SundhedSyn

Farvede linser til brune øjne - dit unikke billede

Hver gang at ændre noget i deres udseende (f.eks skyggen af hår), en kvinde med en skuffet blik i spejlet. Det sker, at den forkerte farve af øjnene forhindrer implementere ideer til, hvordan at ændre billedet. At blive en blændende platin blondine med frodige krøller, så kvinder vil have som et sidste touch tilføje en klar blå øjne i stedet for brun naturlige. Bare rolig - i dag er alt muligt! Farvede linser for brune øjne vil løse dette problem.

Når der var et alternativ til briller, kontaktlinser, vil mange sætte pris på bekvemmeligheden af dette nye produkt. De var hektiske tempo for at vinde popularitet. Og så begyndte vi at mødes i salg og Dekorative kontaktlinse, der kan ændre farven på iris. Det var en reel gave til damerne.

Farvede linser til brune øjne haft stor efterspørgsel. Mange indehavere af en mørk skygge af iris hemmeligt drømmer om blå eller grønne øjne udtryksfulde. Nu er det ikke et problem. Selv mørke øjne kan gøres blå eller grå. En anden plus nye emner - objektivet er ikke en hindring oplyse dit synspunkt. Bygningsfejl og dårligt syn er ikke en kontraindikation for at bære dem.

Til at begynde, lad os se på de mange forskellige farvede linser. De er tonet, toriske, bifokale og gastæt. Den første er mere egnet til at ændre den lyse farve, såsom blå og grå.

Men de farvede linser til brune øjne er bedre at vælge fra de mere markante muligheder. For de mørke øjne tonede linser egner kun i tilfælde, hvis du bare har brug for at lave en skygge af iris mere udtryksfuld og intens.

I de øvrige tilfælde, fortrinsret til de mest intense og lyse toner. Kun på denne måde vil du opnå det ønskede resultat. Moderne linse farve til brune øjne så tæt på de naturlige nuancer.

Det vil sige, hvis de er korrekt valgt, ændrer du den brune farve på himmelblå, uden problemer. Og mens iris er ikke en enkelt tone. Forskellige nuancer, striber, prikker, rim - dine øjne vil se naturlig.

Dette er gjort muligt takket være den nyeste teknologi, der anvender en kombination af forskellige pigmenter og indre overlay en flerhed af lag af reflekterende film.

For at opnå naturlige farve og udtryksfuldt udseende, være opmærksom på sådan en nuance, som hudfarve. På de hvide-flået piger vil se gode grønne linser, blålig-grøn og aqua toner. En mørklødet bedre at vælge mørkeblå, mørkegrønne og ametyst farvede linser til brune øjne. Billeder præsenteret i denne artikel viser, hvordan du ser med forskellige øjne linser.

Og det sidste råd - tænk på, hvor ofte du planlægger at bære dem. Hvis de er beregnet til hverdagsbrug, vælge en farve så tæt på naturligt. Og hvis du kommer til at bære farvede linser til brune øjne kun på helligdage og særlige lejligheder, kan du overraske alle med lilla eller lyse blå øjne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.