Sport og FitnessFiskeri

Fiskeri Secrets: baubles på ASP

Catching omhyggelig asp spinding - er en klassisk gamle måde at fange på den nævnte type af rovfisk. Hendes stil af livet i denne periode er en konstant undersøgelse eller, så at sige, "patruljerer" af deres jagtmarker. På dette grundlag skal det bemærkes, at de kugler på ASP bør være sådan, at et rovdyr uden tøven løb efter hende. Så hvad er de roterende lokker at bruge? Ud over de grundlæggende krav, såsom støbning afstand og et godt spil, bør baubles have mindst en lighed med en favorit bytte varen asp. Da de fleste af denne rovdyr jager dyster og regnløje skal agn nødvendigvis være mellemstore, sølvfarvede og smalle. Selvfølgelig er disse modeller der er så mange, men ikke alle af dem viste sig at være positiv, når jagt så forsigtig og omhyggelig med et rovdyr som asp. Men lad os ordre.

For det første, forsikringen om mange professionelle spinnings, bedste kugler på ASP - er naturligvis, "mølle". Velopdragen under støbning og lystfiskeri agn franske selskab Mepps (model Aglia lang). Denne agn - langtrækkende, med en god ogruzkoy på aksen. Ingen værre end ham selv viste baubles Myran Agat svenske producent og model af Tony-Z selskab Blue Fox. nyder også stor popularitet som en lokkemad en lille sølvskinnende fisk Silver Creek kendt selskab DAIWA. Men det er nødvendigt at tage hensyn til, at den spinner perednegruzhennye asp ikke begunstiger.

Ikke dårligt dette rovdyr reagerer på "skeer". I dette tilfælde kugler på ASP nummer et - er naturligvis, Kastmaster amerikansk producent - Acme Tackle. Men om det kan ikke udvides. Hvem kender ikke den lokkemad, lavet i form af skrå savsnittet cylinder?

Gode kugler på ASP i denne klasse - Devon. Hun udnyttede øvre vandlag, mens det skaber rundt om sig selv nogle turbulente hvirvler, som kunne tiltrække rovdyr placeret selv på en fjern afstand. Den eneste skam er, at kvaliteten Devons er meget, meget dyrt og dårlig kvalitet, flere budget indstillinger, og er ikke værd at købe.

En anden stor lokke til at fange asp, - er selvfølgelig lokke. Om berettigelsen af denne agn kan tale uendelighed. For vellykket fiskeri kan du bruge hvilken som helst model. Meget god og synker, og flydende lokkemad. Især populære spinnings Suspender med aflang geometri af typen "elritse". Som regel taget lokkemaden er sølv, der ikke overstiger 8 cm i længden. Selvfølgelig er det bedre at give fortrinsret til svingeorganet, som er konstrueret til langdistance støbning. Dette kan være en model Aile Magnet YO-Zuri: den har en magnetisk ogruzki system, der tillader ikke blot at udføre langtrækkende, men også en meget præcis kast. Næsten alle virksomheder på fabrikanten af woblere have mindst én model, der er perfekt til at fange asp. Et eksempel er dr Minnow DAIWA, Count Down RAPALA eller Rigge JACKKAL. Men hvis der ikke bliver fundet, kan du altid bruge en hjemmelavet lokkemad på asp. Der er mange modeller, der er ikke kun meget let at fremstille, men også meget catchability. Og de kan gøre både af træ og metal.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.