælde bør Sukhumi station tage en billet i bussen på vej til Gala, eller Ochamchyra Tkuarchal at stoppe "Dranda". Kommer fra det centrale torv, du nødt til at gå op ad bakke omkring 800 m (der er en pointer). Du kan også bare købe en tur i denne interessante sted i nogen udvej by eller landsby i Abkhasien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.