HobbyHåndarbejde

Hvordan male salt i forskellige farver?

Farvet salt har længe været brugt af håndværkere og needlewomen i alle former for håndværk. Ofte findes sådant materiale ikke på butikshylder. Så opstår spørgsmålet: Hvordan male salt hjemme? Faktisk er det nemt og gjort på flere måder. Om dette og snakkes i artiklen.

Valg af salt og farvestoffer

Som pigmentstoffer er materialer, som sandsynligvis næsten alle har hjemme, egnet. Disse er madfarver, akvareller, gouache, farvede farveblyanter og pasteller. Det er værd at bemærke, at for de fleste håndværk er fint salt godt. Det kan behandles med et hvilket som helst af de ovennævnte farvestoffer. Men saltet af grovslibning er mere lunefuldt. Vend det til farve kan være ved hjælp af akvareller, gouache og madfarver.

Mætning af farver

Hvordan farve salt i forskellige farver, så de bliver lyse og mættede? Dette kan gøres med madpigmenter og gouache. Og jo mere maling er taget, desto mere intens vil farven være.

Når du bruger akvarelpaletten, får saltet blødere, lettere og gennemsigtige toner. Men ved hjælp af farvede kalke kan du få en pastellskala, men ikke mindre mættet.

Lav farvet salt mad farve

Det vil kun tage salt, madfarve og cellofanpose. For at opnå en lys og rig farve har erfarne herrer allerede beregnet de nødvendige mængder stoffer. For 100 gram salt skal du tage fire dråber farvestof.

Med materialerne sorteret ud. Lad os nu fortsætte med at male salt. Hæld vores natriumchlorid i cellofanposen. Så dråber vi madfarverne. Vi binder pakken og begynder at knuse den. I processen skal du forsøge at distribuere saltet jævnt. Så gør, indtil du får en ensartet farve. Pakken kan løses og påføres det påtænkte materiale.

Hvad er godt med denne metode? Der er praktisk taget ingen væske i det farvede salt, så det kan bruges med det samme.

Hvordan male salt gouache i faser (eller akvarel)

1. Hæld den ønskede mængde salt i en cellofanpose.

2. Forbered malingen. Hvis du har en akvarel eller en ny gouache, skal du tage en separat beholder. Bland maling og vand i den. Tage i betragtning: jo mere flydende er, desto mindre lyser saltet ud. Det er bedst at arbejde med en tørret, næsten forbrugt gouache. Hæld lidt vand i en krukke med maling og rør indtil det er helt opløst.

3. Pigmenteret væske hældes i en pose salt. For at male jævnt fordelt, brug en pensel eller en teskefuld.

4. Pak pakken og husk godt, at det farvede vand fejer alle partiklerne.

5. Hæld de farvede krystaller i en anden beholder.

5. Det er ikke nok at vide, hvordan man maler salt med gouache eller akvarel. Den resulterende blanding skal nu tørres. Der er tre måder at gøre dette på:

  • På batteriet. Sæt salt på det og lad det gå, indtil det er tørt.
  • I mikrobølgeovnen. Tør i tre til ti minutter ved højeste effekt. Den nøjagtige tid afhænger af mikroovnens egenskaber, så regelmæssigt kontroller saltets tilstand.
  • I ovnen. Forvarm det til hundrede grader, sæt pande med salt. For at tørre er det nødvendigt ca. inden for en time.

6. Efter varmebehandlingen opnås saltpander. De skal knuses. Smør bare klumperne i den samme beholder med en gaffel eller en pestle. Eller hæld saltet i posen og gå det et par gange med en rullestift.

7. Den endelige berøring - sigt de farvede krystaller gennem en sigte.

Nu ved du hvordan man male salt med akvarel eller gouache. Metoden er let, men du skal forstyrre med tørring. Hvis der er en mikrobølgeovn, så vil denne minus ikke være så kritisk.

Maling salt med farvede farveblyanter

En lille mængde salt hældes på et stykke papir, i en cellofanpose eller en anden egnet beholder. Nu skal hvide krystaller males bogstaveligt med farvet kridt. Gnid dem salt i en cirkulær bevægelse indtil det ønskede resultat. Det er værd at sige, at besættelsen er ret generende og kræver tålmodighed. Salt vil konstant kravle, så du skal igen og igen samle det i en bunke. I den samme ordning male vi det næste parti.

Hvordan male salt på en anden måde? Hvis du ikke kan lide ideen om gnidning og vil hurtigt få et farvet materiale, skal du først hugge kridtet og derefter blande med saltet. Du kan bruge et rivejern, en mørtel eller en kaffekværn. Kriten er blød og hurtigt smuldrer. Men denne metode til slibning er ret støvet. Hvor bedre at bryde kridtet, læg i en plastpose og slip med en rullestift. Nu spredes det farvede støv til saltet og blandes grundigt.

Det er selvfølgelig nødvendigt at tinker med slibekrit, men denne metode har sine fordele. Blandingen kan anvendes straks uden tørring. Kritikstykker omslutter kun krystallerne, men trænger ikke igennem dem. Derfor ved du på forhånd hvilken farve saltet vil være.

Hvordan male salt til pastel håndværk

Pastel ligner almindelige farveblyanter, men det er blødere i sammenligning med dem. Vi hælder saltet i en lille gryde. Pastel slibes på et rive eller på en anden måde, som beskrevet ovenfor. Det resulterende pulver tilsættes til saltet og blandes grundigt. Vi holder gryden over varmt damp eller sæt det på et vandbad i ti minutter. Glem ikke at røre konstant, ellers vil blandingen brænde. Farvet salt kan bruges, når det tørrer lidt.

Hvorfor er det nødvendigt at involvere et barn i malingsprocessen?

Hvis du har børn, skal du invitere dem til at deltage i dig. Under maleriet studerer barnet og gentager farverne, modtager en håndtagmassage og udvikler derfor fine motoriske færdigheder. Derudover vil du indgyde hygiejniske færdigheder. Barnet vil forstå, at nogle farvestoffer vaskes godt, andre er dårlige, så de bør ikke røres. Og vi kan ikke tale om fælles tidsfordriv. Du ved, hvordan man maler salt i forskellige farver, fortæl nu og vis dine børn hvordan man gør det korrekt.

Det er kendt, at salt har 14.000 anvendelser. Af disse er en betydelig del afsat til kreativitetens sfære. Salt kan tegne, dekorere paneler, børns håndværk, lave dekorative flasker, skabe rangoler og meget mere. At afgøre, om du køber færdigt masse eller gør det selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.