Kunst og underholdningMusik

Betydning af ordet "musikalsk". Musical - Hvad er det?

Musical - er en af de genrer af musik og scenekunst. Det er en blanding af musik, sang, dans og drama.

Musical som en musikalsk genre

Denne genre blev født på basis af operetten, vaudeville, burlesk og komisk opera. I lang tid var det ikke genkende en særskilt form for teater kunst. Musical - en kommerciel genre, fordi det underholdende, farverige, kompleks med hensyn til iscenesættelse, med dyre kostumer og special effects.

Hvad er forskellen, for eksempel fra Opera musical? Opera præsenterer data til vokal kunstnere højere krav. Men i de musikalske kunstnere behøver ikke kun at synge, men også danse. I operaen har de syngende skuespillere ikke danse. Ud over de musikalske, forskellige vokale og dans genrer - pop, folkemusik, jazz, rock og så videre. syngestil er forskellig fra operaen.

Historien om oprindelsen

Musicalen blev født i Amerika og er en syntese af showet i en sort viser, den franske romantiske ballet, dramatiske mellemspil, comedy-numre, melodrama, og så videre. September 1866 anses for at være det tidspunkt, hvor oprindelsen af genren. Den allerførste iscenesættelse fra musicals blev "sort personale." I første omgang blev denne type teater kunst betragtes som en musikalsk komedie, som det var underholdning viser, hvor indholdet ikke var givet megen betydning. I dag er de fleste musicals have en dramatisk plot og litterære fundament.

Broadway

Talentfulde mennesker (producenter, komponister) bidraget til udviklingen i USA i 20-30 år af det 20. århundrede denne genre som et musikalsk. Det er sådan en personlighed som R.Friml, J .. Gershwin, R. Rodgers, O. Hammerstein, Leonard Bernstein og andre. Mange af dem var indvandrere, der forlod Rusland under revolutionen. I løbet af denne periode har den amerikanske musical gennemgået store forandringer - librettoen er blevet mere kompliceret, musikken fik jazz maleri, vokal dygtighed af skuespillere steget.

De mest berømte Broadway produktioner af denne tid:

 • "Jeg synger om dig," George Gershwin .;
 • "OK" R. Rogers og A. Hammestayna;
 • "The Sound of Music" P. O. Rogers og Hammerstein;
 • "West Side Story" af L. Bernstein;
 • "Laser og Pjalter" af B. Brecht;
 • "My Fair Lady" af Frederick Loewe.

De mest berømte teatre i verden, som har udført mellemstationer musicals, er Broadway. Broadway - er på gaden i New York, som ligger omkring 40 teatre (nummeret er altid skiftende). Broadway mest berømte og succesfulde i verden.

Hvad er Broadways teatre? De er forskellige fra det, som Europa var vant. Denne kommercielle teatre, de har ingen permanente skuespillere og instruktører, det er bare en bygning med auditorium. Lokaler lease impresario der organiserer produktionen. For hver specifik ydelse ved støbning skuespillere valgt. Forestillinger er hver dag, og så længe de er vellykket og rentable. Når succes og indtjening reduceres, er projektet lukket og truppen opløst.

Nogle levende musicals på Broadway flere årtier.

europæiske musicals

De første musicals dukkede op i Europa i midten af 50'erne i det 20. århundrede. Det hele startede med produktionen af "Kys mig, Kate!" K. Porter. Selv på det tidspunkt for europæiske offentlige musicals endnu ikke været en genre, der ville være i stand til at konkurrere i popularitet med operaen og operette. Stor popularitet han erhvervede senere.

Først i Europa forud for populære opera og operette musical - er "My Fair Lady" af Frederick Loewe og Lerner AJ .. I begyndelsen af 70'erne antallet af produktioner fra musicals steget, og nu er det den mest populære genre i Europa. Europæiske produktioner er væsentligt forskellige fra USA - musik, indhold, måde for udførelse og ydeevne forberedelse proces.

Siden 70'erne, den æra af E. L. Uebbera, hvis oprettelse i flere årtier ikke afviger fra scenen, er den kontante og lang spilletid verden.

Siden slutningen af 80'erne i det 20. århundrede på scenen begyndte at dukke op og vinde popularitet, fransk og østrigske musicals.

De mest berømte musicals i verden i dag

 • musicalen "Phantom of the Opera" E. L. Uebbera;
 • "katte" E. L. Uebbera;
 • "Iisus Hristos - Superstar" E. L. Uebbera;
 • "Les Miserables" KM Schonberg, A.Bublil;
 • "My Fair Lady" af Frederick Loewe og A.Lerner;
 • "The Sound of Music" af R. Rogers og O.Hammerstayn;
 • "Cabaret" J. Canter, F. Ebb, J. Masteroff ..;
 • "Notre-Dame de Paris" R.Kochchiante og L. Plamondon;
 • "Mamma Mia" og B.Ulveus B. Anderson;
 • "Rebecca" af M. Kunze og S. Levy.

Telemyuzikly

Nu meget populære blandt de unge musikalske tv-filmen "High School Musical". Det er en trilogi, hvoraf den første udkom i 2006 i Amerika. Den "High School Musical" Rusland kom i 2008. Plottet i historien om unge, der drømmer om en scene. Det begynder "High School Musical" med det faktum, at hovedpersonerne bliver introduceret til hinanden til en fest. Så viser det sig, at de studerer i den samme skole og drømmer om at deltage i skolens musical. I 2007 udgav han "High School Musical 2" - fortsættelse af den første del. Her plottet er interessante ferie alle de samme venner. En venstre "High School Musical 3" et år senere. I tredje del af historien handler om en skole prom. I tv-filmen "High School Musical" er 9 musikalske numre. I vores land, i dette billede var det ikke kun overflødige samtaler, som sker normalt, men sangene blev sunget af vores kunstnere på russisk. "High School Musical" er en registrering af Guinness. Han blev den første tv-film, alle musikalske kompositioner, som samtidig ramte hundrede mest populære.

I vores land, populære musicals jul. TV hvert år skaber sine seere som en gave sådanne dramaer. Musicals jul opdelt i 2 typer. For nogle sange er specielt skabt af nulevende komponister og digtere. Nye Musicals anden type - er dem, der bruger den gamle, men stadig ikke miste popularitet sange. De ændrede teksten til en udvalgt scene.

Musical nytår ved moderne forfattere:

 • "Askepot";
 • "Aftener på en gård nær Dikanka";
 • "Sorochintsy Fair";
 • "For to harer".

Alle rollerne spilles af de russiske og ukrainske berømte sangere og skuespillere.

Musical nytår, som brugte de gamle sange:

 • "Jack Frost";
 • "Gamle sange om de vigtigste";
 • "Golden Key".

Telemyuzikl "Gamle sange om det vigtigste" omfatter en række på fire film. De vigtigste kanaler, der skaber Jul musicals - er "først" og "Rusland".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.