SundhedSygdomme og betingelser

Strephopodia: årsager og variationer, behandling

Vores fødder - det er kroppen, der gør et stort stykke arbejde hver dag, oplever en enorm belastning og ikke tiltrække unødig opmærksomhed til ejeren. Men hvis fødderne begynder at gøre ondt og blive deforme, den lider hele kroppen, fordi der i dette tilfælde, en simpel gåtur bringer ubehag. Desuden fod deformiteter føre til overtrædelser af kropsholdning og rygproblemer på grund af forkert fordeling af belastningen på rygsøjlen. I moderne forhold er der et stort antal forskellige fod deformiteter. Læs mere om denne sygdom som equinovarus deformitet, til fods eller hest, vil hjælpe vores artikel.

Hvad stamme er

Kaldet sygdom er karakteriseret ved en patologisk tilstand af muskel eller knogle, hvor menneskelige fod for buet fremad, hvilket giver indtryk af, at folk ønsker at stå på tæerne.

Afhængigt af sygdommens sværhedsgrad strephopodia kan være mere eller mindre udtalt. I milde tilfælde kan deformationen manifesteres i overdreven mobilitet benene på den mand kan nemt trække strømpen og afslappet ben forbliver i denne stilling.

Alvorlig sygdom fører til en konstant udstrakt position af foden, bliver det umuligt at sætte en fod vinkelret og dermed udelukke muligheden for at gå normalt. På grund af ligheden med den ene point støtte sådan en stamme med en hestehov, sygdommen fik den populære navn "hestens mund." Foto viser udseendet af foden i denne sygdom.

Det fører til udviklingen af sygdommen

Sådan deformation kan påvirke en eller to fødder på et tidspunkt. Sygdommen kan købes, modtages som et resultat af skade eller samtidig sygdom eller medfødt, især hvis familien har pårørende med diagnosen "hest fod". Årsagerne til denne sygdom er opdelt i to hovedgrupper:

 • muskuløs problem;
 • knoglemarv problemer.

I det første tilfælde bliver kilden til deformation overdrevent spændt kalv og akillessenen. Denne gruppe af muskler, da det "trækker" ben over bagsiden af benet og sænker tå ned.

Strephopodia en person kan udvikle sig som et resultat af kirurgi eller skade, hvis en gruppe af benmusklerne er blevet beskadiget og kan ikke rigtigt opfylde sin funktion.

Når der er et problem på den del af knoglen, kan situationen blive kompliceret af tilstedeværelsen af en tumor eller betændelse i leddene i foden. I dette tilfælde tumor eller en forstørret fælles deformerer det omfordeler belastning på fingrene, hvorved det dannede og hest fod syndrom.

Hvad kan forårsage belastning udvikling

Der er flere faktorer, der kan føre til udvikling af sygdomme, der er beskrevet. Blandt disse specialister identificere de vigtigste:

 • Genetisk disposition. Tilstedeværelsen i familien kaldet problemer til tider øger risikoen for at udvikle patologi.
 • Neurologiske sygdomme. Afvigelser i nervesystemet resultere i stivhed af visse muskelgrupper. Oftest er det på grund af denne grund strephopodia barn.
 • Trauma kirurgi i fødder og skinneben. I dette tilfælde en høj sandsynlighed for skade på lægmuskler, kan som resulterede i være dannelsen af arvæv på dem og den overdrevne muskelspændinger.
 • Hyppig bære højhælede sko. En sådan fodtøj er helt sikkert smuk, men positionen af foden med høje hæle fører til stress og reducere lægmusklen. Hvis foden er i en tilstand i lang tid, er der muskelatrofi, hvilket resulterer i en høj sandsynlighed kan udvikle strephopodia.

Diagnose stopper deformation

Beskrevet problemer involveret i behandlingen af en smal specialist kaldet ortopæd. Hvis du ikke kan få det til at læge kan konsultere en ortopæd.

For at bekræfte diagnosen "hest fod", en ekspert foretager en visuel inspektion og tildeler den nødvendige forskning.

På visuel undersøgelse lægen vurderer graden af belastning: han kan bede patienten om at flytte sin fod, gøre en cirkulær bevægelse, mens stående og siddende, når benet er bøjet ved knæet. Således er det muligt at se på hvilket niveau patienten kan hæve din fod i forhold til hælen.

