TravelingRejsetips

Smukke steder nær at hvile, en fotooptagelse eller en gåtur

Det menes, at for at få en god hvile, er du nødt til at rejse uden for byen. Men dette synspunkt er grundlæggende forkert. For at beundre den smukke natur og værker af arkitektoniske kunst behøver ikke at købe billetter til den fjerne ø eller i en anden by. Det er nok at sidde i en privat bil eller tog at fordybe sig i en anden verden, at se en masse og har en god hvile. Moskva - et godt sted for vandreture og fotooptagelser.

Arkhangelsk

Ideel smukkeste steder i Moskva-regionen til fritid. Et af de steder, der skal besøge elskere af historien, er ærkeenglen. Når denne jord tilhørte aristokratiet. Inden for murene af godset blev besøgt af mange berømte mennesker, fordi det var tættest på Moskva. Men den gyldne alder sluttede, når strømmen i deres hænder tog kommunisterne.

Ligesom mange godser, blev dette omdannet til behovene hos mennesker. Her hospitalet var placeret. Det tog mange år, før det blev Arkhangelsk igen tiltrække smarte og smukke mennesker. Nu i et museum, der vil appellere til alle der er interesseret i historien om sit hjemland. Efter at have gået og sightseeing du skal besøge restauranten, der ligger i nærheden af museet.

Det var i denne restaurant vil give de besøgende mulighed for at føle sig som aristokrater. Hall ser præcis lignede spisestuer i zaristiske gange. Hertil kommer, at besøgende tilbydes en ordentlig menu. Her kan du prøve, hvad der blev serveret for konger og adelsmænd. Disse weekender vil blive husket for en levetid. Smukke steder i nærheden af Moskva vil gøre det muligt at kende den fornøjelse.

Sergiev Posad

Det menes, at dette sted er i stand til at interessere kun de ortodokse folk. Men det er en fejl. Besøg her værd hver. Smukke steder i nærheden af Moskva - det er ikke bare en mulighed for at slappe af, men også for at nyde naturen. Og her er det bare smukt.

Det bør gribe så meget som muligt og tage en spadseretur gennem et område i Sergiev Posad. Lister, der beskriver de smukke steder nær at gå, kan ikke undvære dette sted. Her kan du bo i stilhed, for at nyde fuglene synger, flygte fra hverdagens stress og jag og tænke over det sublime. En sådan stemning overhaler selv de, der ikke betragter sig selv kristen.

Især et sted som kreative individer. Det er her, du kan finde inspiration, nye billeder. Og den stilhed, som er en fornøjelse at arbejde.

Melikhovo

Smukke steder i nærheden af Moskva er forbundet med historien om Rusland. Gåture, kan du lære en masse. Og også gøre en masse gode billeder til at huske dagen og derefter gennem årene. Selvfølgelig er den vigtigste photo shoot - det er, hvad der sker på bryllupsdagen. Og brud og brudgom ønsker, at deres billeder er taget i den smukkeste og naturskøn beliggenhed. For at realisere denne drøm, nok til at gå til Melikhovo.

Når hjem, beliggende her, tilhørte den berømte russiske klassiske Antonu Pavlovichu Chehovu. Hans kærlighedshistorie med skuespillerinden Olga Knipper mange husker fra skole. Og i Melikhovo kan føle sig som en helt af historien.

Ideel smukke steder i nærheden af Moskva til et bryllup. Det er i Melikhovo kan lave smukke og romantiske foto på baggrund af den gamle herregård, dyppet i historien, samt på baggrund af smuk natur. Nok til at komme her bare en gang for at falde i kærlighed med dette sted for evigt.

Shakhmatovo

I forstæderne er placeret, og en anden ejendom, som også var engang ejet af russiske klassikere. I Shakhmatovo er jeg født og opvokset en stor digter Alexander Blok. Ved at besøge denne hjemmeside, kan du lære mange interessante fakta om denne karakter, at blive bedre bekendt med det arbejde, og finde ud af præcis, hvad indvirkning på karakteren af digteren og gøre det på den måde, vi kender det i dag.

Gå gennem godset Shakhmatovo ideel til familieferier. Forældre, der spørger, hvor de kan bringe deres børn til at introducere dem til historien om landet, skal være opmærksomme på denne attraktion. Her arrangeres ikke kun turen, men også en lang række begivenheder, til at deltage i, som vil være interessant for både børn og voksne.

Ivankovo reservoir

De smukkeste naturlige steder i Moskva-regionen er ideelle til vandre med familie eller venner. Ingen grund til at rejse langt for at slappe af og glemme alt om stress og jag i byen. Er det tilstrækkeligt at vende sin opmærksomhed mod den Ivankovo Reservoir.

