HjemlighedKøkken

Hvid forklæde på den hvide køkken - en klassisk kombination

Hvid køkken - er en universel løsning, som stadig er relevant har været i mange år. De fleste designere er enige om, at en sådan palet i det indre altid ligner en win-win. Hvid forklæde på den hvide køkken - stor, at med den rette design og en harmonisk kombination af teksturer er i stand til at tune op med nye farver.

proffer hvide

Denne palet af interiøret er blevet mode i Vesten i de 30-erne. Med fornyet kraft, mindede hun hans 60'erne, i en tid med minimalisme. Det er hvidt understregede skønheden i dette område. I Rusland, denne palet blev efterspurgt først i de senere år.

Designere, anbefale hvidt forklæde på hvide køkken, nævner følgende fordele ved denne løsning:

 1. interiør alsidighed. Hvid er i stand til perfekt kombineres med farver og nuancer.
 2. Mulighed for at vælge en hvilken som helst stil. Hvid forklæde på den hvide køkken ser harmonisk i et klassisk interiør, og i rummet, der er designet i jugendstil.
 3. En visuel forlængelse af køkkenet. Denne skygge er perfekt til små rum. Han er i stand til at lave en visuelt mere rummelig lille køkken. Hvis du ønsker at visuelt forstørre rummet, er det lavet i hvid og væggene.
 4. Lyst værelse. Det vil fylde de hvide vægge i køkkenet lys. De skaber en illusion af havestuen.

ulemper hvide

Desværre er der i en given interiør og ulemper. Den største ulempe ved en sådan panel - er behovet for konstant pleje. Så hvis du ikke er en stor fan af rengøring, bør du ikke dvæle ved denne farve. Eller vælg en anden ordning for hvidt køkken forklæde. Billeder kan du se nogle forskellige interiør muligheder. Efter alt, denne overflade normalt kræver pleje.

Vær opmærksom på det materiale, som gjorde køkkenet. Den skal være modstandsdygtig over for vand. Efter alt, den snehvide værelse behov hyppig rengøring.

Desuden er det vigtigt at fortynde sådan en palet af forskellige farver. Hvis køkkenet helt er indrettet i hvide toner, bliver det ligner drive et laboratorium.

designteknikker

Hvis du har en hvid køkken, som forklæde vil være mest effektiv i harmoni med paletten?

Designere rådes til at anvende elementerne i diversificerede én:

 1. Slående kombination af hvide og farvede glas eller træ. Så situationen i lang tid, vil ikke genere.
 2. Winning vil se skinnende farvet forklæde kombineret med teksturen gips.
 3. Indvendig funkle med levende farver, hvis du tilføjer de hvide materialer såsom bambus eller imiteret sten.
 4. Hvid palet bør understrege ramme. Dette gælder ikke kun for forpladsen. Det ser godt ud på en hvid baggrund med farvede møbler elementer. Interiøret vil ikke se kedeligt og ædel.
 5. Effektivt ser hvidt køkken med sort forklæde. Designere rådes til at anvende klassiske kombination: mørk bund, lys top. I stedet for sort kan bruges rød, blå.

Hvid farve i forskellige stilarter

Dette panel efterspørgsel i mange stil retninger:

 1. Classic. Det er i denne interiør er oftest lavet et hvidt forklæde på den hvide køkken. Her vil det være mere end passende. Også i det indre, kan du hente de hvide gardiner eller lysekrone. Men sørg for at gøre et par farve accenter til interiøret blev mere "levende". Hvis du ønsker at gøre køkkenet i en klassisk stil, anbefales det at vælge til dekoration varm hvid palet.
 2. Provence. Dette er en anden stil, hvilket indebærer tilstedeværelsen af hvide. I den forbindelse anbefales det at kombinere den grundlæggende palet med beige nuancer. Du kan kombinere hvid med blå, lilla.
 3. Moderne. I køkkener, alderen i denne stil, ofte brugt hvid palet.
 4. Etno-stil. Han er for de ejere, der bringer kedsomhed klassiker. Dette design kan kombineres med hvide vægge med rødt forklæde og afhente headset, og byder på en kombination af stærke farver.
 5. Minimalisme, hi-tech. I disse stilarter hvidt køkken ser meget imponerende. Hvid palet vil understrege den strenge geometri. Selv et lille rum vil se luksuriøse og rummelige.

farvekombinationer

I hvilke farver kan man vælge for en hvid køkken forklæde? I første omgang skal det bemærkes, at denne farve er perfekt kombineret med en hvilken som helst ordning. Men designerne hævder, at de mest imponerende ser hvidt i kombination med blå, rød, sort, grøn og lilla.

