HjemlighedKonstruktion

Størrelse 8 skifer ark bølge. beregning af materiale

For mere end 100 års 8-bølge skifer har ikke mistet sin popularitet som et materiale til dekoration taget. At kende sin størrelse, er det muligt at beregne den nødvendige mængde heraf. Arkene også variere i tykkelse, vægt og andre egenskaber. Dette bør overvejes før konstruktionen af taget. Størrelse 8 skifer plade bølge vil beregne GOST. Zastilaya tag alene, bør være bekendt med alle nuancerne i processen.

Generelle egenskaber

Ark 8 skifer-bølge af en vis størrelse anvendes i tagdækning. Til sådanne anvendelser, fladt materiale arter er ikke egnede.

Skifer 8-bølge, størrelsen af pladen , der skal overvejes før købet er foretaget af asbest. Det er en delikat, men meget holdbar belægning. Lave omkostninger gør det populært i byggebranchen, sammen med en lang levetid.

Til korrekt beregne den nødvendige mængde materiale til taget, er det nødvendigt at kende størrelsen af arket 8-bølge skifer, dens vægt og tykkelse. Det bør også tage hensyn til antallet af omgange og gardin afstamning, før de køber. Korrekte beregninger vil erhverve det ønskede antal ark vosmivolnovogo skifer tilsvarende dimensioner af taget, uden overskud eller mangel.

Anvendelsesområde

Størrelse 8-bølge plade Slate vigtigt for opførelsen af 1-2 etagers bygninger. I dette område, de er meget populære. Ud over huse og sommer, præsentationen af materiale, der anvendes til dækning af avlsbygninger, bad og så videre. G. Nogle gange er det brugt til at arrangere hegnet.

Til montering på et tagspær-system med dine hænder, du har brug for at vide, hvad slags belastning på den beregnede fundament, bærende konstruktioner af bygningen. Som det kan ses af de ovennævnte parametre, skifer er relativt tungt materiale.

Det bør kun anvendes, hvis hele strukturen er designet til den respektive vægt af taget. Ellers er du nødt til at være opmærksom på mere let, men dyrt materiale.

Størrelse af skifer tagdækning arrangement

Når tagdækningen er vigtigt at kende størrelsen af arket 8 skifer-bølge. Bemærk, at en lignende materiale udstyre taget i en vinkel på mindst 12 grader.

Begrænsninger i brugen af sådanne plader praktisk talt ingen. Dets dimensioner er egnet til enhver base. Bredden og længden af arkene giver maksimal sparsomt redigere optagelser på truss system. Ansøgningen giver dig mulighed for at organisere processen med at skære med minimalt spild af materiale.

GOST 30.340-95 nummereret regulerer produktionen af sådanne produkter som skifer 8-bølge. Ark størrelse, vægt og andre egenskaber afviger undertiden fra de etablerede standardparametre. Dette kan skyldes forfalskning eller ark ved hjælp af sine egne tekniske forhold på arbejdspladsen.

ark Indstillinger

Hvis virksomheden ikke har nogen produktion i produktionen af deres individuelle tekniske betingelser for produktion af tagskifer, bør ark ikke forskelligt fra GOST parametre. Ellers vil sådanne produkter betragtes som defekte byggematerialer.

I det tilfælde, hvor fabrikanten har fremstillet ifølge den standard 8-bølge skifer, vil ark størrelse have en længde på 175 cm og bredde - 113 cm Tykkelse asbestcement materiale kan være således 5 .; 5,2; 5,8 mm.

Vægten af produktet vil variere afhængigt af den foregående figur. De kan veje henholdsvis 20, 20,6 og 26 kg.

For korrekt beregning af materialet er nødvendigt at kende den forventede belastning på taget.

Mark og profil

Ifølge GOST, indenlandske producenter levere opløsning vosmivolnovogo skifer ark til fremstilling af en vis bølgehøjde og banen. Der er to type profil. Det første frimærke refererer skifer 40/150, mens den anden - 54/200. I det første tilfælde, bølgehøjden er 40 mm, og en bølge banen er lig med 150 mm. I den anden udførelsesform er disse parametre er henholdsvis udgør 54 mm og 200 mm.

Profil i de præsenterede produkter kan være almindelig (IN), en samlet eller forstærket (VU). Hver af dem bruges til visse typer af objekter. Hvis den samme profil (117,5h112,5 cm) er den mindste mængde af affald. Mark IN (112h68 cm) anvendes i privat byggeri, og TDM (280h100 cm) - til industrianlæg.

beregning af materiale

Størrelse 8 skifer plade bølge vil udføre den korrekte beregning af den nødvendige mængde materiale. Det skal bemærkes, at overlap det bredde kan variere. Han er i 1 eller 2 bølger.

At beregne tagmateriale er først målte længde. Resultatet divideres med bredden af pladen og tilsat til en overlapning på 10%. Dette giver udvikleren mulighed for at beregne mængden af materiale på en-serien.

Derefter måles afstanden fra bunden af højderyggen til tagskægget bund. Resultatet divideres med længden. Bestanden bør betragtes som omkring 13%. Dette giver dig mulighed for at få antallet af rækker. Næste vil simpelthen beregne den nødvendige mængde materiale.

Bør tage, når de køber et par ark mere end ovennævnte værdi. Materiale skrøbelig nok, så i tilfælde af nedbrud er ikke nødvendig at gå til butikken igen.

Hørelse ark størrelse skifer 8-bølge, kan korrekt beregne den nødvendige mængde materiale. Han har en lille forskel mellem den nominelle og den nytteareal. Karakteristik af denne type skifer gøre det populært blandt bygherrer. Det lave niveau af affald, holdbarhed og relativt lave omkostninger holde asbestcement plader til anbringelse af taget på toppen af popularitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.