Sport og FitnessFiskeri

Fiskeri hemmeligheder: hvordan man holde sig lokkemad?

I dag for at fange karper og almindelig karpe er meget populær på den slags lokkemad - agn. Det bemærkes, at fisken er meget glad for denne måltid og gerne tager det fra bunden eller fra overfladen. Men kompleksiteten af dette fiskeri er, at få lystfiskere ved, hvordan at holde lokkemad ordentligt. Erfarne karper lystfiskere har længe kommet op med en meget vanskelig snap. Boyle er sikret "af et hår." Men først er du nødt til at forstå, hvad der er de lokkemad, og hvordan fungerer de?

typer boilies

Før vi stifte bekendtskab med den måde, stick lokkemad, skal du kigge på ham nærmere. Disse lokkemad er opdelt i to typer: flydende og synkende. De adskiller sig i vejen for forberedelse. Synkende agn brygget og frost, og flydende lokkemad fremstilles i en mikrobølgeovn. Ulemper har også først og andenpladsen. For eksempel en flydende lokkemiddel er meget løs og let falde fra hinanden. Men retfærdigvis skal det bemærkes, at de store forskelle i, hvordan at plante lokkemad eller den slags, nej. Er det "close call" en synkende agn skal være lidt længere. Det er også værd at huske på, at den flydende "behandle" efter karper hurtigt mister sin form, så du skal være forberedt på, hvad der bliver nødt til at holde ændre det.

Mulige problemer, når der fiskes på boilies

Mens fiskeri en nybegynder kan det være en række problemer. De er forbundet ikke blot med den måde, stick lokkemad, men med funktionerne i de fleste agn. Først og fremmest må vi forstå, at det er meget skrøbelig. Det er grunden til Boyle aldrig skruet på selve krogen. Det er meget sandsynligt, at det vil falde fra hinanden eller vil knække. Men selv om dette ikke sker, de tilfælde af Boyle løfte røret, når støbning er meget hyppige. Det er grunden til opgørelsen blev opfundet "af en hår."

Hvordan holder lokkemad på krogen

Den mest almindelige og praktisk måde at montere krogene boilies er "hår" snap. Princippet i en sådan installation er enkel. Derudover behøves er en tynd fiskesnøre. Det vil blive knyttet til krogen. Det er også hængte direkte selv madding. Den udføres en sådan fastgørelse som følger. ske gennem en tynd hul i Boyle. Du kan bruge en boremaskine eller en tynd nål. Glem ikke, at den tørre pæren er meget skrøbelig og let at bryde. Efter Boyle midterste boringer passeret af et loop af fiskesnøre. Det er indsat i proppen. Dette kan være et stykke ledning eller en kamp. Den anden ende af snøren er sikkert helst af de kendte konstruktioner er bundet til krogen. Dette er den nemmeste måde, hvordan at holde lokkemad. Hvis alt blev gjort korrekt, vil den lokkemad være placeret lige bag krogen. Fisk agn trækker læberne. Hun følte sig ikke en beskidt trick, denne installation er ikke mistænksom. Men selv om fiskene vil løse alle de samme, havde hun ikke formår at spytte ud maddingen sluges, fordi det helt sikkert vil krog i det bløde væv. Der er således samopodsechka. Fastgør krogen kan ikke kun én, men flere lokkemad. De kan også trænge gennem linjen og slips. Hvis fiskeriet foregår fra bunden, vil den lokkemad i form af en krans se endnu mere appetitvækkende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.