HjemlighedKonstruktion

Forseglingen sømmen mellem fliser på loftet? Instruktion Teknologi

Hvis du mindst en gang foretaget reparationer i lejligheden eller huset, ved du, at det skal starte med loftet. På en ru overflade, vil du se revner, der vises ved krydset af plader. Selv hvis overfladen at blege, da revner vil dukke op igen, hvilket vil rejse spørgsmålet fuger mellem fliser.

Forberedelse værktøj og materialer

Hvis du rejser spørgsmålet om, hvad forsegle sømmen mellem fliser på loftet, er det nødvendigt at forberede de værktøjer og materialer, herunder:

 • kit;
 • spatel;
 • vinge på en boremaskine;
 • afdækningstape;
 • finkornet sandpapir;
 • gun tætningsmiddel ;
 • primer;
 • Punch;
 • mixer;
 • PVA lim;
 • akryl fugemasse.

Som fyldstof kan anvendes tør gips blanding, men valget af en primer skal foretrækkes frem for en, der har en dyb indtrængning. Spatel bør have en elastisk fleksibelt blad, hvorimod borehammeren kan udskiftes. Men skal bruge en skovl tilknytning til ham. Hvis ikke kunne findes sandpapir, der kan bruges slibning gitter.

Anbefalinger til valg af materialer

Før du før eller senere, også kan opstå spørgsmål om, hvad tætning sømmen mellem pladerne til loftet. Teknologi af arbejde, der er beskrevet i artiklen, men for at opnå et godt resultat er det nødvendigt at vælge de rigtige materialer.

Butikken skal købe NC cement bruges til at fylde dybe fuger. Dette materiale har ekspansionsegenskaber upon størkning, så det fylder hele rummet samlinger og sømme. Brug og tykke isoleringsmaterialer, som er nødvendige til forsegling brede fuger. Bedre at købe dem, der er lavet af polyethylen skum eller polyurethan.

Eksperter anbefaler at bruge og alligevel fleksibel kit. Når du køber et gitter-serpyanku skal tage hensyn til, at dens bredde bør strække sig ud over begge sider af 50 mm. For den endelige arbejde nødvendige primære og slutstrygning, som vil pynte hele loftet området.

Hvordan og hvad man skal lukke op sømmen

Hvis før du var der et spørgsmål om, hvad forsegle sømmen mellem fliserne på loftet, skal du beslutte, om et andet job. Disse manipulationer kan betragtes som en tidskrævende, hastværk i denne sag ville være en hindring. Først broderet med søm, der anvendes til at gøre dette bore eller en hammer, bør værktøjet suppleres med en dyse i form af et blad.

Rester fjernet afretningsmurske eller kniv. Hvis dette trin er forsømt, vil en frisk opløsning klæber dårligt til overfladen. Det resulterende hul skal renses for støv, fnug dens overflade et primerlag påført er rigeligt. Lag skal have lov til at tørre. Opbygning af gips er blandet med en mixer. Hvis personalet har brug for ganske lidt, er det muligt at give afkald mixeren.

Opløsningen bør have sammenhæng i tyk creme. Revnen er fyldt med gips og furer skal dekoreres i flere omgange. Hver foregående lag før lægning af den næste skal tørres. Hvis du tænker over, hvad forsegle sømmen mellem fliserne på loftet, kan du bruge montage skum. Det bruges, når sømmene er særligt dybe. Rester af materiale efter tørring skæres med en kniv, overfladen afrettes, og i skummet porer skal gnides stuk.

Afsluttende arbejde

Efter bør tillades alle ovennævnte trin i lag for at tørre ud. Først da kan begynde at styrke malertape. Dens bredde bør være større end 3 cm fra sømmen.

På toppen af båndet bør anvendes til gips. Disse lag skal være helt tør. Board overflade grundes og udførte finish pels. Hendes lejet er lavet med et tyndt lag. I stedet kan du bruge maskering glasfiber, som er primet og malet i den farve du ønsker.

Alternativer materialer

Ganske ofte, novice mester tænker over det faktum, end forsegle sømmen mellem pladerne til loftet. I stedet for skum er undertiden bruges lim til keramiske fliser. Masking gitter kan erstattes af en konventionel bandage eller gaze.

Pasform og tyndt stof, der skal lægges i vand og damp jern, for ikke at kollidere med krympning. For at lette arbejdet, loftpladerne galt Styrofoam, som ikke har nogen sømme. Små revner kan male over akryl fugemasse. Silikone fugemasse bør ikke købe, fordi det ikke er bevaret i malingen.

