HjemlighedGør det selv

Hvordan gulv vaser med deres hænder

Endnu en gang i et gæstfrit hus, bemærkede jeg en ting, nemlig en vase stående i hæderspladsen ved siden af pejsen. Fruen er ikke uden stolthed, sagde hun, hun gjorde det, og viste hans andre mesterværker. Det viser sig, der gjorde desktop eller gulv vaser med deres egne hænder vil blive genstand for særlig stolthed, og kan hjælpe dig med at spare penge i regenerering af hjertet. Det er ingen hemmelighed, at nogle gange mezzanin, pantry og balkon skabe er fyldt med ting, der ikke bruges, og smide en skam. Og kun nogle af originalerne komme op med ideen om at slå denne ting i designer ting. Så smagfuld du kan slippe af med uønsket husstand junk.

Er det nemt at gøre, for eksempel, gulv vase? Ja, selvom nogle elementer kræver en vis tid og udholdenhed. Uventede gulv vaser med deres egne hænder vise sig på dem, der handler i overensstemmelse med ordsproget "nødvendighed er ophavsmand til opfindelse". Nyankomne bedre at starte med en mindre indviklede objekter - vaser skrivebordet, men det gulvvase, ja, allerede er genstand for design. Det er nødvendigt at overveje, hvad højden og formen passer til dit indre, hvor det vil være, at bestemme farveskema, at formålet med dit produkt. Realiseringen af en vase til blomster med sine egne hænder er at bruge materialer, der ikke absorberer fugt, eller har mulighed for at give skibet med vand inde i stuen. Dette reducerer antallet af udgangsmaterialer væsentligt. Men gulvvase kan bruges blot som et dekorativt element eller fyldt med kunstige blomster, tørrede blomster, bambus.

Unikke gulv vaser med deres hænder er lavet af forskellige materialer. Selvfølgelig kan man tage en glasbeholder med den ønskede størrelse eller keramiske pot, dekorere dem med farvet glas maling, dekorere med perler eller med farvede kerner, bruge decoupage teknik. Men de fleste ønsker at give gamle ting nyt liv.

Lad os se på, hvordan man kan gøre gulvet vase med sine hænder.

Komponenter af vasen - en spand primer, maling, kit, plastflaske bekvem størrelse og tre-liters plastflaske.

Pre-alle disse elementer skal vaskes, for at fjerne papiretiketter, tørres af med alkohol eller terpentin.

Du kan derefter gå videre til den store scene af arbejdet. I en spand pasta flaske, efter at afskære den øverste del højere på midten. Indsæt derefter flasken flasken er også i pre-cut hals. Fix dem i bunden af den lim "Moment". Rummet mellem spand og flaske flasker til at bibringe strukturel styrke til at fylde vægt af papmaché. For at gøre dette, gamle aviser har brug for at male, hælde varmt vand og lad stå. Efter at klemme avisudklip og blandes med PVA indtil glat. Yderligere langs processen med at besætte de tomme rum starthænder bogstaveligt forme form af en vase. Lad det tørre.

Efter tørring skal vasen grundes hende igen, lad det tørre og slibning at udjævne med sandpapir - vasen er klar til dekoration. Male det farven af de to eller tre vigtigste gange ved anvendelse malinger aerosol (fortrinsvis ikke i værelset). Endelig indretning åbner plads til eksperimenter - usædvanlige gulv vaser med deres hænder kan lave sæsonbetonede. Sommer-version kan være dekoreret med decoupage teknik, finde smukke servietter med blomstermønstre eller male dig selv. Efteråret mulighed kan indebære mønster af blade. Den endelige touch til udformningen af vasen er at anvende to eller tre lag af lak.

Processen med at skabe vaser enkle, men meget spændende. Håndværkere siger han strammer. Eventuelle unødvendige ting kan blive til et unikt mesterværk, hvis produktion er en slags måde at kunstterapi, fordi det er indlejret ikke kun arbejde, men også sjælen, begær, positiv energi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.