ForretningIndustri

Howitzer "Tulip". "Tulip" - 240 millimeter selvkørende mørtel plante

Rusland - et stort land, er i kontakt med verden. Som et resultat, næsten hvert øjeblik kæmper undervejs involverer det russiske militær eller i det mindste russiske våben og rustninger. Efter at have været til Victory Parade i forskellige byer, kan du se, hvordan forskellige udstyr: artilleri, tank, raket tropper, lastbiler og biler til forskellige formål.

Navnene på sin teknik, opfinderne giver usædvanligt: fly "Swift" og "Mig" install "Grad", "Tornado", "Peony" og en flok af dødbringende haubitser - "Acacia", "Hyacinth" og "Tulip". Howitzer "Tulip" - en af de smukkeste blomster af artilleri, lad os se på det i flere detaljer.

Historien om skabelsen

Under Khrushchev artilleri tropper i princippet er blevet erklæret uforenelig med kravene i tiden. Det krævede udvikling af missiler. På det tidspunkt i den eksperimentelle testfasen det indeholdt flere lovende prøver, som gennemhuller rustning enhver tank. Men ordren blev lavet til at udføre, og udstyr blev demonteret.

Noget andet sted bevaret, nogen hånd blev hævet til skille din skabelse, og dermed, i et museum for pansrede køretøjer i Kubinka nu står antitank kanon SU-100P "Taran".

Vietnamkrigen viste tydeligt puklen af vores artilleri fra USA. US M109 brugte en indstilling, der rammer målet i en afstand af 14 km. Ekstra begyndte at huske det gamle driftstid, at indhente Vesten i udviklingen af artilleri. Derefter blev det lanceret i Ural skabe panserbrydende buket - "Acacia", "Hyacinth" og "Tulip" - er haubits billede nedenfor. Datoer fik kort, og allerede i 1971 bilen passerede feltforsøg og tages i brug. Siden da, de bliver der, selvfølgelig, med nogle ændringer og modifikationer.

Mødebooking "Tulip"

240-mm selvkørende mørtel enhed er designet til ødelæggelse af bygninger og fæstningsværker, som fjenden bruger som et tilflugtssted for deres arbejdskraft, udstyr, kommando point og kommunikation, artilleri, etc., er ikke tilgængelige for afgræsning-brand artilleri. Ingen analoger i verden, haubitser og morterer i andre lande har en mindre kaliber og meget forskellige karakteristika.

Bortset fra de sædvanlige skaller, kan Howitzer "Tulip" brand atomsprænghoveder, selv forbliver i sikker afstand fra eksplosionen. Indtil "Tulip" var bevæbnet med en 240-mm trukket mørtel M-240, brugt siden 1950. I 1971 havde de en lignende præstation i skydning og gennemtrængende evne, men den mørtel M-240 er mindre mobile, har mindre manøvredygtighed, det tager mere tid til at bringe i en tilstand af alarm, sigte og tilbagetrækning fra skydestilling.

Udformningen af kampvogn

"Tulip" - 240 mm selvkørende mørtel indstilling. Designet er originalt. Alle artilleri enhed står på taget af skroget, besætningen, ammunition og udstyr er placeret i kroppen chassis. Beliggende på den venstre kommandør tårn.

I ammunition omfatter 10 stykker af aktiv-reaktive og 20 høj-eksplosive miner. For alle processer mørtel fremstillet til brænding, forudsat det hydrauliske system. Hans forfader, M-240 blev alle gjort i hånden. Mekaniseret bekæmpe pack, tromle, er loading lavet med bagstykket af cylinderen side. Varianten af manuelt lastning med en kran.

Standard blast minen F-864 har en vægt på 130,7 kg, fem sprængladninger deri, som præsenteres minen hastighed. Den vestlige presse er blevet rapporteret, at for M-240 er designet og sat i produktion af aktive-reaktivt miner med atomsprænghoveder.

Dieselmotor installation "tulipan" B-59 gør det muligt at udvikle en hastighed på 60 km / t på asfalt og 30 km / t på primeren.

I overensstemmelse med kravene i moderne krigsførelse "Tulip" haubits er udstyret med sikkerhedssystemet og kan overvinde det inficerede område og handle på det. Afgiftssystemet og dimensionerne af maskinen kræver ikke særlig uddannelse for skydestilling.