En anden løsning ville være den samtidige dannelse og efterfølgende udfyldning af revner. Først fremstilles en tyk cementslam, hvortil vandglas tilsættes. Bandagen er dyppet i sammensætningen det er minimeret i en sele og sat ind i åbningen. Du skal arbejde hurtigt, fordi løsningen til glasset til tørre i en kort tid.

Den samme sammensætning kan justere loftet, og efter tørring proces sandpapir. Løsning af spørgsmål om, hvordan og hvad man skal forsegle samlingen mellem loftpladerne, skal være forsigtig, fordi i loftet kan bogføres, som skal beskyttes mod beskadigelse.

Anbefalinger foretaget på arbejde

Mange interessant at vide, hvordan man lukker op sømmen mellem fliserne på loftet, vil instruktionen gives nedenfor hjælpe dig med dette. Før rengøring skal overfladen behandlet vand fra sprinkleren. Det er bedre at fugte kun den del af loftet, hvor du planlægger at arbejde i øjeblikket.

Befugtet del er tilbage i 15 minutter, og efter den gamle belægning kan slippe og flytte til den næste portion. Hele proceduren gentages igen den nye zone. Mens hele loftet flyet er ryddet, skal arbejdet gentages igen og igen. Når den gamle belægning vil være i stand til at slippe af med, kan du vurdere mængden af fremtidige værker. Som regel et værelse har til et par samlinger, hvis størrelse til tider når op på tre.

Tænker over spørgsmålet om, hvad forsegle sømmen mellem fliserne på loftet, mulighederne præsenteret ovenfor, er det værd at overveje. I trin fremstilling af sømmen skal rengøres, absorberet på 50 mm. Næste ved hjælp af en bred børste eller stålbørste til at rense søm fra små konkrete rester.

muligt at anvende særlige ruller af polyethylenskum søm forsegling. Det er vigtigt at vælge det produkt tykkelse højre. På den ene side af tætningsmiddel påført på strimlen. Efter valsen kan oplades i en tidligere primet fælles. Brug en spartel til at gøre dette. Føreren skal sikre, at der er et sted at være fyldt med beton plads.

Når indlejring en ekspanderende beton samlinger skal sættes til at uddybe gips. Når opløsningen er tørret, og rillen fremstilles, kan overfladen påføres et elastisk kit. Arbejdet skal udføres ved hjælp af to spatler, en af dem skal være bred, og den anden - den gennemsnitlige eller smalle.

Metoden af arbejdet

På en del af værktøjet er ringet fra tanken, og smal behov for at anvende kit på den fælles. Opløsningen forsegles ind i sømmen, og nivelleres til niveauet af loftet overflade. Fra overskydende kit bør slippe af med. Efter 2 dage, som er nødvendige for tørring af blandingen, kan du begynde at forstærke sømmen. Til dette formål overfladen påføres et tyndt lag af kit der hærder mesh. Det skal presses ind i opløsning og fjerne overskydende spartel.

Priming efter tørring sømme ved hjælp vulst. Det er bedre at anvende den i to lag.

Efter tørring loftet kan du starte pudsning. Først et tyndt lag, og efter tørring er det muligt at lægge den sidste finish, som skal være glat. Anvendelse af underlaget skal være murske, nivellering overfladen til perfektion.

Udfyldning af huller i sømmen

Nu ved du, hvad de skal lukke op sømmen mellem pladerne til loftet. Vi skjuler sømmene med huller i dem. Handler i dette tilfælde kan være en af to måder. Den indre del af hullet er indlejret, der kan udføres ved anvendelse af en smal børste. De indre vægge er renset fra snavs, drysset primer.

Når det første lag er tørt, kan du gå videre til anden anvendelse. Tænker på spørgsmålet om, hvad at forsegle samlingen mellem de loftsplader, bør råd læses. Fra dem kan du lære at sømmene som hullerne er fyldt med skum. Efter det tørrer og udvidelse af overskuddet skal skæres, i det indre af hullerne, du har brug for at skære en kegle, hvis højde er 50 mm. Disse manipulationer er nødvendige for æglæggende cementopslæmningen.

konklusion

Mange novice handyman tænker på spørgsmålet om, hvad forsegle sømmen mellem fliserne på loftet for ikke at falde ud af cementpartikler. Som det er tilfældet med slidser, skal hullerne trimmes fyldstof, som er limet til laget serpyanka. Det skal være godt nivelleret og forlade før tørring. At fylde store åbninger kan anvendes krydsfiner eller trimning af laminatet. Dimensionerne af pladen skal være større end hulstørrelsen 100 mm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.