RelationerBryllup

Hvad er de, sigøjner bryllup?

Hidtil har blandt romaerne den mest almindelige måde at starte et ægteskab matchmaking. Børn kan zasvatat flere babyer. Når de når en alder af ægteskab holdes sigøjner bryllup skikke vil blive respekteret - det er betydningen af denne matchmaking.

Hertil kommer, at nogle etniske grupper af romaer har skik at udveksle døtre-brude. Det vil sige, ved at give sin datter i ægteskab, bruden valgte hendes søster til bruden til sin søn. Dette skyldtes den forløsning, som skulle betale gommens familie. Gypsy bryllup - det er dyrt. Penge til dette vigtigste begivenhed i et menneskes liv til overs accepteret.

Sigøjnere er udbredt nok, og tyveri af bruden, som en form for ægteskab, men de gør ikke velkommen. Dette sker normalt, hvis forældrene ikke tillod pigen til at gifte sig med en bestemt ung mand eller hvis hans familie ikke har penge til en sigøjner bryllup og forløsning. Flygte kunne blive en succes. Efter at have levet et eller andet sted på siden af parret efter et stykke tid vendte tilbage til lejren og tog dem som mand og kone. Hvis de var i stand til at indhente og til at vende tilbage hurtigst muligt - resultatet kunne være den mest tragiske.

Og i dag, en alder af ægteskab i romaerne er stadig ret tidligt. Selvfølgelig par 15-årige er nu en sjældenhed, men den normale alder for ægteskab fra 16 år til 20. Tidlige ægteskaber i roma miljø praktiseres for at holde de unge i lejren. Hvis unge mennesker havde mulighed for at søge lykken på den side - Roma er usandsynligt, at have overlevet som et folk. Så Gypsy pige var flove over at vise sympati for de unge mænd, og selv private møder generelt straffet hårdt. Til dette formål var der alvorlige grunde, der ritualer på Roma bryllupper.

I dag det sted, kærlighed for unge - Gypsy bryllup af pårørende. Og forældrene, især den fastboende romaer, der nu rådgive, og ikke regere. Men de vil, og det anses ikke for skammelig til familien, som har en udsigt stamtavle, det var en respekteret og velhavende.

Matchmaking - det samme ritual. I teltet, hvor han bor brud, soignere potentielle slægtninge komme og forhandle med sine forældre uden en brud. Pigens far er ansvarlig - datteren er ung, er det nødvendigt at tænke. Denne reaktion betyder samtykke. Så er der forhandlinger i en sjov måde. Hvis brudens familie ligesom den nette, kan far til pigen give endnu forløsning matchmaker. Tag for hendes datter en stor løsesum - et spørgsmål om ære. Når der er indgået en aftale - ring bruden og bede hende samtykke. Imod vilje deres forældre fleste af pigerne går ikke. Konklusionen er, at rituelle spise sammen en bryllupskage, et stykke, som alle bør få deres publikum.

Gypsy bryllup spil umiddelbart efter en løsesum blev betalt. Det sjove starter i morgen på samme tid og i teltet af brudgommen, og døbt teltet. Hjem dekoreret med røde flag, og gæsterne røde blomst pin eller bånd. I huset af bruden klædt i hvid kjole synderen fest danser med alle gæsterne, og derefter en person fra gommens familie ledsager hende ind i teltet fremtidens mand. På dette tidspunkt, scriptet arrangeret en usædvanlig konkurrence til brylluppet - brudens slægtninge blokerede vejen, og "indløse" bruden gommens familie. I teltet af et ungt par siddende sammen ved bordet, selvom Roma fester kvinder og mænd sidde hver for sig.

Efter et stykke tid eskorteret de til soveværelset. Den apoteose af festivalens - takeaway bryllup slør eller bruden skjorter, hvilket indikerer, at hun lige havde mistet sin uskyld, så alle kan se. Og hvis der er noget at vise - Gypsy bryllupper er ugyldige. Redemption kommer tilbage, alt forgæves udgifter betaler brudens forældre. Og stadig pigens familie i lang tid dækket med skam, de andre piger ud af det, også vil ikke blive gift. Så forældre bør meget hårdt for at vokse op døtre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.