Intellektuelle udviklingKristendommen

Ortodokse bønner til John Soldier

John Warrior bøn læses af folk, der ikke kan finde fred i sit hjerte. På livet af denne helgen lidt information. Men hvad er det kendt, slående og gør man tro.

det reelle tal

Historien fortæller os, at fremtiden retfærdige født i IV århundrede. Om oprindelsen af familien og den troendes beviser er tilbage. Men forskerne mener, at den mest sandsynlige mand var en slavisk, da han tjente i skythisk stamme af krigere.

Knight godt tjent i hæren af tyrannen og vantro Yuliana Otstupnika, regeringstid som tegnede sig for 361-363 år. Kejseren var kendt som en klog filosof. Parallel indgreb retorik. Han havde alle chancer for at blive en god lineal. Men så blev han interesseret i hedenskab, som åbnede sin mørke essens. Bøn Martyr John soldaten bidrager til at bekæmpe falsk tro. Efter denne helgen boede i en tid, hvor omkring ham var tusindvis af ateister. Én han hjalp ord, andre - forretning. Der var også dem, der var klar over sin magt og konverteret til kristendommen.

forkerte vej

Julian voksede op forældreløs siden barndommen. Gentagne gange reddet fra døden af drengen mærkelige omstændigheder. Han var omgivet af de største hjerner i tiden. Han deltog i opdragelsen af biskoppen. Men den unge mand hemmeligt beundret hedenskab. I løbet af politiske begivenheder, modtog han titlen på kejser. Mens et fuldgyldigt magt tilhørte andre, Julian skjule deres religiøse overbevisning. Men når han befandt sig på tronen, straks lovede at genoprette tradition for hedningerne. Derfor har kristendommen lidt meget. To religioner stod over for hinanden. Kejseren anvendte unfair metoder i kampen med tro på Gud.

Uofficielt, i perioden blev forbudt selv bøn. Johannes Warrior indså sin skæbne og forsøger at hjælpe folk så meget som muligt. Han slog sig ned for at tjene i den kejserlige hær, og gennem tricks til at gøre gode gerninger.

Renegade Historie

En meget interessant historie om, hvordan Julian fik sit øgenavn. En dag kejseren gennemført ofre til afguder på det område af basilikaen, som var beregnet til spadsereture og erhvervslivet samtaler. De steder passerede den gamle blinde salvie. Hans vejledning var en lille dreng. Babe gammel mand berettede alt, hvad der skete omkring ham. Når bedstefar forstod, at kejseren gør, så gik jeg hen til ham og kaldte ham en vantro og en frafalden. Ved disse ord guvernøren sagde: "Er du blind, og din Gud giver dig ikke tilbage visionen." På dette løfte klog mand sagde: "Jeg vil gerne takke Skaberen for blindhed, fordi jeg ikke kan se jeres synder." Julian sagde ingenting og fortsatte ritualet, men har siden styrket ham tilnavnet den Frafaldne.

I mellemtiden retskafne soldater fortsatte med at hjælpe uskyldige mennesker. Han konstant og oprigtigt reciteret hans bønner. Soldat John assisteret i anliggender af Herren selv.

mørk tid

På ydersiden af helgen i dag kan findes i malerier og ikoner. Der har kunstnere skildret ham som en høj, stærk mand. Han havde sort hår, tråde, der faldt i ansigtet og mørke skæg. Malet ridder i rustning med en kappe. Særlig vægt forfattere gøre på tøj, så historikere har lært, at den helgen var hestesport kriger.

John foregav at være en fighter og til at udføre deres opgaver uden tøven. Han hjalp de kristne i nød, og dem, der er blevet taget til fange af soldater. Jeg giver fanger mad og vand. Hvis det er muligt, advarer folk i fare. Ofte hellige brødre frelst ved tro fra fængslet. Det skal bemærkes, at bøn Johannes Warrior og i dag er med til at sikre, at en uskyldig blev frigivet. I så fald, hvis personen har syndet, kan du henvise til martyr med en anmodning om at instruere på vejen af Guds lys.

