Intellektuelle udviklingReligion

Bahá'í religion kortvarigt. Bahá'í religionen i Voronezh

Bahá'í religionen - et nyt fænomen og den unge i forhold til de største og mest udbredte verdensreligioner i verden, passerede en lang vej for dannelse og udvikling. Baha'i troen opstod i det 19. århundrede og er ikke bundet til troen på nogle mennesker. Abonnenter mener, at deres tro separat, uafhængig religion, ikke en sekt eller udløber. Det samlede antal af troende er relativt lille og har kun et par millioner.

Bahá'í religion i Rusland, også, der er i virkeligheden, hun har optrådt her før begivenhederne i revolutionen. Det menes, at dens rødder går tilbage til Persien, hvorfra den bredte sig til Indien og det russiske imperium. Bahá'í religionen blev oprindeligt betragtet som en muslimsk sekt af islam, da dens oprindelse og postulater, alvorligt påvirket den shiitiske gren af islam. I dag, selv i den muslimske verden den nye trosbekendelse anerkendt uafhængig religion.

Bahá'í religionen: hvor det hele begyndte

Det 19. århundrede var en tid, hvor tilhængere af kristendom og islam tror på den nært forestående kommer af en ny profet, og sidstnævnte havde travlt på udkig efter de sidste dages Messias. En af de søgende, Mulla Husayn, i 1844, mødtes tilfældigt i Shiraz usædvanlig ung mand, der troede på, hvad han var - en ny profet. Hans navn var Al Sayed Mohammed, 25 år, var han en kort, smuk og fromme. Al den tid han tilbragte i kontemplation på Gud og Koranen. Han skrev digte, og hævdede, at de er - en guddommelig åbenbaring af Gud, frit givet til ham. Sig selv som en ung mand, der er beskrevet som "Babi", dvs. "angiver porten til Gud."

I samme år, gik profeten videre. Holding om at ringe på døren til Kaaba, proklamerede han til publikum at være Messias. At sige dette i sådan et helligt sted var en reel helligbrøde. På trods af, at de unge mænd var tilhængere, blev det betragtet som en ballademager, underminerer fundamentet for islam, og idømt fængsel. Snart Syed blev overført til Maku fæstning.

Som udtænkt af myndighederne, det kurdiske samfund lever her var at tage en fjendtlig modtagelse drenge ord. Faktisk ikke var tilfældet, er kurderne dybt gennemsyret af hans ideer. Oversættelser til mere fjerntliggende områder hjalp ikke - forkyndelse Baba så fanget menneskenes sind, at selv den øverstbefalende-Kurd bukket under for dem. For at forhindre spredning af læren af profeten retsforfulgt. Sætningen fastsatte korporlig afstraffelse. Reaktionen på disse begivenheder var øjeblikkelig. Babis organiseret oprør, erklære den æra af islam solnedgang. Problemet skal løses, og Baba myndigheder dømt til døden. Men det var kun begyndelsen. Baha'i religion, kilden til hvilken - Baba værker, som er udviklet inden for en uafhængig grundet en anden person.

Bahá'u'lláh

Det var ham, der fortsat arbejdet med Baba. Han var fra en velhavende, adelig familie, men engang troede i den nye doktrin, kastede al sin formue. Catching spredningen af de ideer, Sayyid, gik han i fængsel, hvor han modtog en åbenbaring fra Gud. Efter at Bahá'u'lláh erklærede sig en mand i sognet, der siger Bab. Efterfølgende takket være ham, der var bahá'í religionen. Men før disse begivenheder var stadig langt væk. Ligesom sin forgænger, blev det sendt til området med en meget dårlig klima, og derefter i fængsel, hvor at fængsle de farligste kriminelle. Men Bahá'u'lláh levede.

Desuden lykkedes det ham at skrive "Den mest hellige bog", som blev grundlaget for bahai-troen. Hans prædikener blev hørt her og under deres indflydelse var selv i spidsen for den lokale præster. For at placere links strømmede pilgrimme. Senere Bahá'u'lláh begyndte at leve i et privat palæ, hvis navn kan oversættes som "glæde". Han døde med det samme, tog en feber.

Grundlæggende om Baha'i

Baja (religion) kan præsenteres kortfattet et par enkle postulater. udgør dets essens. For det første, som et aksiom at acceptere påstanden om, at

Der er kun én Gud, som skabte alt. For det andet er det, at Gud ikke står etniske grupper og folkeslag, at skabe dem. Det vil sige, alle mennesker er lige, og har lige rettigheder uanset race, nationalitet eller hudfarve. For det tredje, alle religioner er én. Bahaier mener, at kilden til alle religioner er én, og det er Gud. Forskellen skyldes det faktum, at religion har udviklet sig i forskellige forhold på forskellige tidspunkter. Dette var årsagen til forandring og transformation af den oprindelige enkelt idé.

