TravelingRejsetips

Fritidshjem (Kirov) "Poroshin": underholdning. Hvordan kommer man til fritidshjem "Poroshin"?

Hver kirovchanin ved, hvor at gå til weekenden, hvis du ønsker at ikke bare ligge på sofaen og bruge tid aktivt udendørs, familie, eller bare et venligt selskab. I mange år, deres tjenester til beboere og gæster i Kirov tilbyder sport og turist base "Poroshin", som ligger i tolv kilometer fra byen i eponyme landsby.

Historien om forekomst

Komplekset blev skabt i halvfemserne i økologisk rent område af forstad til Kirov for tilrettelæggelsen af familieunderholdning med vægt på sportslige tidsfordriv. Målet var at øge de traditionelle værdier, at indgyde respekt for naturen og fremme en sund livsstil. Disse planer mislykkedes fuldstændig. Til dato, rekreation (Kirov) "Poroshin" er et populært sted for rekreation for beboerne i det regionale center, især om vinteren. Der er traditionelt afholdes alle byens festligheder, der blev afholdt Familiefester og firmaarrangementer og fritid. Regelmæssigt vært ski konkurrencer.

Udstyr kompleks

Fritidshjem "Poroshin" (Kirov) fokuserede mere på fritidsaktiviteter i vinteren. For at gøre dette, på det område af skoven bane de tre ruter for skiløbere på et, tre og fem kilometer i længden. For nemheds af besøgende langs ruten vejskilte, der forhindrer muligheden for at fare vild. Ski spor findes i to former: for elskere af klassisk og tilhængere af skøjteløb. Hvis dit udstyr ikke er, kan du tage i de betalte leje ski (voksne og børn), skøjter, slæder og snescootere forskellige modeller. Udstyr leje er muligt fra 8 til 18 timer, undtagen mandag.

For yngre besøgende hvert år og is bygge træ byer med mange dias, som kan ride ikke kun børn, men også voksne.

Sommer sjov

Ikke kun om vinteren, men i varmere måneder, hundredvis af mennesker er tiltrukket af landsbyen Poroshin rekreation (Kirov). at smage det sjove her kan finde alle deltagere. Denne ridning og cykelstier, vandreture i skove, der sidder med grill. Komplekset har sin egen stald, så du kan arrangere ridning, og om sommeren for at leje en cykel. Den rideklubben "Sofia" kan lære at ride en hest, eller blot bestille en hest ride eller vandre. Lovers sidde ved ilden kan lejes havepavillon med grill nær skoven. For store virksomheder hele året rundt tilbyder sine tjenester paintball rækkevidde og en fodboldbane.

For førskolebørn organiseret center "Fun", som kan efterlade deres børn for en hel dag med måltider i cafeen. Her dem vandre gennem skoven, tilbringe sport, spille i byen, arrangere ture til gården.

Adresse og kontaktoplysninger

Fritidshjem "Poroshin" (Kirov) er placeret i forstæderne til det regionale center nær den eponyme landsby. Postadresse: Str. Borovitskaya, 36, s / o byen Poroshin Kirov, postnummer 610902. Alle de nødvendige oplysninger, så ring for information 8 (8332) 441-147.

Mange andre byer tiltrækker rekreation (Kirov) "Poroshin". Hvordan man kommer derhen - fortælle nogen lokal beboer. For at komme fra det regionale center er på ruten bus 21 eller 121 eller i bil.

Infrastruktur og tjenester

"Dubrovsky" at tjene gæster på basen, der er bygget et hotelkompleks. Der er værelser i forskellige prisklasser, som komfortabelt kan rumme flere mennesker, og par i kærlighed. Der er dobbelt og tredobbelt værelser økonomiklasse og suiter. Separat gæstehus rumme ti personer. Det tilbyder gæsterne saunaer, bryllup pavillon, møbleret strandområde. Besøgende kan værdsætte dygtighed af kokke på cafe "stik" eller "Dubrovsky".

By begivenheder

Fritidshjem (Kirov) "Poroshin" er en platform for alle bymæssige aktiviteter landsdækkende fester og en række af sportskonkurrencer, udført her næsten hver uge. Hver måned den sidste lørdag i sport og turist-kompleks organisere familiefester med teaterforestillinger, en bred vifte af spil programmer rettet mod fælles deltagelse af både børn og voksne. I løbet af året, de mest aktive deltagere hamstre særlige skranker, der tæller for december vindere modtager gaver. Fritidshjem (Kirov) "Poroshin" blev centrum for sport og sociale liv kirovchan.

Er et yndet sted for rekreation for beboere og besøgende i det regionale center tilbyder således de besøgende en masse fritidsaktiviteter. De passer og aktive turister og elskere af stille gåtur i de naturskønne omgivelser. Fritidshjem (Kirov) "Poroshin" byder både små og voksne klasser for enhver smag. Med sin popularitet er uovertruffen ved enhver enkelt lokal institution i denne type eller hvilket som helst andet turistby.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.