Men han var barmhjertig ikke kun til retfærdige kristne. Alle, der var i vanskeligheder eller en vanskelig situation, at få hjælp fra ham. Venlighed af martyren ikke afhænge af den form for tro erklærede mennesker.

tragiske afslutning

Når kejseren fandt ud af om den hemmelige liv af en kristen soldat, meget vred. Han gav ordre til at arrestere en mand og smidt i fængsel. Fange udsultet, ydmyget på alle måder, og ingen vand. I den svære tid tænkte han om, hvorvidt spørgsmålet om straf. Manden var parat til at opgive sin mission, men har hjulpet til bøn. Soldat Johannes havde tålmodighed til at bede Gud om frelse, og Skaberen har givet ham den største gave - troens kraft.

Når fangen blev bragt til fængslet, kejseren var i kampagnen og kunne i mangel af dødsstraf til at udpege en kristen. Jeg ventede længe fangenskab. Men Julian var ikke bestemt til at mødes med de retfærdige. Lineal døde 26. juni 363 år på slagmarken. Nogle af monarkens samtidige vidnede om, at den krig, som han startede, dømt til at besejre, tyrannen selv hastet til fjendens spyd. Andre kilder fortalte, at døde i hænderne på hendes hedenske kriger, der havde fornærmet ham.

Derfor ved kendelse af den nye hersker over Jovian, der troede på Herren, blev alle religiøse fanger løsladt. Hjulpet oprigtige bønner af St. John the Warrior, og han aldrig træt af at tjene mennesker.

Fortsættelse af gode gerninger

Efter at være kommet ud af fængslet, fortsatte han sit hellige mission. Lidt oplysninger forbliver om sin fremtidige eksistens. Men der er tegn på, at de retfærdige berygtet og god hjertet af en kristen. Han levede et langt liv og døde i en høj alder. Han testamenterede at begrave ham på kirkegården, hvor lå de fattige og fremmede, der elskede helgen.

Mange år senere, har folk glemt, hvor hans grav. Så kom Christian i en drøm til en retskaffen kvinde og fortalte hende, hvor hans ukorrupte relikvier. St. krop udgravet og transporteret til Konstantinopel tempel.

John Warrior bøn læses af mennesker, der lider af misbrug, dem, som uretfærdigt behandlet. Han går ind for forsvarer af sandhed og redde os fra ydmygelse.

Ordene retfærdiges

Der henvises til helgen kan være med disse ord: "God og stærk kriger John keeper fornærmet, assisterende ulykke! Hør vore bønner, fordi du har udvalgt Herren, din retfærdighedens sti, og dine handlinger er helbredende. Trøstet vores sorg, tage væk sorg, ændre smerten af frustration til lykke. Styrke vores ånd og giver tro som du ekstra styrke den Almægtige. Luk krop og vores hjerter fra det synlige og skjulte fjende. Send ham en forståelse af forkerte handlinger og onde hensigter. Bed om en slave (navnet) på Skaberen. Lad ham sende velsignelser usynligt lys til deres sol belyse stien. Vi prise Gud, hans søn Jesus og Helligånden. Amen. "

Tekst er bedst læses med et rent sind og en lighter hjerte. Bøn af St. John the Warrior af gerningsmanden er ikke beregnet til at straffe fjenden. Dens formål - at beskytte os mod modstanderne og befri sjælen fra vrede, der forhindrer at leve et kristent liv.

forsvarer af retfærdighed

Især æret martyr i Rusland og Ukraine. Det er i templerne i disse stater indeholder de fleste hellige ikoner. Ofte afbildet med blot tre ting, som blev karakteristisk logoer Warrior. I hånden holder han et kors som et tegn på, at hans tro har bestået alle former for test, ikke brød under pres fra fjenden. Christian rummer også et sværd eller spyd, der symboliserer den kraft, der gav Martyr Almægtige, at han kæmpede med falskhed og uretfærdighed. Det tredje element - et skjold. Det betyder, at Gud tog en retfærdig mand under sine vinger og beskytter ham fra det onde.

Også praktiseret bøn St. John the Warrior om tilbagelevering af stjålne tyv. Hvis dit ønske kommer fra hjertet, så den person vil returnere alle, der tog. Ellers det påvirkede i den nærmeste fremtid venter på en stor succes.

Enhver, der oprigtigt tigger om hjælp, får alle - et kors, et sværd og et skjold. Det vil derfor være tro til at gå gennem livet, erobre det onde, og ikke være bange for fjender - både dem udenfor og dem inde i os.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.