Intellektuelle udviklingKristendommen

Ikon "Den hellige familie" - en af de mest kontroversielle helligdomme af kristendommen

Ikon "Den Hellige Familie" hører ikke til de kanoniske ortodokse ikoner, dvs. lzheikona. Den største vrede blandt de gejstlige er, at Iosif Obruchnik Virgin knus, mens det eksisterede snarere som en værge, og ikke som en mand med hende. De blev kun ansat, som det fremgår af selve navnet på de forlovede. Og han var på tidspunktet for Kristi fødsel hundrede år. Krav nødt til hvid-farvet tøj.

Billede eller ikon

Ikon "Den hellige familie" ligner snarere et billede malet af den bibelske historie. Verden ved hundredvis af sådanne værker, den mest berømte af dem malet af Rembrandt, Raphael og Rubens. Omkring 100 store kunstnere malede billeder på bibelske temaer, men ingen af dem (bortset fra den ene - "De Tre Joys") gør ikke krav titlen på ikonet ( "Ikon" på græsk sprog betyder "billede", nogle gange på ikonet, der viser en eller en helgen, kaldet en flade).

Ikon i ortodoksi - bøn, samtale med Gud. Før revolutionen, ville ingen aldrig have fundet sted til at holde hjemme nekanonizirovannykh ikon, og endda bede til hende. Det var frafald, sekterisme, kætteri, rent vand.

I vor tid er der en mangel på uddannelse af kirken, på dette grundlag, at begrebet sløret omkring en masse falske helgener. Nu kan du rejser til forskellige lande, herunder Israel, hvor der er en kult af ikonet "Den hellige familie". Det er beliggende i templerne, og alle de butikker og forretninger ligger langs ruten af turister lavet for enhver smag og budget.

Traditioner og regler "Holy Family" i kristendommen

Positionering det som en husmor, familiens enhed, og alt hvad det kun er forbundet med ordet "familie". Ikon "Den hellige familie" kan også hjælpe i jagten på den anden halvdel og modvirke razluchnitsa. Således købte i Det Hellige Land, og tjener de ædle mål for ikonet bliver stadig mere populære i Rusland. Og ikke mange af sine ejere kommer til at tænke på at kontrollere for pseudo-kirkelig.

Allerede omkring dette billede vi udviklet nogle traditioner, regler og praksis på grund af de helligdage, som bør være til stede kun dette ikon: parret, ægteskabet var en glad én, en bryllupsdag, fødslen af et barn. Således har den populære ikonet for den Hellige Land "Den Hellige Familie" (bøn, hvor at holde familien fra alle tænkelige dårligdomme) slået rod i Rusland. Dette er til trods for, at ortodoksi har sit eget ikon "Tre Joys", som har en anden betegnelse - ikonet "Den Hellige Familie", namolennaya, med sin spændende historie. Det forestiller Joseph tømrer (til stede på nogle Ioann Krestitel), men de er på den anden planet, som det sømmer sig ihændehavere, og under "hellige familie" menes Virgin og søn. På den måde møder vi alle kanonerne i kirken, og de finesser af russisk ortodokse kirke.

Betydning af ikoner for verdensomspændende kultur

"Tre af glæde" eller "hellige familie" - et ikon, hvis værdi kan ikke overvurderes. For det første er den eneste mirakuløse ikon, som blev malet i Italien på den måde af Raphael, og bragt i Rusland er blevet en national helligdom.

Ved at anmode om det ikke kun med en bøn om bevarelsen af familien, er det meget nyttigt at returnere den dårlige gæld, ære uretfærdigt bagvasket person hun beder for syndere og fanger. Dens skæbne, desværre lidt samme skæbne mange ortodokse helligdomme, når de 30-erne af det sidste århundrede, torden, stjålet og ødelagt templer. Hun forsvandt.

Nu er det en liste over i Kirken af Den Hellige Treenighed om Gryazeh i Moskva. Hver onsdag til fjernelse af dette ikon tiltrækker hundredvis af fans, er det kendt at de troende i hele landet. Religiøs festival til ære for billedet falder den 8. januar (19. december gammel stil). Meget mange mennesker har tendens til at tage til templet den dag, og at bede til den hellige familie, bede om forbøn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.