Sport og FitnessFiskeri

Reel ultralet: tips til at vælge. Rating spoler til ultralette

Ultralet spinnestang er nu på toppen af popularitet. Det er valgt til sit fiskeri både professionelle og begyndere. Denne gear er meget komfortabel, velegnet til stort set alle forhold for fiskeriet. Korrekt matchede ultralet hjul vil gøre det muligt at udvinde mest forskellige fisk. Derfor dette element understreger spinning. Hvad er den top-rated spole i dag, hvad man skal kigge efter, når de vælger, bør overvejes nærmere.

Generelle egenskaber

Hjuls ultralet dimensioneret ifølge stangen. Hun passer meget lys lokker, der giver fisk til fisk under forhold med næsten ethvert organ af vand. Med dette redskab kan udtrække enkelte til 6 kg vægt.

Glæden ved fiskeri med hjælp af ultralette svært at beskrive. Efter fiskeri ud fisken i et pund vægt bliver til en rigtig kamp. Dette gør processen meget sjov.

Den maksimale længde af den roterende når 2,7 m. Det har en høj følsomhed. Bite kan overvåges på den bløde top. Driften af sådanne stænger medium eller langsom. Testen ikke overstiger 10, er en af de bedste valg for godt fiskeri. Valg spole til ultralet tager hensyn til alle disse karakteristika tackle.

coil funktioner

Spinning hjul ultralet har en række funktioner. De opfylder kravene i gear. Spolen er designet til lystfiskeri til små og mellemstore rovfisk. Da stangen lunge, han skal være en spole.

Sådanne produkter findes flere typer af friktionsbremse. De bør tage hensyn til vægten af de lokker, som er designet til dette spinding. Dette indeks i området fra 0,5 til 4,5 g

Spool skal arbejde meget smidig og meget velordnet. Dette sikrer, at spoleindretningen. Fiskesnøre ligeligt fordelt på tværs af vindingsoverfladen. Det bør ikke være fordybninger, kroge. Kvaliteten af det arbejde, spole og line stille højere krav.

Under drift bør gearemnet give maksimal nøjagtighed og balance i mekanismen. Omlægningen muliggør en følsom friktionsbremse. Disse er de vigtigste kvaliteter, der har brug for at være opmærksom, når du vælger.

Hvad er vigtigt at overveje, når de køber?

Honning eller budget til ultralette spole bør evalueres på en række forskellige egenskaber. For det fremsatte strenge krav. Denne enhed skal være egnet til arbejde med lys linje og lys lokker. Når du foretager et køb, er det vigtigt at være opmærksom på størrelsen og vægten af spolen. Det bør ikke være tungere end 300 gram

Promatyvaya linjen, skal du være opmærksom på sin installation. Det skal være glat, monoton. Det skal forstås de særlige kendetegn ved koblingen, og antallet af lejer. Frem inspicerede spoler leskoukladyvatelya rulle. spole type er også vigtigt ikke at overse.

Kurset tacklinger skal være glat, og det modsatte - har en instant stop. Det er også vigtigt at vurdere materialet af kroppen. Fra alle disse parametre afhænger af holdbarhed og anvendelighed af spolen.

Optimal vægt

Vigtige egenskaber besad spole ultralet, er dens størrelse og vægt. Først bestemt af spolen. Det kan være 1000-2500-th-th størrelse. Enheden vejer mindre, jo bedre. For tung spole kan bryde spinning. Samlet Tackle balance forstyrres. Det er ubelejligt at bruge. Der kan opstå problemer med håndtering stang.

For at reducere vægten af spolerne, samvittighedsfulde producenter er at finde nye materialer, anvendt innovative teknologier. Budget ultralet rulle af en lys, men upålidelige materiale. Derfor kan brud forekomme selv i det første program på dammen.

