HjemlighedKonstruktion

Hvad skal være et skridt kasser under metal?

Hvis du vælger at bruge som et dække materiale metal tagdækning, skal du nøje studere teknologien af installationsarbejdet, og ikke kun tagdækning, men beklædningen systemet.

Funktioner af beregning

Step kasser under metallet bør vælges med et øje på et par faktorer. Blandt dem er de sorter af tagdækning, er det vigtigt at være opmærksom på sin profil. Vær sikker på at tage hensyn til placeringen af banen mellem tilstødende elementer, der normalt er angivet i materialet producentens anvisninger. At bestemme dette parameter, er det nødvendigt at måle afstanden fra den nedre kant af den første plade til den øvre kant af den anden. Step strøer under metal vil afhænge af hældningen af rampen, og fremspringet bredde af taget udlandet starteren stangsystem.

Master skal beslutte før starten af værkerne, vil omfatte opførelse af et afløb, da det påvirker beregningerne. Hvis afløbet er fastgjort til den forreste bord, derefter til afsats skal tilføje 30 millimeter. Blandt andet vil fungere som en tagrende til dræning, og mere specifikt, dens diameter. Således, hvis værdien svarende til 90 mm, vil fremspringet afvige fra det tilfælde, hvor det er lig med 120 mm. Måleparametre tagdækning fremspring bør bæres på forreste bræt, vil stejlhed hældningen afhænge af, hvor meget at frigøre metal bane. Hvis du laver en fejl, kan det have en negativ indflydelse på bestemmelsen af den korrekte placering af loftsplader. I denne position, vil tagmateriale ikke sammenfaldende med lægteelementerne af systemet.

Bestemmelse af afstanden mellem elementerne

Smarte kasser under metallet har skal bestemmes under hensyntagen til tilstedeværelsen af dale, og den målte parametre og gøre montering tremme bør være fra top til bund på grund af længden af halen af systemet. I nogle tilfælde, på grund af eksistensen af en lang hale er der behov for at installere ekstra bord kappe-system, som er nødvendig for stiv fiksering af højderyggen tremme.

Funktioner montering

Før arbejdet påbegyndes, skal du tænke over, hvilke trin kasser under metallet vil blive udvalgt. Vigtigt er det, hvilke materialer der skal bruges. Således for støtterne skal anvendes stråle, hvis tværsnit er 150 x 150 mm, hvilket er den mindste indeks, men bør anvendes til beklædning tømmer 25 x 100 mm. Det er vigtigt at fastslå, ikke alene kassen, men kontrobreshetku, skal du bruge tavlen med et tværsnit på 25 x 50 millimeter for hende. Afstanden mellem spærene bør variere fra 600 til 900 millimeter. Den første bestyrelse skal placeres i en lige linje langs tagskægget, hvorfor det er nødvendigt at forhindre det blev styrket med fanen.

ekspertrådgivning

Step strøer under metallet skal vælges således, at afstanden fra den fremspringende afsats af brættet for at det næste element var mindre end 50 mm i forhold til de andre, dvs. skal denne parameter være lig med 300 eller 400 mm. Afstanden mellem følgende komponenter i beklædningen være lig mellem de nærmeste øvre trin profilpoint, dvs. 350 og 450 millimeter. Trin mellem beklædningen bestyrelser skal svare til 350 millimeter, en undtagelse fra denne regel komme første og anden brædder. Analysere hvordan man korrekt bestemme afstanden mellem det første element, der skal være stadig på jorden. Til dette formål, skal to parallelle præform placeres i en vis afstand, kan de passer flush og lægte selv. De bliver så overlejret web fliser, der bestemmer de mest egnede projektionslængde tagdækning.

mulige fejl

Hvis trin tremme blevet korrekt identificeret, og fremspringet vil være for lang, vil det føre til, at vand vil løbe kanten af truget, hvorimod den korte fremspring vand vil strømme mellem truget og den forreste bræt. Når armen af arket kan deformeres under vægten af sneen. For at udføre opmærkningen, skal du bruge et målebånd. Efter nødvendigt at fastsætte enden og rygningen tremme. Vind strop skal være placeret over lægten. For at gøre det lettere at styrke hesten, på det rigtige sted at være for at løse ekstra bord måler 25 x 100 millimeter.

