RelationerBryllup

Hvordan velsigne de unge? Guide til forældre

Bryllup - det er ikke bare en ferie, det er en samling af ritualer, ceremonier og traditioner, der opererer på deres egen måde i forskellige lande.

For eksempel i Rusland, Ukraine, Polen og Hviderusland skikke lignende, så bryllupsdagen det virker stort set den samme. Jeg vil gerne uddybe præcis slaviske festlighederne.

Ved brylluppet, er der et sæt af attributter, hvilket anses for obligatorisk: håndklæde, brød, bøder og slik til drys unge, ikoner, stearinlys, briller unge, buket af bruden, strømpebånd, et lommetørklæde til sin unge kone, og så videre. Lad os overveje nogle af ovenstående. Håndklæde - en symbol på familie, sammenhold og fremgang. Det skal syet i hånden. Bryllup håndklæder på hver kors og symbolet betyder noget:

  • To duer - et tegn på evig kærlighed;
  • en klase vindruer - frugtbarhed og rigdom;
  • cross - solen, god, lys og lykke i den nye familie;
  • Viburnum - troskab og kvindelig skønhed;
  • eg - maskulin energi og styrke.

Loaf serveret efter brylluppet den unge gommens forældre, sammen med hans velsignelse. Sådan gør det rigtigt, og glem ikke noget? Hvis du vil vide , hvordan at velsigne de unge, at denne anvendelse ikke kender alle forældre. Dette er en meget afgørende øjeblik. Under hele brylluppet de nygifte velsignet to gange: første gang brudens forældre giver deres anvisninger efter buyout, anden gang gommens forældre med et brød allerede lykønske en ung familie i restauranten. Lad os starte fra begyndelsen. Hvordan velsigne de unge før brylluppet?

Efter den nette passerer alle de test, forberedt til hans kumpaner, tiden er inde til instruktioner fra fremtiden svigermor og svigerfar. Den brudens forældre skal bruge et ikon for Guds Moder, ofte Kazan. Dette sakramente gøres bedst væk fra den larmende selskab, som allerede er begyndt at drikke champagne. Ikonet skal rettes til den måde, unge og holde et håndklæde, ikke dine hænder. Før velsignelse den unge, forældre siger afskedsord og ønsker til den nye familie. Så har du brug for at sætte korsets tegn på brud og give hende et kys billedet, så det samme skal gøres for at soignere. Et håndklæde bundet sine hænder på en række steder på en tur. Der er en tro på, at familien er det samme antal børn som skete noder.

Som forældre velsigne de unge efter brylluppet? Når bruden og gommen ankommer til restauranten, far-in-law med et ikon for Frelseren, holdt hende et håndklæde, pålægge lignende korsets tegn på linjen for de unge. forældre derefter tilbudt et brød med salt. Folk tror, at et stykke af en større bid, vil han være chef for familien. Før velsignelse den unge gommens forældre skal lykønske børn, så de bliver en familie.

Rådgivning til forældre, der ikke ved, hvordan man velsigne de unge - er at være oprigtig. Behøver ikke at udarbejde en tale og lange taler, taler fra hjertet. Først da din velsignelse vil virkelig forælder og, selvfølgelig, vil blive husket for en levetid. Efter triumfen af ikoner, vi velsigner de unge, er taget til hjemmet af en ung familie og er placeret i den røde hjørne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.