Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "nektarin": nær metroen, menuer, anmeldelser

Den kulturelle hovedstad i Rusland, St. Petersburg, er der to dejlige restauranter med en hjemlig atmosfære og forbereder lækker mad. En af dem er placeret på gaden Pulkovo, og den anden - i Kudrovo landsby, i udkanten af byen.

Spise fortjent fik status af familien, da det er her, ofte festlige middage - dette bidrager til den relevante indstilling. Restauranten "nektarin" (St. Petersborg) ofte kommer på besøg som helhed selskaber, eller bare par at tilbringe en romantisk aften.

interiør

Begge steder er indrettet i samme stil. Hvis vi evaluere de overordnede farveskema værelser, så er det er domineret af gule, brune og lilla nuancer. Her er overalt lyst træ borde, bløde multi-farvede stole og hængende lys på lofterne i flettede lampeskærme med frynser. Væggene i værelserne har en lysebrun farve, og gulvene er dækket med en bred lys parketgulve, hvor der er nogle smukke tæpper. Inde institutioner overalt varer af træ, tekstiler og andre naturlige materialer.

Med hensyn til de små detaljer, interiøret skaber en bred vifte af husgeråd, som er arrangeret på hylder. Vinduerne, som tilbyder en fantastisk udsigt på gaderne i St. Petersborg, der er lysgitre, hvilket giver interiøret en lethed.

Hver institution "nektarin" mini-netværk har en børnehave, hvor forældre kan efterlade deres børn med en professionel barnepige. Her kan de sidde på komfortable sæder og se tegnefilm, til at kommunikere med deres jævnaldrende eller spille pædagogiske spil.

Køkken og bar

Det tilbyder en gourmetrestaurant "Peaches"? Menuen er omfattende nok til institutioner, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne besøgende. Det gav det samme udvalg af retter til begge restauranter. De er klar til at lave mad for at behage hver gæst retter af japanske, europæiske, italienske og russiske køkken.

Den omfatter:

  • Kolde snacks - tandsten af laks, pickles italiensk, parmaskinke med melon, med svampe og pesto sauce, pepperoni og æbler.
  • Den mangfoldige sortiment - saltet, friske grøntsager, ost, kød, laks;
  • Hot appetitvækkere - muslinger med krydret sovs, filet af røget ål, julienne med rejer og svampe, muslinger i fløde sauce.
  • Salater - "Olivier", "Cæsar" af nektarin med mozzarella, skaldyr og granatæble sauce med kammuslinger og parmesan ost.
  • Fra supper her for at tilbyde japansk miso suppe, sur suppe, borscht, kød sammensurium, kylling bouillon og lækker tomatsuppe med fisk og skaldyr.
  • Restaurantens menu har separat side, som tilbyder fire slags pasta "Carbonara", "Bolognese" med porcini svampe og cremet skaldyr.
  • Restauranten kokke er klar til at overraske besøgende med varme kød- og fiskeretter. Blandt dem - bøf ribeye, oksekød stroganoff, oksekød tungen i en fløde sauce, svinekød koteletter, rack af lam, duck ben "Confit" hav Diverse grillet med cremet ingefær sauce, laks bøf, sandart med polsk sauce, ørred med grøntsager "Primavera".

Japansk køkken i en institution er sushi - almindelige, bagt, skarp - og ruller. Her kan du bestille den pate af tun og laks, samt varianter af disse retter, men med krydret sauce. Og desuden - poser med laks, flødeost og nektariner. Scallop, laks, rejer, ål og tun sashimi forberedt.

For den søde tand restaurant "nektarin" tilbyder en smagsprøve på nogle få desserter, hvoraf den mest populære - gulerodskage, ostekage, "New York", chokolade boller, samt virksomhedernes ristet nektarin med en skefuld is.

For de yngre gæster, restauranten har en separat børnemenu, hvor du kan vælge en masse smukke og sunde retter, hvoraf den mest efterspurgte, såsom:. "Pasta Kong Alex", "Alice i Eventyrland", "The Treasure of Pirates"

Bar menu er fyldt med en vifte af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, cocktails. Separat, er der et vinkort, der viser de bedste sorter af drikken. Du kan også bestille te eller kaffe.

Restaurant "nektarin" ved Pulkovo

Adresse institution: St. Petersburg Pulkovo Street, 8-1 (nær metro - station "Star").

Åbent dagligt, fra 12:00 til 02:00.

Her barnepige ser efter børnene i børneværelset med kun 13-00 til 20-00.

For besøgende er der et fitness-menu, en grill menu og muligheden for at ryge vandpibe. Institution ofte besidder forskellige tilbud og rabatter. Inden for murene af "nektarin" ved Pulkovo mulige banketter for op til 60 personer.

Parkering er ikke givet, så besøgende til privat bil bør give en parkeringsplads i nærheden af bygningen på forhånd.

Restaurant "Nectarine" Leningrad

Adresse: St. Petersburg, Kudrovo landsby, Leningrad gade, 3 (nær metro - station "Ulitsa Dybenko").

Arbejdstid: hver dag fra 12:00 til 02:00.

Etableringen giver mulighed for en mini-banket (op til 6 personer), samt store begivenheder, der er designet til 50-60 personer. Hvor du nemt kan organisere eventuelle børns fest med deltagelse af animatorer. På hverdage fra 12 til 04:00, alle har mulighed for at gå til en restaurant for en business frokost.

yderligere oplysninger

I restauranter, en mini-netværk "nektarin" ofte er vært for live sportsbegivenheder - for dette er der plasma-tv i skolerne. Institutionerne har også en gratis indgang til Wi-Fi-netværk, der giver fans af internettet konstant holde kontakten.

Restauranter acceptere betaling i kontanter og bankkort (Maestro, MasterCard / Eurocard, Visa ).

Før besøger nogen af disse institutioner er ønskeligt at forudbestille et bord. For at gøre dette, skal du udfylde online formularen på den officielle hjemmeside eller ringe til det telefonnummer opført på samme sted eller i den officielle gruppe af "VKontakte", som er den restaurant "nektarin".

Bruger anmeldelser

Under hans ledelse har restauranter fået en masse popularitet. Gæster lige godt tale om hver af disse institutioner. Først og fremmest en god vurdering er underlagt et køkken, samt folk som et hyggeligt hjem interiør. Nogle bare vanvittigt smuk udsigt, der åbner fra vinduerne i restauranten "nektarin" på Pulkovo.

Hvad angår priserne, de er ganske fornuftig: den gennemsnitlige regningen per person vil være omkring 1000-1500 rubler, og hvis vi taler om den banket, så er det beregnet ud fra 2000 rubler per person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.