At vælge den rigtige vægt, bør være bekendt med de klassiske relationer. Hvis spinding test er 3,5 g, skal spolen vejer 160 g I tilfældet hvor satsen er 5 gram, enheden vejer 200 g til 8 g dej egnet spole 220

low-end modeller

Efter at have undersøgt rating for ultralette spoler, kan skelnes i tre priskategorier af de mest populære modeller. Blandt de mange sorter af billige lav kvalitet kinesiske produkter. Selv uden en tilstrækkelig forsyning af midler til at købe høj kvalitet spole, bedre at vælge en gennemprøvet fabrikanter.

Blandt de mest billige sorter har vist sig Daiwa tackle. Den mest populære model Caprice 1500 og Crossfire 1000 A. Begge er kendetegnet ved høj kvalitet materiale og er kendt for fiskeri som en temmelig holdbare produkter. Omkostningerne ved en sådan spoler vil sige 1500-2500 rubler.

Også de ovennævnte modeller er en god spole design. Dette øger komforten i fiskeriet. Fra billige muligheder, at den højeste kvalitet.

Gennemsnitlige omkostninger model

Den gennemsnitlige pris segment er den mest populære blandt fiskere. Der er en masse modeller. Særligt populære Mitchell Mag-Pro Extreme 1000 og Ryobi Excia MX.

Bedste hjul til ultralet, ifølge erfaren fiskere, - Ryobi Excia MX. Det har længe været til stede på markedet uden inerti model. Det har otte pasning og rulleleje 1. Huset er belagt med titanium nitrid, som gør det holdbare og pålidelige. Denne spole er meget let at bruge. Omkostningerne er i intervallet 8.000-10.000 rubler.

Model Mitchell Mag-Pro Extreme 1000 er en klassisk version til ultralette. Det har 9 + 1 leje. Den leveres med 2 spoler. Vægten af denne spole når 210 g Dens pris - omkring 10.000 rubler.

dyre produkter

"Shimano" For næsten alle er dyre hjul. Det japanske firma er kendt verden over for sin kvalitet. Derfor er en sådan gear udvalgte fagfolk, deltagerne i sportskonkurrencer.

Skiller sig ud modellen Shimano 13 Nasci 1000S. Dens vægt er 215, har der været en uforlignelig med noget glathed. Spool har en rejfet kant. Den kombinerede effekt af den nyeste teknologi gør det muligt at lægge fladt endda meget tynd fiskesnøre. Denne spole gør det muligt at anvende en bred vifte af gear. Denne spole omkostninger omkring 15.000 rubler.

For dem, der ønsker at købe virkelig high-end, holdbare tackle, denne indstilling er ideel. Ride og en bred vifte af fiskerimuligheder vil ikke bare behagelige og spændende. Denne spole er pengene værd brugt på købet.

Opkøb Tips

Ved at købe spole "Shimano" eller andre, mere omkostningseffektive producenter, bør være bekendt med et par tips. Dette vil undgå skuffelse i fremtiden. Den første ting du bør være opmærksom på - tilstedeværelsen af den oprindelige garanti kortet og pas producent. Hver respekt for sig selv forhandler med et godt omdømme har al den nødvendige dokumentation for varerne.

Ved flytning dele af mekanismen må ikke vises eller knirkende lyde. Ellers står den dårlige kvalitet af produktet. Anvend disse spoler må udelukkende være på ultralights. de er ikke beregnet til andet gear.

Spool skal være overfladisk. Hvis linjen mislykkes, hvis det vil være vanskeligt at udføre lange kast. Linjen skal ligge fladt ned. Hvis du vil bruge en meget fin tackle, bør der gives præference dyre sorter. Spolen til at fungere ordentligt, og i lang tid, installationen udføres i den rækkefølge angivet af fabrikanten.

Betragt et produkt som ultralette hjuls, kan hver fisker finde den rigtige form for gear til mig selv. Dette vil bringe en god fangst og havet af godt humør. Valgt i overensstemmelse med alle anbefalinger fra spolen vil være langvarig, pålidelig. Fiskeri hjælp ultralette betragtes som en af de mest spændende. Det er værd at prøve denne metode, fordi det er en universel, velegnet til mange vandområder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.