Sport og FitnessFiskeri

Reel Feeder: hvordan man vælge? Fiskehjul varmeapparater

Alle fiskere ved, at feeder - er en avanceret form for bundfiskeri metode, som adskiller sig fra de sædvanlige Donkey mere præcis opstød og en øget hyppighed af fiskeri. For komfortabel og mere produktivt fiskeri skal afhente en god hjul til feeder. Sådan vælger - dette spørgsmål er ikke let, det kræver at tage hensyn til de mange nuancer, såsom:

 • Spolestørrelse;
 • tilstedeværelsen af friktionsbremse;
 • materialet af spolen bliver dannet;
 • Antallet af lejer;
 • reduktion af spolen;
 • baytranera tilstedeværelse;
 • værdi for pengene.

For hvert kriterium vil tale i detaljer.

spolestørrelse for feeder fiskeri

Størrelse - dette er sandsynligvis et af de vigtigste kriterier. Fra det afhænger af, hvad den maksimale længde af fiskesnøre kan være. De fleste lystfiskere kendt klassificering af producenten Shimano. Det afspejler størrelsen af spolen i en digital ækvivalent. I denne notation er let at forstå - størrelse spole 1000 kan holde ca. 100 m line diameter på 0,1 mm eller 0,05 mm 200 m.

For feeder er de mest egnede spole betegnelser 2500, 3000, 3500 og 4000. Hver af dem er optimal for et bestemt tilfælde og gear. For eksempel, hvis du går efter karper eller plotvitsu i en rolig dam, så er du perfekt hjul til 2500, men hvis du kommer til at tage en god karpe eller karpe, bliver nødt til at erhverve en mere alvorlig anordning, 4000 - det er det, du har brug for, kan denne spole tåle kraftige ryk store fisk. Universel størrelse anses for at være en feeder spole 3000.

Her skal du vælge på grundlag af hvilken slags stang, du bruger, hvis du lægger en tung spole af en lys feeder stang overhængende skader, og glæden ved at fange dråber væsentligt. Hvis vi sætter en lys tændspole på tung feeder, kan du være sikker på det vil simpelthen ikke opretholde belastningen og bryde, fordi du går efter alvorlig trofæ, som stadig skal overvindes.

friktionsbremse

Friktionsbremse udfører skyllemiddel chok funktion, forhindrer brud og beskadigelse af fiskeline fiskestang, fordi det også kan ikke modstå belastningen. Når fisken huggede, kan gennembrud være stærk nok, så koblingen langsomt ned linjen, at hun ikke var brudt. Når kraften effekt er reduceret, er spolen helt stoppet, uden at give væk fiskene dybere.

Top spole feeder anderledes blød kobling, især dette meget, hvis ikke anvendes til fiskeri monofilamenter og flettet line. Han er i øvrigt også har sine egne fordele og ulemper, fx tydeligt bid, men landing af større fisk er meget vanskeligere. sporer er konstant foretaget blandt fiskerne om, hvilken form for arrangement af friktionsbremse er bedre - bagsiden eller forsiden. Tro ikke det, men problemet er løst simpelthen nok, som du foretrækker, og hvad du er vant til, så det vil være bedre. Hvis du er ny til feeder fiskeri og stadig ikke gå i detaljer om, hvad fiskeri hjul friløb, er ingen feinschmecker ikke hjælpe dig nødt til at lære alt gennem trial and error.

Men forskellen mellem de forreste og bageste kobling ganske betydelige. For eksempel er den forreste justeres mere præcist og gør bremsekraften mere kraftfuld, og spolen er mere kompakt og let. Men hvis du bruger den bageste, bliver reguleringen mere praktisk, når man spiller, og du kan erstatte spolen hurtigere.

materielle spoler

Materialet, hvoraf spolen dannes, er også meget vigtigt kriterium, da den bestemmer den korrekte udlægning af fiskesnøre eller snor og hjul arbejde overhovedet. Det er ønskeligt at supplere spolen du havde 2 udskiftelige spoler, et metal og den anden grafit. Metal har ingen grater, og ridser, det er perfekt til fiskeri ved hjælp af en flettet snor, men grafit er perfekt til at arbejde med en fiskesnøre. Hvis du udfylder spolen er ikke bedt om at ændre spolen, skal du sørge for at spørge, om du kan købe det separat.

Antal lejer

Fiskeri coil varmeapparater er anderledes, idet deres design har en masse detaljer, der er på arbejde hele tiden gnider mod hinanden. For at mindske denne friktion lejer anvendes i konstruktionen. Jo mere, jo mere velansete spole, jo blødere det virker med fiskeri, ud over dette beløb afhænger af levetiden af enheden. Nogle modeller har i deres konstruktion til 15 enheder, men vi er dynget valgfri fritløbende hjul. Brugeranmeldelser tyder på, at velopdragne show allerede spole lejer 5-6. Men der er gode repræsentanter for en enkelt kugleleje, f.eks Salmo spole, de arbejder meget godt og er lange nok uden alle problemerne.

reduktion

Den udvekslingsforhold af spolen - det er også meget vigtigt. Reduktion - antallet af omdrejninger af spolen i en enkelt vinding coil håndtag, det karakteriserer hastigheden af fiskelinen vikling. Konventionelt alle ruller til feeder opdelt i kraft og hastighed. Den mest populære og almindeligt anerkendt spole med tallet 1: 5, er en slags mellemvej mellem spolen effekt og dens hastighed, det er fra dette nummer og er vejledende opdelt i 2 kategorier til venstre til 1: 4 - strømmen, retten til en 1: 6 - hastighed .

