Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Bedste restaurant i Nizhny Novgorod: ranking

Nizhny Novgorod - en større industriel centrum. Kan med rette kalde det den tredje by i den centrale region i Rusland. Det er grunden til restauranterne underskud, barer og andre underholdningsmuligheder bestemt ikke. En anden ting - vælg mellem de mange forskellige præsenteret en anstændig indstilling, hvor du kan have en stor tid med venner og kære til at fejre bryllup, jubilæum eller en anden begivenhed. Du ønsker at finde den bedste restaurant i Nizhny Novgorod? Vi hjælper dig med dette. Vores vurdering er baseret på en gennemgang af reelle besøgende.

Mitrich

Hvad skal være de bedste caféer og restauranter i Nizhny Novgorod? Frem for alt, placerer det en fantastisk atmosfære og fremragende køkken. En af disse er netop Mitrich. Kvalitetsprodukter, kombineret med moderne tilberedningsmetoder - de vigtigste chip institutioner. Måske kun her kunderne kan smage salat af arugula, rejer og parmesan ost i form af sne. Og hvordan kan du smage is med smør cookies? Her vil hver gæst finde sig noget særligt, startende fra deres egne smagspræferencer. Stedet er virkelig interessante, værdifulde gourmeter.

Og der fortæller os feedback virkelige besøgende? Mange siger, at dette er den bedste restaurant i Nizhny Novgorod: en sådan atmosfære, du ikke finder noget andet sted. Dette er en stor mulighed for en familie middag eller en romantisk dato, og for dem, der ønsker at overraske og imponere dine venner og familie.

"Library"

Mange tror, at "Library" - den bedste restaurant i Nizhny Novgorod. Udtalelsen fra besøgende af institutionen, i dette tilfælde enstemmigt. Alle dem, der havde mulighed for at tilbringe en dag her din aften, vender tilbage igen og igen. Hans navn er allerede spændende og fascinerende. Du ønsker at vide, hvad en restaurant kan tilbyde sine gæster?

Dette er stedet, hvor alle besøgende kan nyde både det fysiske og åndelige føde. Mens venter på din ordre, kan gæsterne fordybe sig i at læse bøger af enhver genre og stil. Her finder du bøger om madlavning, og samlede værker VI Lenin. Dette er det vigtigste element i institutioner, giver det en unik.

Selv de, der sjældent læser eller har aldrig vist interesse i bogen, skal du sørge for at blive fortrolig med biblioteket. Men forfatterne af ideen har besluttet ikke at stoppe der, hvorfor det giver alle gæster en fantastisk service og fint køkken, præsenteret primært europæiske retter. Forbered fantastisk her, og de tjener blot til at forudse de ønsker af besøgende.

Trattoria Peperoni

En hyggelig cafe i centrum af byen, lavet i den bedste italienske tradition - alt dette institution Trattoria Peperoni. Hvis du er på udkig efter den bedste restaurant i Nizhny Novgorod, men ønsker ikke at betaler for meget for luksus og patos, kommer her. Pasta med skaldyr, pizza med forskellige toppings, supper - det er kun en lille del af, hvad der bliver tilbudt til Dem i denne institution. Hvis du læse anmeldelser af rigtige besøgende, bliver det tydeligt, at dette er et godt sted for familie frokost og middag. Her nyder både voksne og børn. Kvaliteten af fødevarer vil ikke skuffe selv de mest krævende besøgende.

"Pyatkin"

Måske kan denne institution kaldes et vartegn for byen, som ligger på en af sine vigtigste gader - jul. Hvis du leder efter de øverste 10 bedste restauranter i Nizhny Novgorod, herunder, entydigt, du vil finde det. Overflødigt kun bygninger, der huser restauranten, - et kunstværk, hvor det er vanskeligt at passere ikke kun gæster i byen, men også dens oprindelige indbyggere. I det XIX århundrede her afgjort herregården af Nizhny Novgorod købmand Pyatov. Forfattere af projektet besluttet at understrege dette og reflekteret tilhører historien om restaurantens navn.

Ejere af virksomheder forsøgt at afspejle atmosfæren i XIX-XX århundreder, som kan mærkes i alle detaljer og trivia. Der er så mange antikviteter, som jeg ønsker at uendelige behandle hver lysestage, hver bakke. Hvis du ønsker at tilbringe din aften her, anbefaler vi kraftigt booking en tabel på forhånd - ellers risikerer ikke finde en fri plads.

Nu til mad, "Pyatkin" - næsten den eneste institution i byen. hvor du kan nyde autentiske russiske køkken, tilberedt i den bedste tradition for en streng overholdelse af opskrifter. Hvis du ikke overveje russiske køkken sort, skal du sørge for at besøge dette sted og udvikle stereotyper.

Gusto Soup

I øjeblikket helt populære rå fødevarer kost og vegetarisme. Så jeg ønsker ikke at komme rundt uden kød madelskere og tilbyde den bedste restaurant i Nizhny Novgorod, fokuseret på denne gruppe af besøgende. Bistro lækre og sunde supper - en unik institution i byen, som allerede har formået at finde sine beundrere og glødende fans.

Faciliteten positionerer sig som et sted, hvor kun fremstillet af naturlige produkter uden brug af skadelige tilsætningsstoffer og farvestoffer til levnedsmidler. Hvor du kan smage de bedste supper, kogte efter originale opskrifter og, vigtigst af alt, der er nyttige for maven og fordøjelsen. Menuen består af traditionelle retter fra Europæisk, Russisk, Mexicansk, indiske og japanske køkken. Sørg for at besøge denne atmosfæriske sted, beliggende i byens centrum.

opsummering

Sådan vælger du den bedste restaurant i Nizhny Novgorod, du selv bestemme. Vi præsenterer dig de mest interessante og værdifuldt sted i byen, hvor du kan sidde med venner, tilbringe tid sammen med børn og for at fejre en vigtig begivenhed i hans liv. Placeringerne er baseret på tilbagemeldinger fra de besøgende, der føler den eneste ulempe er behov for at reservere bord i forvejen i hvert af disse institutioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.