Kunst og underholdningMusik

Anastasia Stotskaya: River vene popularitet

Sanger og skuespiller Anastasia Stotskaya perfekt egnet udtrykket "pige med et glimt." Rødhåret skønhed straks tiltrukket opmærksomhed til hans person. Hendes sang "River of Vienna" og stadig elsket af en masse lyttere.

Fakta fra biografi

Anastasia Stotskaya blev født i Kiev i 1982. Allerede som barn, hun viste kunstneriske og udført i en børns dansegruppe. Efter et stykke tid, pigen med hendes forældre flyttede til Moskva og begyndte choreographing i studiet af Månen Teater. Kan du ikke finde talentfulde Nastya var vanskelig, og instruktøren har valgt hende fra en række kandidater til en af de vigtigste roller musicalen "Phantom of the Infante".

For undersøgelser valgte hun GITIS, som er let indtastet. At få uddannelse, at Anastasia Stotskaya tid spille i play "Lips" på en roman af Nabokov, samt i musicalen "Chicago" og "Notre Dame de Paris". Det var i det øjeblik en ung skuespillerinde bemærket og værdsat Filipp Kirkorov, blev dens producer og ven. I 2003 Anastasia deltog i konkurrencen "New Wave", hvor han fik den til fordel for juryen.

musikalske gennembrud

Efter triumfen i Jurmala på den nationale scene, en ny strålende diva Stotskaya. "Wien River" lød i hendes præstation af hver radiomodtager. Videoen til sangen også var meget atmosfærisk og originalt. Sensuel og stærke vokal af sangeren stod på baggrund af andre kunstnere. Desuden ser de brændende krøller og model lænket til pigen alles opmærksomhed, da hun dukkede op på scenen. Sporet "River of Vienna" blev nomineret til "Golden Gramophone", og opføres på listen over de vindende sange på "Song of the Year". Han har længe erkendt mesterskabet på toppen af hitlisterne. Lyttere kunne lide billeder af tekst og noter af rock i arrangementet. Anastasia sang endda "River of Vienna" med deltagere i projektet "Star Factory" Aleksandrom Kireevym, og Fur Artyom.

I 2004 præsenterede Stotskaya til det offentlige en frisk single "Giv mig fem minutter," og derefter efterfulgt af en forførende duet med Filippom Kirkorovym med titlen "Så du siger." Muz-TV og MTV gav sangeren titlen "Gennembrud of the Year" og "Best Debut". I 2005 havde sangeren til hensigt at gå til Eurovision Song Contest, men i den konkurrenceprægede udvælgelsen af sin forbigået Natalie Podolsky. "Wien River" var ikke den eneste stjerner musikalsk triumf - et år senere Anastasia igen mindet om sig selv udfører "Cool". I videoen til sangen hun co-stjerne med sin bror og en berømt skuespiller Pavlom Maykovym. Efter en pause i sin musikalske karriere i 2014, udgav hun sangen "jokede".

Personlige liv

Pressen har ikke ophøre i lang tid rygter om Stotskaya affære med hendes mæcen Filippom Kirkorovym. Men i 2003, popstjernen blev gift med skuespilleren i serien "Glad Together" Alekseem Sekirinym. Fem år senere, parret besluttede at forlade, og i 2010 sangerindens hit "River of Vienna" var gift med en velhavende forretningsmand Sergei. Hun fødte ham en søn, Alexander. I forskellige publikationer ofte optrådte artikler om den slående lighed mellem drengen og hans søn Kirkorov. På trods af sladder Stotskaya først viste sin mands ansigt, ansigtet, der længe har holdt hemmelige. Så al tvivl blev fjernet.

I begyndelsen af 2017 lækket medierne nyheden om, at sangeren venter på et andet barn. Hun blev for nylig indlagt - graviditet og stress indvirkning på sundheden hos den diva, og hun fangede influenza. Fans fyldte "Instagram" pet varme og ængstelige udtaler: "Nastya, ikke blive syg Pas på dig selv!" "En god bedring og anerkendende publikum"! Men stjernen går, om ændringen på grund af familiepleje og kompetente fagfolk.

Stotskaya på tv og i film

Anastasia Stotskaya, "River of Vienna", hvorved på én gang sprængte hitlisterne, og medvirkede i flere film. Det kan ses i serien "Angel Days", "ni måneder", "Babes og Chicks", såvel som i den populære romantiske komedie "Love in the City 2". Desuden pigen så meget som to gange har deltaget i den populære projekt "En til en". Hendes forvandling til Rihanna, Alla Pugachev og Elena Vaenga var mindeværdig.

Farverige og temperamentsfuld Stotskaya kan ikke længe forblive i skyggerne. I årenes løb, sangeren stadig lige så overbevisende. Hun for nylig ændret hendes billede, farvet sit hår i solen mørk farve. Det er muligt, at dette udgør en ny fase i sin karriere, og efter graviditeten hun igen vil gøre en splash.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.