Generelt ideel til at fange betragtes feeder spole tal i intervallet 1: 4 - 1: 7. Lad os se på, hvorfor. For eksempel, hvis du tager en spole med et forhold på 1: 7 og at anvende tunge føder (nogle gange er 150 g), den første ved høj hastighed vikling slides meget hurtigt henholdsvis livet falder.

Som for spolerne, reduktionen er mindre end 1: 4 og derefter ved støbning en lang afstand (150 meter) vil trække det i lang tid, dermed hastigheden på denne gear er ikke ligefrem stige. Men hvad med den magt, fordi jo mindre forholdet mellem gear, jo stærkere spolen? Men, ser du, lange kast - dette er ikke en mulighed, hvorfor er bredt anerkendt som en spole med en reduktion på 1: 5, men ingen stopper for at flytte til den enhed i begge retninger.

Tilstedeværelsen baytranera

Coils baytranerom - er specielt designet til karper enheder. de arbejder på det samme princip som alle fiskeri coil varmeapparater, den eneste forskel mellem dem ligger i den særlige bremsesystem, i virkeligheden, kaldes det baytranerom. Generelt er en sådan bremse udføres i en særlig holder, som, når den trykkes, indbefatter en yderligere bremse.

Karpe hjul med baytranerom meget nyttigt og undertiden nødvendigt, når der fiskes. Normalt baytraner er meget blød, så du hurtigt kan passere en linje i retning af fisken, ellers uundgåeligt vil bryde, eller en stang vil gå ud fiske sammen med en spole. Hvis du kan lide fiskeri i sommeren på karper, karper, sølv karper og græs karper, så er du nødt netop sådan en rulle føder. Hvordan vælger det? Ingen specifikke anbefalinger, men du kan altid tage råd fra erfarne.

Værdi for pengene

Sidste spørgsmål, forjættende alle uden undtagelse fideristov - en pris kriterium. Markedet for fiskeri tilbyder forskellige hjul til feeder, kan prisen for hvilke variere betydeligt. Høj kvalitet hjul til feeder fra producenter koste omkring 6000 rubler.

Novice fisker er ikke nødvendigvis bare at købe sådan en luksus, og ikke alle har råd til det, så, for startere, kan du finde en god model i intervallet 1500 rubler. Hvordan så det er en god måde at rulle føder. Sådan vælger du den til denne pris? De vigtigste ting - at betale den største opmærksomhed på kvaliteten af enheden er stadig i butikken, kontrollere den korrekte drift af alle elementerne. Andre muligheder, der kan sammenlignes med de dyrere produkter af denne kategori.

Vær sikker på, vil det være nok, og selv i fremtiden, du vil være i stand til at beslutte, om ikke at køre for en ny, mere professionelt niveau og købe noget mere alvorligt, eller hvad du allerede har opnået, nok til at starte en karriere fiderista kvalitet budget spole. Fremragende vise sig i forholdet "pris-kvalitet" Salmo spole.

Yderligere egenskaber, der skal besat af hver spole feeder

 • Det fungerer perfekt og slanke lesoukladyvatel. Hans ideal tilstand er nødvendig for at forhindre linje vridning når afhaspning.
 • Hurtig anti-reverse, uden at det er umuligt at sætte en vershinku feeder.
 • Obligatorisk Reel to forskellige spoler. Oftest er det problematisk, da de fleste af spoler, der markedsføres med en reservedel spole eller nogen fuldstændig.
 • Mekanismen af reset lesoukladyvatelya crura beskyttelse. Det er nødvendigt at forhindre otstrelivanie tunge foderautomater på tidspunktet for støbning.
 • Da feeder fiskeri har en temmelig lang spille en fisk, du har brug for at kontrollere pålideligheden af spolen, så den kunne modstå en lang kraftig belastning.

Konklusioner fra valg

De vigtigste fordele ved feeder af spolen - god glat kobling, spole medium størrelse reservehjul, reduktion af 1: 5 - skal være ca rullen feeder. Sådan vælger det, nu ved du det. Andre aspekter er ikke så vigtigt. Hvis vi taler om vægten af spolen, i feeder er det ikke så vigtigt som for eksempel spinning fiskeri, fordi de kaster er lavet er langt mindre udbredt.

Alligevel er det vigtigt at være opmærksom på kvaliteten lesoukladyvatelya, på grund af, hvor godt fiskesnøren er viklet, afhænger af støbning afstand og glathed af spolen, når man spiller. Det er også vigtigt, hvis din hest - fiskeri efter karper i sommeren, er opmærksomme på spolen baytraynerom. Det er det, nu ved du, hvordan du vælger en rulle til feeder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.