Lad os betragte en kombination af:

 1. Hvid-blå værelse. I en sådan kombination, det vigtigste - ikke overdrive det. Ellers køkkenet mistet sin lethed. Turkis er sjældent set, men det ser meget pænere blå. Denne kombination vil give en følelse af kølighed og renlighed. Det ser spektakulære på baggrund af hvide vægge og blå forklæde møbler. Du kan tænke på og et andet design. Arranger i væggen i hvide farver, vælge en lyse møbler. Vil give en særlig pikante at designe en blå forklæde.
 2. Hvid og sort køkken. Dette er en klassisk kombination. Det er mest karakteristisk for art nouveau. Særligt imponerende look med hvide vægge i kombination med en sort højglans forklæde eller møbler. Men det er vigtigt at huske det mildt. Sort bør ikke svæver depression. Så du skal ikke lade sig rive med mørke nuancer. Bright palet bør være meget større.
 3. Hvid og rød køkken. Dette er en meget lys interiør. Det ser stilfuld. Men det anbefales at fortynde accenter (f.eks planter, hang på væggene). Mørk kirsebær eller rød-brun farve i køkkenet vil skabe en ædel atmosfære. En kombination af hvid med en rød ser meget inderligt, og endda lidt trodsigt. Rød forklæde kan opretholde facaden af møbler, designet i samme skema. Hvis et passende sæt undladt at samle op, vil det være nok gardiner, dekoreret i tone forklæde.
 4. Hvid og lilla interiør. Denne kombination bør være til stede forskellige farver eller mønstre Mural. Dette vil spare køkkenet fra monotoni. Dette panel vil være "highlight" af den klassiske interiør, provencalsk eller moderne stil.
 5. Hvid-grøn design. Dette interiør vil give foråret humør. Alternativ farve kan være mellem dele af headsettet. Denne kombination ser mest imponerende i køkkenet, indrettet i skandinavisk stil. Bright grøn farve kan fortyndes med oliven eller pistacie. Denne palet kan bruges til iøjnefaldende accenter. For eksempel har du en hvid køkken. Bordplade, forklæde, dekoreret i grønne farver vil skabe den nødvendige vægt.

Som du kan se, kan en hvilken som helst kombination, hvis korrekt stress harmonisk passer ind i det indre.

Hvid forklæde til køkkenet i en skandinavisk stil

Denne retning indebærer lysområde. I den skandinaviske stil bruges af alle nuancer af hvid. Således effektivt lignede blank og mat overflade. Palette spænder fra ren hvid til citron-hvid. Disse er de vigtigste elementer i interiøret, indrettet i skandinavisk stil.

Den bedste kombination er at kombinere hvidt forklæde efterligne murværk, med en sort top. Dette interiør vil tage dig tilbage i tiden til den æra af 70'erne. I disse dage køkken indretning præget af tilbageholdenhed.

Forklæde sort og hvid køkken

Interiøret i denne palet er altid populære. Han er i efterspørgslen på grund af sin integritet, klarhed. Dette køkken er egnet for folk, der vælger den stramning og koncis.

Men her opstår et vigtigt spørgsmål: hvad skal være forpladsen på et køkken? I hvilke farver det udholde? Eller du kan re-kombinere begge skalaer? Den bedste løsning, ifølge eksperter, vil være et gråt forklæde. Men dette er ikke den eneste mulighed.

Designere anbefale at tage følgende kombinationer:

 1. Hvis køkkenet er lyst og gulvet er i form af et skakbræt, så forklæde udfærdiges i hvidt. Effektivt ser sådan overflade, der efterligner murværket.
 2. Hvis køkkenet lettere top og bund sort, derefter en perfekt løsning til forpladsen bliver fliser belagt med et abstrakt mønster.
 3. Ikke mindre imponerende ser rødt forklæde. Men i dette tilfælde, bør det duplikat. En væg og et bord er bedst at overlade hvid.

Sort forklæde når det er passende

Som nævnt tidligere, overvægten af farven hvid i køkkenet er meget almindeligt. Sort farve udmærket i stand til udtynding. Dette er en klassisk kombination. Men er det altid hensigtsmæssigt sort forklæde? Designere sige, at dette område kan blive et højdepunkt af interiøret.

Dog skal du følge nogle retningslinjer:

 1. Hvis forklæde er blank, så gør dig klar til det faktum, at hans renhed bliver nødt til konstant at overvåge. Det er trods alt en sådan overflade meget let tilsmudset. Men mat forklæde er også behov for konstant pleje.
 2. Sort-hvid køkken med sort forklæde ser meget elegant og smuk. Husk dog, at på baggrund af gamma skal have forrang for mørke nuancer.
 3. Strengt og koncist ser sort forklæde i en hvid interiør.
 4. Oprindeligt ligner en kombination af: forklæde, er lagt ud med sorte fliser og hvide syninger overskrevet. En sådan kombination ville være hensigtsmæssigt at både den mørke og den lyse køkken.
 5. Ganske ofte, de sorte fliser, dekoreret af mursten, ser meget mere spektakulær end den hvide. Dette introducerer et element af nyhed forklæde interiøret.

sidste råd

Hvis du har et ønske om at fortynde den sorte og hvide interiør, tilsæt derefter de nuværende trendy nuancer. Vellykket reparation!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.