Sport og FitnessFiskeri

Hvordan dampet byg til fiskeri? Top tips

Begyndere spørger ofte, hvordan dampet byg til fiskeri? Byg er almindeligt anvendt som en fisker som lokkemad og agn. Det er nemt at tilberede og er ikke svært at finde i butikken. Da denne type agn er populær blandt mange fans af fisk. Hver fan af "stille jagt" med erfaring ved, hvor dampet byg til fiskeri. Det skal koges ordentligt, så fiskeriet vil blive en succes.

Det skal bemærkes, at store lagre af byg er bedre ikke at høste. Nok til at forberede 100-200 g - nok til en dag med fisk. Hvis et stort antal lager, den ubrugte agn bare zakisnet. I det tilfælde, hvor du planlægger at fiske 2 dage eller mere, kan du koge det på stedet for fiskeri, ved hjælp af en konventionel termoflaske. metalkop er også egnede.

Opskrift og Madlavning instruktioner

Byg til fiskeri på karper fremstilles som følger:

 1. Hæld byg i vand og madlavning det i 20 minutter ved lav varme (1 glas korn / 6 glas vand).
 2. Efter det tilsættes hirse (1 kop) og kog i yderligere 30-40 minutter, ikke glemme periodisk omrørt.
 3. Det er muligt at tilføje smag, eller vegetabilsk (solsikke) olie (10-12 dråber).
 4. Efter at væsken er fordampet, fjern gryden fra varmen og pak det med noget varmt. Krupa er bedst dampet, svulme op og være god til at klamre sig til krogen uden at glide.

Da byg forbereder sig på fiskeri. Opskriften er enkel og tilgængelig for alle. Du kan ikke længere spekulere på, hvordan dampet byg til fiskeri. At være i naturen, er det nemt at tilberede byg til madding på en brand i en konventionel metal krus. Det kan være dampet byg og en termokande. For at gøre dette, hæld i det en håndfuld korn og hæld kogende vand. To timer senere vandet drænet fra termokanden, og byg intersperse i en pose.

Et par tip

 • Det er bedre ikke at vaske med vand efter kogning korn. Det vasker, dannet derpå slim indeholder stivelse. Det fremhæver smagen af agn fisk aktivt bider på et tip.
 • Leaving på naturen, er det nyttigt at tage en termokande, fade (metal), en god jæger eller en lommekniv og en forsyning gear til fiskestænger. Selv om der er ingen planer om at fiske mere end én dag, alle de samme, kan disse ting være nyttige.
 • De termokande er nødvendigt nøje forberede rumpen. Stor del af det kan beskadige den. På liters termokande nok 3-4 spiseskefulde korn.
 • For lugt kan bruges vegetabilsk olie, honning og høj-store aromaer (vanille, anis og lignende. P.).
 • Du kan tilføje at smage til med salt og lidt sukker.
 • Butikkerne sælges i forskellige størrelser byg. Bedre at købe en stor, så forhandleren vil bedre klamre sig til krogen.
 • Supplerende kage kan bruges, hvis byg er ikke meget tilgængelig.
 • krog ende bør ikke fjernes efter agn kop. Fisk vil snuble på den og svømmer forbi.
 • Det er rimeligt at dele deres hemmeligheder, ligesom dampet byg til fiskeri, fiskeri med kolleger. Det er således muligt at hjælpe fiskerne, og også lære af dem opskrifter til andre lokkemad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.