Intellektuelle udviklingKristendommen

Hvordan til at spise i den post? Menu til fasten

Lent 2014 er afsluttet. Den bestod af 42 dage som mindet om, at der for 40 dage Jesus fastede i ørkenen. Disse dage alle de trofaste forladte æg, kød, mælk og andre animalske produkter. Fasten, som begyndte den 3. marts blev afsluttet den 19. april og den næste dag, den 20. april alle ortodokse kristne fejrede Hellige Pascha. Hvis dette år du, uanset grunden, er ikke i stand disse dage der skal holdes for mad, men i fremtiden, du ønsker at vide, hvordan man spiser rigtigt i stillingen, er denne artikel for dig. Tiden flyver, har ikke tid til at lægge mærke til, hvordan kommer 2015 th, og igen få mulighed for at rense sjælen og kroppen. I det kommende år, fastetiden vil vare fra den 23. februar til at 11. april og slutter den april 12 påske. Vi vil begynde at forberede sig til det i dag, og nu ved, hvordan man spiser i stillingen.

Måltider dage

Ifølge kirkens charter, i de dage af afholdenhed er helt forbudt at spise "Skoromniy" fødevarer: æg, kød, ost, mælk, smør, hytteost, creme fraiche. Overholdelse af strenge hurtige fraskriver fisk. Den første dag i fasten kaldet Lent Mandag - den dag, du ikke kan spise noget overhovedet. Det er forbudt at spise, og langfredag - den næstsidste dag i fasten. I resten af den tid lov til at spise, men efter bestemte regler. Mandag, onsdag og fredag kan du spise kun en gang om dagen (om natten), og kun rå kold mad: frugt, brød og grøntsager. Dette kaldes tør kost. Tirsdag og torsdag får lov til at spise kogte varm mad, men uden olie, og da kun en gang om dagen (om aftenen).

Lørdag og søndag er tilladt i fødevarer forberedelse til at bruge en drue vin og olie. Men på lørdag i Holy Week (den sidste dag i den hurtige, er det også kaldes Påskelørdag), er denne regel ikke gælder: olien kan ikke anvendes. Og du kan spise to gange om dagen - om eftermiddagen og aftenen. Det siges, at Påskelørdag, mange troende foretrækker at helt at opgive mad.

Nogle mennesker er af menuen for fasten helt udelukke fisk. Faktisk kan det blive spist, men kun i bebudelsen af Jomfru Maria ferie og på Palmesøndag - den dag, hvor Jesus ind i Jerusalem. Og Lazarus lørdag lov til mad at spise kaviar.

Hellige uge

Så de kaldte de sidste seks dage af fasten dedikeret til ihukommelse af Jesu Way of the Cross til Golgata og opstandelsen. På dette tidspunkt er du nødt til at spise mere afdæmpet, men fordi de troende er fuldt videregive xerophagy. Det skal bemærkes, at fasten bør begrænses ikke kun i fødevarer, men også i de følelser. Du har brug for at komme ud af strømmen af daglige kapløb, læse evangeliet, bekende, deltage i liturgien. Før Holy Week bør være at slutte fred med dem, der har fornærmet, for at besøge slægtninge.

Hvad skal man spise i stillingen? menu

Korrekt ernæring er grundlaget for sundhed. Menneskelige kost er rig på fedtstoffer, proteiner, kulhydrater, sporstoffer, vitaminer og forskellige sort. Menuen i de dage af fasten skal opfylde alle de ovenstående krav. Men hvordan man kan opnå dette? Hvilke fødevarer hjælpe balance kosten? Tal om det lidt lavere, og nu fortæller dig, hvordan du spiser i fastetiden, så gør ikke ondt, fordi den vigtigste opgave for afholdenhed - at opnå fysisk og åndelig sundhed.

Så for at starte sorazmerte kræfter. Hvis du ikke anser dig selv for at være et dybt religiøse mennesker, ikke nødvendigvis strengt overholde bestemmelserne vedrørende antallet af måltider om dagen. Dem, der ønsker at bare rense din krop skal fortsætte med at spise regelmæssigt, fire til fem gange om dagen. Hyppige måltider vil muliggøre lettere overførsel af kosten forandring. Total kalorieindhold fødevarer, der udgør den daglige menu for fasten, bør ikke ændre i forhold til energiindholdet i maden indtages af almindelige dage. Antal skal variere mellem 1600-2000 kalorier om dagen modtaget. Glem ikke at forbruge væsken - en halv til to liter dagligt. Vil være nyttig grøn te, friskpresset juice, uden kulsyre mineralvand.

Balancen af fedtstoffer, kulhydrater, proteiner,

Mens fastende uundgåeligt øget indtag af kulhydrater, som det er velkendt, at deres overflod - en væsentlig årsag til metaboliske lidelser, der indebærer udvikling af en række sygdomme, herunder diabetes, fedme. Endvidere, når høje kulhydrat kost øger modtageligheden af organismen til allergener og infektiøse patologier. Det er derfor, det er så vigtigt at vide, hvordan at spise rigtigt i stillingen.