Bahá'í (en religion) kortvarigt siger, at folk er lige, uanset etnisk gruppe, ikke kun, men også på gulvet. Det vil sige, er ligestilling mellem mænd og kvinder er anerkendt som en selvfølge. Den grundlæggende forskel mellem Baha'i troen fra andre religioner - tilstedeværelsen af et bestemt program, at de skridt, der har brug gøres for at opnå en ny verdensorden. For eksempel en af disse faser - destruktion af uvidenhed som fænomen. Globalt set er det svært at gøre, men i samfundet instrueret at give skoler for alle børn. Hvis familien ikke er nok penge til dette, og det samfund, uanset af hvilken grund, kan ikke yde finansiel støtte og afsætte penge til uddannelse af alle børn, bør valget foretages til fordel for piger. Denne fremgangsmåde er den mest rationelle, fordi der i fremtiden vil være pigens mor, nemlig hans mor - den første mentor til et barn.

Det vil sige, som vist bekymring for efterfølgende generationer. Desuden er det kompensation for undertrykkelse, som kvinder i fortiden.

life Egenskaber

Verden bahá'í religionen har sin egen kalender. År det er opdelt i 19 måneder af 19 dage hver. Creed - ni takkede stjerne. I bopæl i samfundet opererer et organ kaldet Retfærdighedens Hus. Af de tre fællesskaber det hvert år vælges til at drive forretning ledelse og liv tilhængere af kulten. Bahaierne har en negativ holdning til alkohol og afhængighed. En vigtig plads i deres værdisystem er institutionen i familien og ægteskabet som en forening mellem en mand og en kvinde er helligt er æres.

Bahá'í religion: tro, kult og organisation

I modsætning til andre religioner, dyrkelsen af bahaierne i minimum. Enhver handling begået med de tanker i Guds tjeneste, kan betragtes som tilbedelse. Det er obligatorisk læsning i alle tre bønner. På generalforsamlingen, der afholdes på den sidste dag i måneden, religiøse læse teksterne af Baha'i Skrifter, samt tekster af andre verdensreligioner. Kontoret for kun et år og observeret fra 2 til 20 marts inklusive. Fra det er fritagne børn, ældre, gravide og ammende kvinder, såvel som rejsende. For at deltage i religion, bør en person, der har nået 15 år, angive deres ønske om et åndeligt møde. Udbyttet processen fra samfundet er den samme.

bedehuse

Såkaldte tilhængere af Baha'i templer. De har en central kuppel som et symbol på den ene Gud og ni buede indgange. De er et symbol på sammenhold og mangfoldighed af menneskelig tænkning i verden.

bedehuse omfatter ikke kun et sted for tilbedelse og montage, men også forskellige former for støtte institutioner. De er oplysende, uddannelsesmæssige og administrative.

præster

Baha'i religionen genkender ikke institutionen gejstligheden selv. Alle beslutninger træffes ved de årlige åndelige møder, og beslutninger træffes ved hemmelig afstemning af alle voksne medlemmer af en enkelt samfund. Gejstlige som institution af Baha'i tro er ikke nødvendig, da det for dem en handling begået med Guds kærlighed og i forbindelse med hans tjeneste - allerede en kult praksis, som ikke kræver formidlere.

Leo Tolstoy om Baha'i religion

I tider med forfatteren var det allerede kendt bahá'í religion i Rusland. Tolstoy og Baha'i, så at sige, kendte hinanden. Writer, erobrede en ny idé, det er i overensstemmelse med de tilhængere af religioner rundt om i verden. Baha'i spredes meget hurtigt samlet op af intellektuelle fra forskellige lande. Tolstoy talte positivt om babizm og mente, at han har en stor fremtid i den muslimske verden som en moralsk doktrin af livet.

Gabriel Sasi skrev tre breve. Han forklarede læresætninger den nye religion, dens betydning og situationen for tilhængere. Som svar, Tolstoy talte i forsvaret af bahaierne i brevet, som skulle blive offentliggjort i den arabiske verden.

bahaier Rusland

Bahá'í religionen i Moskva har også tilhængere, trods det faktum, at repræsentanterne for de ortodokse præster anser religion muslimske sekt. Deres antal er ikke så talrige som i de arabiske lande. På trods af dette, samfundet gennemfører uddannelsesaktiviteter og følger læresætninger troen. Bahá'í religionen i Voronezh, lige begyndt at udvikle sig gennem de aktiviteter, tilhængere af religionen. De holder klasser for den åndelige uddannelse af bahaierne ikke kun i sin hjemby, men også i Moskva. De fleste samfund er ikke registreret. Anslået antal tilhængere i de største byer i Rusland er mindre end 100 mennesker. Bahá'í religionen i Voronezh prædikede Mary Skrebtsova og Alesey Lopatinoy.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.