Intellektuelle udviklingKristendommen

Med hvor meget og hvor mange værker til den ortodokse kirke?

I denne artikel ser vi svaret på det ofte stillede spørgsmål af mennesker, især den ukirkelig - hvor mange kører kirken. Men før vi begynder, bemærk at alle templer åbnes og lukkes på forskellige tidspunkter. I denne artikel vil du finde svar på spørgsmål om den kristne tro, tips og anbefalinger.

Hvor meget åbner templet?

Selvfølgelig, når planlagt til at virke eller påkrævet, templet åbnede. Men med hvor mange kører en kirke? Det hele afhænger af ankomst, afregning, levevilkår og selv den tid af året. Mange kirker og klostre i de store byer og små byer, regionale centre og bygder i sommertiden begynder at arbejde i en time eller en halv time tidligere end om vinteren.

Så hvor meget du kan komme? Gå i løbet af dagen i kirken, hvor du ønsker at komme der tidligt om morgenen. Der kan have tidsplanen for tjenester. Hvis ikke, se svechnitse eller præsten på vagt med sagen.

Du vil finde tidsplanen? Kig på, hvor mange guddommelige liturgi begynder. Som regel service i klostrene starter meget tidligt - på 5 eller 6:00. Men sørg for, at lægfolk (folk, der ikke bor i et kloster) er optaget på dette tidspunkt på det område af klosteret.

De verdslige kirker (ikke klosterliv) tjeneste begynder senere. I de storbyområder oftest klokken 9 om morgenen, og i landdistrikterne kirker - i 7 eller 8.

For eksempel Basil kloster, hvor strømmen staritsy Matrona åbne for trofast fra 8,00 til 20,00. En kirke i samme område er åben fra 9.00. Derfor angive operationen.

Hvor meget Kirken lukker?

Om aftenen før søndag eftermiddag, og selv før de store helligdage (kirken) er om aftenen - tjenesten aften. Hvor sent fungerer kirken? Tjenesten varer 2-3 timer. Se tidsplanen for kirken eller spørg dine svechnitsy (kvinder sælger stearinlys, ikoner, redskaber, der modtager noten ved skranken). For eksempel om aftenen begynder ved 16.00. Mest sandsynligt, vil tjenesten ender på 18,00. Så lukkede templet.

Nogle mennesker er interesseret i, hvor mange værker i kirke om søndagen. Igen kan vi kun sige, at alt afhænger af rektor for kirken, landsbyen og sognet. Det sådan, at i en lille by tempel lukkes næsten øjeblikkeligt som færdigt liturgi og helliget vand (fx 11 timer). På den anden side, kan i en storby tempel arbejde, indtil en senere time.

Hvis mandag er en stor religiøs helligdag, søndag aften i kirken vil være åben indtil slutningen af tjenesten.

undtagelsestilfælde

Mange provinsielle templer er lukket det meste af tiden, er tjenester afholdes hver dag. I et sådant tilfælde skal gå til faderen-abbed. Behandlet i følgende tilfælde:

  • dåb;
  • begravelse;
  • bryllup;
  • bekendelse.

Hvis faderen har alt at udføre religiøse ritualer og mulighed, vil templet åbnes.

Hverdagen i templet

Oftest (især i store byer) på hverdage og lørdag tjeneste begynder en halv time eller en time før søndag. Efter kirke ledsagere ved, at deres sognebørn arbejde og studere. På dagen for en god ferie forsøge at være tidligt. Og hvor mange værker til kirken i løbet af ugen? Typisk op til 18 eller 19 timer (i midten).

Hvornår er det bedre at gå i kirke?

Mange ukirkelig mennesker tror, at besøge templet står kun, når der er få mennesker eller ingen. Nok til at tænde et lys, stativ, bede lidt (ca. fem minutter) og køre på sin egen forretning. Men det virkelig kan ikke lade sig gøre. I evangeliet, Jesus siger: "Hvor to eller tre er forsamlet i mit navn, dér er jeg med dem." Dette refererer til, når folk beder sammen alle de mennesker, vil Herren acceptere sådanne bønner. Til dette formål er der liturgi og Vigil.

Ovenfor vi diskuterede, hvor mange værker til kirken, men du må hellere spørge, hvor mange er begyndt at tjene liturgien og tjenesten aften? Tro mig, vil der være mere godt for sjælen, hvis du bo på service fra start til slut.

Hvorfor er templet kan lukkes permanent?

Det så sker, at ingen er i kirken. Med hvad det kan tilsluttes? Selvfølgelig, med fraværet af en præst. Det er muligt, at der i Diocesan Rådet afgøre spørgsmålet, hvor man kan finde en præst. En anden grund - uafviklede inde i kirken (ingen iconostasis, en farlig tilstand af bygningen, og så videre). Selvfølgelig giver det ingen mening at spørge, når du åbner op, og hvor mange kører en kirke i et sådant tilfælde.

Nå, vi er med dig og revideret driften af ortodokse kirker. Enkelt svar på dette spørgsmål, desværre, kan ikke være. Efter alt, hver far indstille din tidsplan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.