Dette sted er blevet populær i sovjettiden. Ankommer her, for startere, kan du nyde skønheden i vandoverfladen, hvor himlen er afspejlet. På banken kan ikke kun slappe af, men også at blive inspireret til at skabe noget smukt. For dem, der ønsker at dybt indånde den friske luft, driver et særligt tilbud. Du kan ride på en båd for at besøge øerne, som er spredt rundt om reservoiret. Navnene på øerne være sikker på at hæve stemningen af de turister, der kommer her for første gang.

Nikitskoe

Mange undrer sig, hvad er de smukke forladte steder nær. Nikitskoe er ikke, men risikerer snart træde i dette nummer. Dette sted betragtes som en af de mest abnorme i alle forstæderne. Om ham fortælle uhyggelige historier. Lokale glade for at dele legender, der går omkring deres fædreland.

Besøg her kun løses vovehalse. Og den mest desperate tur i skoven, med hvem han er tilknyttet de fleste af legenderne. Dette sted er ideelt for unge, der ønsker at teste sig selv.

Pavlovsky Posad

Dette sted er kendt, selvfølgelig, lommetørklæder. Det var her, er store tilbehør, der er kendt over hele verden. Lokale beboere kan ikke undgå at være stolt af, hvad de gør. Og så til alle rejsende, der vælger at bruge tid, mulighed for at lære mere om historien om tørklæder, de er skabt. Og også det vil være muligt at deltage i forskellige aktiviteter og, naturligvis, at købe en vidunderlig souvenir for dig selv eller din familie. Produkter Pavlovsky Posad - et sandt kunstværk , der vil appellere til selv de mest kræsne mennesker.

fugl Park

De fleste interessante steder nær perfekt, og for at få hele familien, og at tage en tur med venner. Antallet af sådanne steder omfatter den unikke fuglepark, beliggende i Kaluga-regionen.

Denne park blev skabt af mand og kone Bielawski. De er så glad for fugle, som ikke skåne dem sine egne midler. Selv som en fattig studerende, de næret drømmen om en dag at skabe et paradis, hvor alle vil føle sig som i et eventyr.

Gemt penge nok, parret købte en tidligere gård, der var ingen nytte, og satte sin drøm til virkelighed. Nu kan alle komme alene eller i selskab, for at beundre de mange forskellige fuglearter. Især denne tur vil være af interesse for børn. Bor i byen, de havde ingen idé om, hvor mange smukke skabninger fødte naturen.

En anden fordel af parken er, at nogle arter af fugle får lov til slagtilfælde. De er tillidsfuld af mennesker og er i stand til at flyve op meget tæt. Gæsterne på park og lagde ikke mærke til, hvordan tiden flyver. Der er så mange interessante ting, som en dag er ikke nok at undersøge alt og alle til at beundre.

Abramtsevo

Når folk vælger smukkeste steder i Moskva-regionen for fotooptagelser, vil de vende deres opmærksomhed på Abramtsevo. Ankommer her, ser det ud til, at han var i et eventyr. Det er her, du kan skabe smukke billeder i naturen eller kunstværker skabt af kendte kunstnere.

Abramtsevo - det er et smukt sted, som er blevet anerkendt af mange kunstnere. Det er her, arbejdede Mukhina, en af de mest berømte sovjetiske billedhuggere. Gåture langs stierne i dette unikke sted, beundre naturen, blev hun inspireret til at skabe kunstværker, der udødeliggjort sit navn gennem tiderne. Det var her, at hun begyndte at arbejde på den berømte skulptur "Worker og kollektiv bondepige".

Fra dette sted er forbundet med navnet på en anden berømt person i russisk historie. Denne ejendom tilhørte forfatteren Aksakov, en af de få, der vidste, hvordan at se og værdsætte skønheden i naturen. Men Abramtzevo fond og andre russiske forfattere. Fordi de ofte er besøgt af Aksakov. Her hvilede Turgenjev, Tyutchev, Shchepkin, Pogodin og mange andre. Men den hyppigste gæst, Gogol var her. Han ikke bare udhvilet, men også arbejdet i boet. Her skrev han et kapitel til en roman "Dead Souls". Og forfatteren Aksakov familien var beæret over at høre det i læsningen af forfatteren.

Walking gennem Abramtsevo, og du kan fange en bølge til inspiration, slappe af og lære en masse. Og du kan også gøre fantastiske billeder, der vil minde dig om en smuk tur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.