Opsummering

Som det er kendt, den mest vanskelige at bestemme afstanden mellem elementerne i rammesystemet. Hvad skal være under metal drejning trin, skal du vide, da ellers taget systemet vil ikke afvige pålidelighed. Af den grund, en fast plade af tagdækningsmateriale anbefales i den nederste del af sin bølge, bør afstanden mellem komponenterne af lægten vælges afhængigt af banen af profilen materiale. Som optimal standarddimensioner og tværgående bølger metal rager 300 og 450 millimeter. Ved beregning afstande mellem pladerne drejning styres præcist i figuren.

Funktioner af beklædningen

Step kasser under metal flise "Monterrey" vil være den samme som for den traditionelle materiale. Før de producerer det nødvendige arbejde for at udføre de afstandsmålinger mellem spærene. Således vil længden af brættet eller planke, som vil ligge til grund for tremme være lig med det indeks, er et multiplum af afstanden mellem spærene. Valg af træ til systemet skal være med den forventning, at det er godt tørret i naturlige forhold, samt grundigt imprægneret med en antiseptisk. Yderligere elementer kan være selv-behandlet med flammehæmmere. Afhængigt af systemkonfiguration, som materiale til beklædning på en taghældning på 15 til 60 grader skal bruge brættet 24 x 100 mm. Delingen mellem spærene i dette tilfælde skal være lig med 1200 mm. Bord 36 x 100 mm bør anvendes, hvis afstanden mellem spærene end 1200 mm. Dette gælder også for det tilfælde, hvor det anvendte metal, hvis tykkelse er lig med 1,5 millimeter.

Når trin kasser under metal tagdækning "Grand Line" (eller enhver anden) bestemmes, kan du gå videre til køb af materialer. Hvis således taget har en uregelmæssig konfiguration brug bars 40 x 60 millimeter. I dette tilfælde vil spær stables med et væsentligt skridt. Lægtekonstruktion kan være et fast, ved hjælp af spånplade eller krydsfiner. Dette materiale kombineres med kassen, dannet fra panelet. Dette udsagn er sandt for komplekse tagdækning områder, fx, områder ligger an, tagskæg, højderyggen og dale. Beregning drejning trin under metallet fremstillet ved den samme teknologi, der anvendes, hvis metal profil, der er i stand til at erstatte de træelementer. Denne beslutning er berettiget, når der er behov for at opnå en høj brandsikring egenskaber taget systemet.

Bestemmelse af mængden af materiale

Hvis du vil blive styrket under metal kasse, gør det rigtige, er det meget vigtigt. Men du skal også beregne mængden af materialer. For at gøre dette, skal antallet af rækker i gitteret ganges med antallet af brædder i serien, og efter endnu to. I sidste ende, får du den rette mængde træ, der skal købes til at udføre tremme. For grunden til, at træ, der sælges, typisk i mængder, antal bestyrelser har brug for at konvertere til kubikmeter. Til dette formål, at de geometriske dimensioner er udtrykt i meter, multipliceres, og derefter ganget med et vist antal brædder beregning. Materiale erhverve helst med en vis margin, der ville være nødvendig i tilfælde af, at nogle elementer vil være defekt. Når det kommer til taget af den komplekse konfiguration, skal beregningen ske for hvert sted i et separat system.

Som konklusion

Definer dig selv trin kasser du kan læse artiklen, men det er kun en lille del af succesen. Det vil være vigtigt også at træffe det rigtige at installere, efter teknologien. Kun på denne måde beregningerne er korrekte, og hele systemet vil være anderledes styrke og holdbarhed, samt attraktive udseende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.