Kunst og underholdningMusik

Device - kunstner og hendes arbejde

Enhed - et band, der spiller i stil med den industrielle metal. Holdet blev grundlagt i 2012 af David Dreimane - fronted af Disturbed. Han fik følgeskab af den tidligere guitarist Geno Lenardo Filter projekt. Musikere sammen begyndte at arbejde på deres debutalbum. Den første single i radioen startede i februar 2013.

historie

Enhed - en gruppe, der er blevet præsenteret af David Dreimane efter Disturbed hold havde en kreativ pause. Samtidig blev det oplyst, at et nyt projekt har sluttet Geno Lenardo. David annonceret sin hensigt om at organisere et projekt, som vil være et stort antal af elektronisk musik. Lyden skulle gøre ligesom ministeriet eller Nine Inch Nails, men uden dubstep.

skabelse

Enhed - en gruppe, der startede sine aktiviteter i 2012. Forud til juni 6 i denne måned blev indspillet vokaler i 5 sange. I 2013 har Draiman bekræftet udgivelsesdatoen for albummet, såvel som den første single. Han sagde, at posten vil blive frigivet i april 2013, og bagvaske sang debuterer i radioen den 19. februar. Den musiker sagde, at gæst rettigheder rekord vil være til stede Tom Morello, Serj Tankian, M. Shadows, Glenn Hyuz, Butler Geezer. Den første single med titlen bagvaske optrådte 18. februar. Sammen med ham kom klippet og backstage video. Enhed - en gruppe, der også formået at frigive et par sange på internettet. Det er planen, at bandet vil turnere med guitaristen og vil jage på trommer, men uden Lenardo. Den første koncert fandt sted en dag efter udgivelsen af albummet, gik han ind til Soul Kitchen Music Hall derefter. I 2013, den 6. maj, bandet vandt prisen under Golden Gud Awards, og blev kåret som den bedste nye talenter. Grundlæggeren af bandet i et interview sagde, at han først gik til Geno Lenardo, da han var engageret i arbejdet på soundtracket til den sidste del af filmen med titlen "Another World". De diskuterede muligheden for at arbejde sammen. David Draiman bad ham om at sende musikalske udvikling, der skabte Geno Lenardo. Resultatet var overbevisende og overbevisende sang. Grundlægger af gruppen sagde, at efter han indså, at arbejdet med Geno Lenardo er meget let som en samarbejdspartner. Hertil kommer, David Draiman sagde hans utrolig stærk forfatter.

Enhed - Gruppe: diskografi og sammensætning

David Draiman er en sanger. Stål guitarist Geno Lenardo og virus. Trommeslager Will Hunt tog. Diskografi består i dag af et studiealbum, med titlen Enhed, som blev offentliggjort i 2013. Dette arbejde blev accepteret af kritikere tvetydige. Især albummet hedder light version af Disturbed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.