Vi bør ikke glemme behovet for at medtage i din kost fødevarer rige på proteiner og fedtstoffer, men vegetabilsk. Fylde menu proteiner kan være på bekostning af bælgfrugter, ærter, boghvede, soja, seitan, mung, kikært. Fedtstoffer findes i græskarkerner og solsikkekerner, nødder, alle former for olier: sesam, cedertræ, hør, græskar. I de dage af afholdenhed forhøjet alkalisk fødeindtagelse. Vil du vide, hvordan man spiser i løbet af fastende til at opretholde syre-base balance i optimal stand? Det er simpelt: du er nødt til at spise mere forskellige pickles, blev bragt ned og gelé.

køderstatning

Et kød elskende end at spise i indlæg? Menuen kan suppleres med sojaprodukter, fordi de er overlegne i forhold til proteinindholdet af kødprodukter på fyrre procent. Sojaolie virker som en god kilde til vitamin P, PP, B1, B2, A, lecithin, reducerer kolesterolindholdet i blodet og levere den nervevæv. Det ser ud til, at alt er fint - perfekt kød erstatning er fundet, men vores opgave - at fortælle dig, hvordan man spiser korrekt i stillingen, hvilket betyder, at man ikke kan fortælle, at soja i store mængder er meget skadeligt. Den vegetabilske protein fordøjes af kroppen meget værre, så meget ikke involvere sig med det. Og igen, når de køber sojaprodukter omhyggelig kontrol etikette - mange produkter fremstillet af genetisk modificerede fødevarer.

Kompensere for manglen af kød kan opnås ved anvendelse af nødder. Indeholde op til femten procent protein, samt otte af de ti essentielle aminosyrer. Er det tilstrækkeligt en dag at spise ti til tyve nødder - glem ikke, at de er meget høj i kalorier (et hundrede og syv hundrede gram kalorier).

Hvad du kan spise i et indlæg for at styrke den kraft

I styrke immunsystemet spiller en central rolle af vitamin B12. Som du ved, det meste af det er indeholdt i en kalv og oksekød lever, men sådanne produkter er forbudt i posten. Alligevel er der en løsning: få cyanocobalamin kan også være af hvedekim, grøn. Kroppen for normal funktion af jern, du har brug for, vi ved alle, at de vigtigste kilder er fisk og kød, men ikke alle er klar over, at det også er indeholdt i korn, frugt, grøntsager. Vitamin A kan også findes i frugt og grøntsager, orange og rødt, samtidig er det bemærkelsesværdigt, at det er bedst absorberes når forbruges produkter er blevet forbehandlet termisk.

Og hvorfor er fastende?

Afholde sig fra junk food, som har en animalsk oprindelse, gør det muligt at rense mange organsystemer (lunger, lever, blod, nyrer), til at trække fra cellerne i overskydende væske, der fremmer fornyelse af kroppen, reducere blodcholesterolniveauer og derved styrke væggene i blodkarrene. Frugterne og grøntsager indeholder en masse nyttige fibre, så overgangen til vegetarisk mad bidrager til en normalisering af tarmens mikroflora. Som regel gør i løbet af de fastende folk ikke købe produkter, der indeholder smagsforstærkere, konserveringsmidler, aromastoffer, som naturligvis også har en positiv effekt på sundheden.

Du gør alt hvad du kan for at spole?

Selvfølgelig, at beslutningen om at faste er prisværdigt, men præsterne og læger advarer om, at afholde sig fra visse fødevarer ikke er alle tilladt. Nogle mennesker opgiver animalske produkter, ved alder eller medicinske grunde er absolut kontraindiceret. Så før du tænker over, hvordan man spiser på kontoret, gå til en konsultation med en specialist og spørge, om du kan gøre hurtigt. For eksempel bør ikke være begrænset til animalske produkter af børn op til syv år og unge piger i puberteten - de er for udvikling og vækst skal være fuldt fodret. Det er også forbudt at udelukke fra kosten af kød og fisk for ældre mennesker. Desuden bør de øge mængden af protein i menuen, fordi i alderdommen, celle reproduktion er meget langsommere, og til at opretholde deres levedygtighed i en meget større mængde af protein, der kræves.

Fasten er ikke til skade for

Ud over disse kategorier af personer, bør med posten undtages gravide og ammende kvinder, personer med gastrointestinal sygdom (mavesår, cholecystitis, enteritis, gastritis, pancreatitis), diabetes, gigt. Du kan heller ikke hurtigt opbrugt borgere, netop genvundet fra sygdom eller undergår kirurgi, fordi de har et svækket immunsystem. Ikke lov til at afholde sig fra dyrefoder til de berørte personer i fysisk arbejdskraft, og rejsende på vejen. Hvis du har en kontraindikation for faste, men stadig ønsker at beholde den, skal du kontrollere kost med lægen, med angivelse af de nødvendige indrømmelser. For eksempel kan man ikke udelukke fra menuen ost og æg som produkter, der indeholder komplette proteiner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.