HjemlighedGør det selv

Workshop: lide at gå i seng folde sine hænder

Hvis du ønsker at gøre rationel udnyttelse af plads i rummet, bør du få en seng. Det tager ikke meget plads og kan nødvendigvis straks blive et sted at sove eller hvile. I denne artikel ser vi i detaljer, hvordan man laver en seng folde sine hænder. Sådanne møbler organisk passer nemt ind i en moderne interiør.

Typer af sammenklappelige senge

Der er to typer:

- Lodret. Den sovende område er placeret vinkelret på væggen. Denne type passer til alle, uanset alder og vækst. Der er enkelt, dobbelt og lastbil. Typisk et sådant leje indhyllet i højskab.

- Vandret. Lodge er placeret langs væggen. Denne model er velegnet møbler længere småbørn, teenagere eller folk af korte statur. Normalt single. Maske boksen under en hylde eller kommode.

Fordele og ulemper ved at løfte seng

De væsentligste fordele er:

- polstring samler ikke støv;

- kun optager lidt plads, kan du spare plads i rummet;

- møbler er helt usynlig i samlet tilstand, rammen er udført i form af hylder, kommode eller et skab.

Der er også, desværre, ulemper. Bed omarrangeret i et andet sted er umuligt. Dette skyldes det faktum, at det er fastgjort til rammen, som er sikkert fastgjort til væggen og gulvet. Hvis du ønsker at lave din egen seng, skal du bruge en masse fysisk anstrengelse, en masse fritid, og mindst et minimum af erfaring i møbler forsamling.

Forberedelse til samleprocessen

Overvej nogle funktioner i forbindelse med gennemførelsen af de moderne ideer. Til at begynde, skal du vælge hvilken type seng du ønsker at gøre - enten vandret eller lodret. Så beslutte på materialet. Heldigvis den moderne byggemarked tilbyder en bred vifte af muligheder. Du kan tage naturtræ, spånplader eller MDF.

Vigtigst er det, være opmærksom på specifikationerne. Materialet skal være miljøvenlig, pålidelig og stærk. En anden er at vælge de værktøjer til jobbet. Hvis du ikke har nogen hjem elektriske boremaskiner, skruetrækkere, skruetrækker, en hammer, en sav, en bred vifte af boremaskiner, skruer, skruer, er det værd alt dette køb. De vil blive krævet under driften.

Lodret seng (med deres hænder gør)

Så du har købt materialet og værktøjer, skitserede fremtidens møbeldesign. Nu er det nødvendigt at bestemme det sted, hvor det vil blive installeret væg seng med sine hænder. skeleton tegninger skal skitsere på væggen og markere steder af dets fastgørelse.

Møbler design inkluderer kasse, seng og klar til at løfte mekanisme seng. Hans hænder gør en kasse i et kabinet lavet af træ. dens størrelse afhænger af størrelsen seng. Grundlæggende elementer i kassen - er resistent hylde, forbigår, bagvæggen, de lodrette og vandrette vægge.

Her er nogle eksempler indstillinger kasse:

- frame dybde lig med tykkelsen af madrassen plus 32 cm;

- bredde af æsken svarer til bredden af madrassen plus 16 cm;

- højden af rammen er lig med længden af madrassen.

Væggen, som vil blive fastgjort til rammen, for at være beton eller mursten. Detaljer er fastgjort med skruer i en afstand på 25 centimeter.

Sleeper består af side boards ryglæn rack basen Hovedgavl og madrassen. Sidste sikret med særlige stropper. Sengen og kanalen er indbyrdes forbundet ved løftemekanismen. Vi anbefaler at bruge færdiglavet, med en gasfjeder. I hvilken som helst position, vil gøre det muligt at fastsætte strukturen. Det gjorde seng med hænderne!

Det er værd at tilføje nogle detaljer til foldede det simulerer kabinettet. For eksempel, sat på siderne af hylden, hvor det vil være muligt at placere bøger, fotografier eller souvenirs. Nederst gøre skabene, hvor det vil blive gemt sengetøj. Hvis du overveje alle disse anbefalinger, så vil du ikke være vanskeligt at indsamle på egen hånd sådanne møbler.

Bed flip vandret, indsamlet sine egne hænder

Denne designideer har de samme grundlæggende elementer: en kasse, en kasse og en løftemekanisme. rammestørrelse, som vil skjule sengen sted, i dette tilfælde, vil have en dybde på 41 cm, længde - 200 cm, højde -. 112 cm muligheder kan være anderledes, det hele afhænger af størrelsen på din madras.

For at vælge lederen af spånplader tykkelse på 1,9 centimeter. Pre-treat med plet. For rammer krævede 5,5 meter stråle. For at samle sengen, skal du bruge følgende komponenter:

- fire side vendende CPD (1080h394h19 mm) og indre dele (1080h265h19 mm);

- to spånplade låg til sengen (2020h400h19 mm) og hylder (1010h400h19 mm);

- to CPD sengebunden (1982h390h19 mm) og hylder (972h390h19 mm);

- to hylder til dressing kommoden (980h310h19 mm);

- to føringer til sengen (2000 mm);

- gesims (2020h992h19 mm).

Alle elementer fix skruer. Er disse møbler, samt den lodrette seng. Ifølge fastgøre slagtekroppen perimeter side afsatser 13 cm længde til madrassen ikke bevæge sig.

Udgifterne til møblerne i stuen er meget høj, så folde seng, med hænderne at gøre - det er selve projektet. Efter montering og installation vil koste langt mindre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.