Kunst og underholdningFilm

Tyrkisk tv-serien "Menekse ile Halil": skuespillere og roller

Seere, der kan lide tyrkiske sæbeoperaer om kærlighed, bør ikke give sådan en vidunderlig teleroman som "Menekse ile Halil". Skuespillere valgt perfekt, plottet, selvom det synes triviel ved første øjekast, fyldt med uventede drejninger og spændte scener. En ekstra bonus er den smukke udsigt, at Tyrkiet er berømt for. Så der fik hovedrollen?

"Menekse ile Halil": skuespillerne og plottet

TV-projekt, den første og eneste sæson, som blev præsenteret for offentligheden i næsten 10 år siden, fortæller den triste historie om pigens familie tvunget ind i et ægteskab med den uelsket person. Men hovedpersonen ønsker at tilbringe livet med en helt anden person, som seerne vil lære i den første serie af sæbeoperaen "Menekse ile Halil". Skuespillere, der spillede stjerne-krydset kærester - Kıvanç Tatlıtuğ og Sedef Avci.

Menekshe - 20-årige indvandrer, der flyttede et par år siden med sine forældre og brødre i Tyskland fra Tyrkiet. Pigens far, på trods af flytningen, insistere på, at deres familie fortsatte med at observere traditioner sit hjemland. I Berlin Menekshe får et job i en café, hvor han mødtes med den unge Khalil at være ulovligt. Unge mennesker falder i kærlighed, men de er nødt til at holde romanen begynder i hemmelighed.

En ægte tragedie, at store aktører formidle serien "Menekse ile Halil" begynder, når hovedpersonen tvunget til at gifte sig sikret Turk, der drømmer om at flytte til Tyskland. Skræmt af truslerne fra sin far, pigen accepterer at ægteskabet, men dagen efter, at hun slipper med Khalil i Tyrkiet. Men selv dette hjælper ikke de elskende flygte fra sin mand og Menekshe brødre.

Kıvanç Tatlıtuğ hans karakter

I første omgang, tegnet af teleromane Kıvanç Tatlıtuğ spillet synes almindelig fyr. Dog vil seerne lære interessante detaljer om de fattige emigranter fra Bosnien. Det viser sig, at i fortiden en mand i kærlighed Menekshe, skjuler mange hemmeligheder. Faktisk serien "Menekse ile Halil", skuespillerne og den rolle, som fans hidsigt diskuteret, selv efter en enkelt sæson er fuld af overraskelser.

Kritikere af de ting om spillet Kyvancha i dette tv-show er cool, hævdede, at det skildrer alt for positiv karakter, undertiden overdrive med idealisering af billedet af Khalil. Men populariteten af serien i høj grad forklares med en berømt person til at legemliggøre billedet af hovedpersonen. Skuespilleren Kıvanç Tatlıtuğ, opgav en karriere model til optagelserne af filmen, virkelig en masse fans. Derhjemme han selv tilnavnet "den tyrkiske Brad Pitt."

Stjerne Kyvanch begyndte længe før den dramatiske tv-projekt "Menekse ile Halil" aktører, som for det meste var allerede kendt af tyrkisk publikum. Se attraktive blond fans vil være i stand til i sådanne kendte tv-projekter som "Kuzey Güney" "Forbudt kærlighed", "Kurt Seit og Alexander." Inden for en stor film skuespiller endnu ikke har gjort betydelige fremskridt, men i betragtning af hans unge alder, kan dette ske i fremtiden.

Hvem spillede Sedef Avci

Smukke tegn - en af de vigtigste fordele besad teleroman "Menekse ile Halil". Skuespillere udfører hovedroller, ser godt ud sammen. Nogle kritikere har beskyldt Sedef Avci, legemliggjort billedet af en ulykkelig Menekshe, idet det ser ud til at være for kold og blottet for følelser på baggrunden Kıvanç Tatlıtuğ. Men skuespillerinden perfekt skildrer intimideret pige, der ikke kan flygte fra den grusomme myndighed i sin far og brødre adlyde ham.

Sedef Avci fans vil være i stand til at se i sådanne velkendte i Tyrkiet og i udlandet tv-projekter som "Listopad", "Ezel", "pris".

Andre interessante karakterer

Kıvanç Tatlıtuğ og Avci - det er langt fra alle de interessante, der spillede i serien "Menekse ile Halil" skuespillere. 2007 Tyrkiet blev frugtbar med hensyn til åbning af nye stjerner, herunder gennem teleromanu om elskende flygter fra forfølgelse. For eksempel, takket være denne sæbeopera, publikum lærte om eksistensen af en sådan en talentfuld skuespiller som Hassan Kyuchyukchetin. Han glimrende spillet en mentalt ustabil vigtigste skurk i serien - Menekshe mand Mustafa, der blev tvunget til at kigge efter løbske kone.

Vi bør også nævne den vidunderlige spil af Murat Daltabana, legemliggjort billedet af manden fra en mystisk fortid Khalil.

Så se de mest interessante karakterer, der er dukket op i dramaserier om kærlighed og kæmpe for det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.