Også en specialist kan vurdere styrken af anklen muskler: for denne han presser ned på patientens tæerne og anmoder om at give ham modstand. Disse enkle manipulationer kan bestemme diagnosen og omfanget af sygdomsprogression.

For at bekræfte en diagnose etableret ved visuel inspektion af patienten, kan en sådan yderligere undersøgelse tilbydes som røntgen og MR, og om der er placeret en endelig diagnose "strephopodia". Behandling tekniker vælger, afhængigt af årsagen og sværhedsgraden af sygdommen.

De vigtigste retninger af behandling

Feet deformitet er vanskelig at behandle. Meget vigtigt er det rettidig behandling råd fra en specialist. Den tidligere stadium ville være, når kontakt mellem sygdom vil den mere effektiv behandling skal udføres. Den indeholder flere vigtige områder:

 1. Lægemiddelterapi. Den tager sigte på at slippe af med betændelse i led og muskler, samt fjernelse af overdreven ophidselse af nerveender, hvilket resulterer i muskelstivhed.
 2. Fysioterapi. Det omfatter udførelsen af en række terapeutiske og profylaktiske øvelser, samt fodmassage , eller (om nødvendigt) af hele overfladen af benene.
 3. Brugen af ortopædiske korrektorer. Denne linje af behandlingen er daglig brug korrigerende foringer, svangstøtte, indlægssåler, samt specialiserede sko.
 4. Kirurgisk behandling. Dette er en ekstrem version af behandlingen, som anvendes uden effekt på andre metoder.

Alternative behandlingsformer

Strephopodia meget svært at blive rettet. I dette tilfælde er sygdommen ofte påvirker børn, og som har bevægeapparatet er bare at blive dannet, på grund af hvad oplevelsen ekstra stress.

Vist sig at være fremragende alternativ fremgangsmåde til behandling af en sådan deformation kaldes af Ponseti. Det viser høj effektivitet, især når de anvendes til børn og unge.

Denne teknik indebærer anvendelse af gipsafstøbninger, som er overlejret på en bestemt måde. Efter nogen tid bandagen skiftes, og med den ændrer og positionen af foden, som den fastsætter. Skiftende afstøbninger ordning, som er udviklet af den enkelte patient, er det muligt at opnå fremragende resultater i en forholdsvis kort periode.

Metoder til traditionel medicin

Et stort antal af traditionel medicin kan tilbyde en kur for hver diagnose og lejlighed. Strephopodia - er ingen undtagelse.

Disse problemer derhjemme healere tilbyder en godbid afkog af urter, mudder bakker og kompression, samt hydrogensulfid bade. Men i tilfælde af mund deformiteter, kan traditionel medicin kun skade. Cure med det vil ikke fungere - problemet ligger i muskler og knogler, som har brug for det daglige arbejde og omhyggeligt, og ikke gælder for dem komprimerer.

Harm fra brugen af sådanne midler er først og fremmest, i tidstab: i stedet for at forsøge at bakker og urter genoprette normal fodstilling, et presserende behov for at køre til en specialist for en massage og fysioterapi.

Hvis der er tegn på en hest eller anden fod deformiteter - selvhelende og folkemedicin, er det ikke nødvendigt at have tillid til, skal du konsultere en specialist.

Er der en forebyggende vedligeholdelse?

Til fødderne er sunde, se og føle sig godt, er du nødt til at følge visse regler:

 • Komfortable sko med en lav hæl.
 • Brug orthotics eller svangstøtte.
 • Dagligt til at gøre simple øvelser for at styrke buen af foden og anklen muskler. De går på tæerne og hæle, den indre og ydre side af foden, trække sokken fra sig selv og selv, cirkulær rotation af foden.

Sådanne foranstaltninger vil ikke kun bevare sundheden af foden, der er beskrevet på et højt niveau, men også i tide til at se de første tegn på problemer. Hvis du oplever de første vanskeligheder i forbindelse med gennemførelsen af genoprettende motion - det er en lejlighed til at besøge en ortopæd eller Podiatry.

Statslige sundhed ben og fødder kan ikke undervurderes, fordi hver dag de bærer mere belastning ved den mindste vores bevægelse. Fastholdelse deres helbred hver dag med hjælp af komfortable sko og nogle enkle øvelser du kan undgå forskellige stammer ikke kun fødder og ben leddene, men også rygsøjlen. Dette vil gøre det muligt at have en sund, smuk ben og smuk kropsholdning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.