Chassis til mørtel blev anvendt af objektet 305, som er meget lig chassiset af anti-fly kompleks "Circle." Panserplade "Tulip" modstå kugler kaliber 7-62 typen B-32 fra en afstand på 300 m. Sam mørtel 2B8 chassis uden brug kan ikke være, fordi det er sådan haubits "Tulip".

karakteristika

Dieselmotor B-59 har en kapacitet på 520 heste og giver maksimal hastighed på 62,8 km / t. Overvinder lodrette væg 700 mm og har en cruising rækkevidde på 500 km. Også renden bredde på 3 m og en vandbarriere dybde på 1 m vil ikke stoppe "tulipanen".

Serverer denne teknik en besætning på 5 personer. Selvkørende haubits "tulipan" vejer 27.500 kg, længde - ca. 6,5 m, bredde - 3 meter og en fjerdedel højde -. 3,2 m ud over de vigtigste gun 240-milimeter der stadig støtter våben med en kaliber på 7,62.

Installationen kan tage op til 1 skud per minut og i en vinkel peger og højde på 80-82 grader, vinklen på deklination på 50 grader mørtel kan ødelægge fjendtlige mål, gemmer sig bag forhindringer, han dengang forblev uden for rækkevidde. Ligegyldigt hvad kritik, det er et effektivt våben - Howitzer "Tulip". Skudvidde af de vigtigste pistol er 19 km væk.

prøve

Alt militært udstyr, før lede i drift kører en række tests. Jeg har ikke videregive denne arv og artilleri buket. En af de vigtigste designere talte om sagen tester "Acacia".

Når kontrol kontrol tog en uventet lancering raketkaster, da hun var i udgangspositionen. Heldigvis sprænghoveder var ikke i raketten. På grund af opstart oplade det slæbte hele planten, endnu ikke ramte muren, derefter kiggede han op og begyndte at logre på rækkevidde, var der ingen tilskadekomne. Også den "Acacia" var et problem med fjernelse af krudtgasserne, de ophobes i cockpittet. Det var nødvendigt at skabe en trykforskel, gasserne efter flyvende projektil gennem pistolen.

Howitzer "Tulip" viste deres bedste side. Målet brugt til at styrke beton, skød på dem i mange år, men på grund af styrken, de nedrevet alt. Efter en byge af "Tulip" fra dem var kun en tragt 10 meters dybde og den samme bredde.

Nye skaller til haubitser

Mørtler modificeret, forbedret og nye missiler blev fremstillet til dem. Det er værd at nævne en af sådan mine 1K113 "Daredevil". Det udviklede i slutningen af 80'erne. I modsætning til konventionelle miner, det er begrænset til åbningen vindue af optisk homing til og med laser for målretning.

Langt væk fra målet, i en afstand på fra 200 til 5000 m, ligger spotter med designator. Han oplyser målet, når minen er i en afstand af 400-800 m. Fjenden, selv når at opdage det faktum at målrette ikke har tid til at reagere.

Skud med projektilet rammer et mål radius på 3,2 m med en sandsynlighed på 80-90%.

"Tulip" i Afghanistan

Efter felt-test var nødvendigt at kontrollere artilleriet i kamp. Afghanistan var den første sådant punkt. "Tulip" var uundværlige for deres evner til at strejke fjenden i ly, og på den anden side af et bjerg, hulerne fylde en shell og slippe moralen i den spektakulære ødelæggelse. Især fordelene ved "Tulip" var synlige når stormende forter, 122mm skaller fast i mudder væg, mens en 240-mm ødelægge alle. På grund af vinklen på skydning, kan du sætte installationen af 20 m fra væggen af huset, for at give den maksimale vinkel og ramte fjenden, der har søgt tilflugt på den anden side af bygningen, at vide, hvad en "tulipan". Mørtel, haubits, eller en pistol - en teknisk term er ligegyldigt, når skallerne fløjtende over hovedet.

Ved brug af miner "Daredevil" øget nøjagtighed, ramte lige i indgangen til hulen, hvor fjenden gemte sig.

Artilleri - krigsguden

I sine erindringer, militæret ofte fortryder, at de havde lidt artilleri, fordi det er aldrig nok. Heavy kanoner tude inspirerer tillid til deres egen og presser ned i jorden, i bogstavelig og overført sanser af fjenden.

Indstilling af "Tulip" stadig står i tjeneste. Ingen af de lande, ikke har denne kaliber morterer. I Europa og i USA har den kaliber ikke overstige 120 mm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.