ForretningIndustri

Væsentlige planter af Ulyanovsk

Ulyanovsk, tidligere Simbirsk, ligger på bredden af floderne Volki og Sviyaga, indtager et af de vigtigste steder i fremstillings- og ingeniørindustrien. Den berømte UAZ-fabrik i Ulyanovsk er ikke den eneste, der bidrager til udviklingen af landets produktionspotentiale.

I byen er der transportører, der specialiserer sig i produktion af passager- og lastfly, produktion af instrumenter og metalbearbejdningsmaskiner. Virksomhederne i det militære industrielle kompleks er også aktive.

Produktion af biler og fly

Det vigtigste sted i byens industri er Ulyanovsk Automobile Plant.

Det blev grundlagt i 1942 som følge af evakuering af udstyr fra Moskva Automobile Plant. I landet blev over 60% af alle busser og ca. 10% af lastbiler produceret af UAZ transportbånd. I øjeblikket producerer anlægget:

  1. Hjulstræk SUV'er Patriot, Hunter og Pickup.
  2. Kommercielle køretøjer UAZ Cargo, UAZ 3962, UAZ 2206 og andre modeller.

OJSC "Aviastar-SP" og SE "Scientific-Production Association" Mars "er de mest betydningsfulde fabrikker i Ulyanovsk. Den første specialiserer sig i produktion af lastfly i Tu-204 serien og den berømte passagervogn An-124-100 Ruslan. Fabrikatets produktionskapacitet gør det muligt at producere op til 50 enheder udstyr per år.

Metalsektoren organisationer

Metalforarbejdningsanlæg i Ulyanovsk indtager en særlig plads i byens industri, fordi de producerer rullede metalprodukter, der er populære over hele landet, og også udvikler nye værktøjsmaskiner. Et konkret eksempel kan være Ulyanovsk NIAT, i hvis butikker det rullende formningsudstyr anvendes, ved hjælp af teknologien med begrænset bøjning.

Blandt de mest betydningsfulde organisationer - LLC "KPP Detail-Service", der specialiserer sig i behandling af metalblanker og skabelse af aksler, nav, ratchets og maskindele. På virksomheden udføres den fulde arbejdscyklus - fra metal smedning til termisk behandling af færdige produkter.

Notering af fabrikkerne i Ulyanovsk, man kan ikke men nævne filialen af OAO INPROM, den største hviderussiske producent af rullet metal. Virksomheden arbejder både med private kunder og hos grossister.

Virksomheder i det militære industrielle kompleks

NGO "Mars" gjorde det væsentligste bidrag til forsvarsindustrien. Trykte kredsløb, mikrokredsløb, moduler, andre elektroniske produkter og computerteknologi fra det videnskabelige center gennemføres med succes i form af automatisering af den russiske flåde.

En af de vigtigste virksomheder i byen er den mekaniske fabrik (Ulyanovsk). UMZ har specialiseret sig i produktion af radardetektionssystemer og luftforsvarssystemer. På plantens område blev der udviklet:

  1. Anti-luftfartøjskompleks "Shilo".
  2. Anti-fly missil systemer "Tunguska", "Square", "Beech".
  3. Radio teknik systemer "Orion", "Pantsir", "Jagt".

På nuværende tidspunkt udfører UMP's videnskabelige afdeling forskningsarbejde til forbedring af produktionen og producerer også militært udstyr og udstyr bestilt af landets forsvarsministerium og til eksport.

Fremstilling af byggematerialer

En fremtrædende repræsentant for byens byggebranchen er OJSC Ulyanovsk Plant ZHBI-1, som har fungeret siden 55'erne i det sidste århundrede. Nu har fabrikken flere butikker, og produkterne leveres ikke kun til alle byggepladser i byen, men også til nabostater - Samara, Tatarstan, Udmurtia, Mordovia.

Mens man nævner Ulyanovsk byggeplanter, er det umuligt at ignorere CJSC Ulyanovsk Kombinere af byggematerialer. Han er en af de ældste repræsentanter for branchen på landets territorium. I sine butikker fremstilles mursten, sand og cementblandinger, claydite-produkter og andre byggematerialer, som anvendes til byggeri i hele Volga-regionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.