HjemlighedReparationer

Montering af gesimser på væggen eller loftet

Gesims til gardiner - en integreret del af det indre af ethvert rum, der er udvalgt i overensstemmelse med den stil og design af rummet. Montering af øjenbryn er normalt udføres, når alt reparationsarbejde er afsluttet, afhængigt af typen af det dekorative element og metoden til fastsættelse.

Typer af gardinstænger til gardiner

Alle gardiner kan klassificeres af flere grunde:

 • i materialeproduktion - træ, plast, metal;
 • typen konstruktioner - skinne (gardin bevægelse udføres ved særskilte spor), strenge (er holdbare, stram reb), stang (baseret metalkerne anvendes);
 • ved fastsættelse sindet - væg og loft;
 • med antallet af rækker - enkelt række, dobbelt-række og tre-rækken.

Valget af materiale

Den dyreste betragtes tagskæg af forskellige typer træ og metal, sådanne produkter ikke kun velfungerende dets vigtigste funktion, de er også dekorative elementer, tilføje smag til det indre af lokalerne.

Plast og aluminium produkter billigere og enklere, ofte gemmer sig bag de smukke og dyre gardiner, kun anvendes til dets primære formål.

Tunge og massive gardiner anbefales at vælge metal eller plastik lister af god kvalitet. De vil holde sikker gardinerne, vil ikke bryde eller bøje uden at tynge alle de dekorative design af vinduet.

Generelt valget af produkt afhænger af den stil og design af rummet, typen og antallet af gardiner, på personlige præferencer.

Nødvendigt værktøj

Montering af øjenbryn indebærer anvendelse af byggematerialer og værktøj, blandt hvilke skal bruge følgende:

 • Hammer eller slagboremaskine, alt afhænger af den vedhæftede fil overflade;
 • niveau;
 • roulette;
 • blyant;
 • skruer og dyvler;
 • skruetrækker (skruetrækker);
 • trappestige.

Alle værktøjer anbefales at forberede sig på forhånd, så for ikke at smide det ufærdige arbejde og ikke køre i hardware butik.

Generelle regler for fastsættelse

Før du installerer gesims er nødvendigt at overveje de vigtigste punkter, som vil knytte produktet korrekt:

 • gesims bør ikke interferere med det åbne vindue, så når fastgøre den til væggen til at hænge produktet skal være ikke mindre end 5 cm fra åbningen;
 • loft gardiner er fastsat i en sådan afstand fra væggen (vinduet) til gardinet kom ned en smuk stream, ikke klynger sig til batteriet eller i vindueskarmen;
 • i tilstedeværelse af varmerør er vigtigt at overveje deres størrelse, så de ikke forstyrrer installationen af dekorative medlem;
 • produktet kan installeres på hele bredden af rummet eller på bredden af vinduet, på samme tid, det skal tale til etageadskillelsen 40 cm.

Funktioner vægmontering

Installation af gesims på væggen er i beslaget, der vil holde curtain direkte. Til træ og plast dele med dyvel og skrue til metallisk - tre.

Installation væg gesims består af følgende trin:

 1. Markering beslag med et målebånd, niveau og en blyant, at gøre det, skal du være opmærksom på de generelle regler for fastgørelse af et dekorativt element: det bør ikke forstyrre det åbne vindue, gardinet skal flyde pænt, ikke klamre sig til vindueskarmen og batteriet.
 2. Boring huller til dyvler eller ved hjælp af den borehammer perforator, deres installation.
 3. Monteringsbeslag med skruerne med en skruetrækker eller skruetrækker.

Efter at gøre dette arbejde bør endnu engang sørge for, at beslagene er fastgjort på samme niveau har den samme afstand i forhold til vinduet.

Hvad der derefter sker afhænger af, hvilken type væg gesims:

 1. Ved installation stang skal tage hensyn til dens længde, hvis den overstiger to meter, anbefales det at anvende den tredje beslag, der fastgør midten. Ringe på en gardinstang er bedst at bære på forhånd, hvorefter det ene element til konsollen, så gardinet ikke bevæger sig ned fra gardiner. Kanten af baren er dekoreret med dekorative knopper.
 2. Installation Framing gesims går hele strukturen er først, ifølge kredsløbsdiagram, og derefter den er fastgjort til konsollerne, er ofte en del af produktet skruet til loft overflade.

Funktioner loftsmontering

Installation af gesims på loftet afhænger af typen af produkter: en streng, en plastik dæk profil.

Gardiner-streng er et stål eller et polymert kabel, monteret på afstandsstykker, der virker samtidigt opspændingsmekanismerne. installationen består af følgende punkter:

 • i loftet via perforering punch, i en forudbestemt tilstoppede markerede steder dyvler;
 • fastgøres ved hjælp af skruer;
 • strengen er gevindskåret og spændes med en særlig mekanisme;
 • lukker alle design dekorerede æsker.

Cornice bus er også knyttet til loftet, som regel skjult under gardinerne, så må ikke være dekorative. Installation plast tagudhæng omfatter følgende trin:

 • hvis produktet er længere end nødvendigt, skal den skæres af en firkant og hacksaws til metal;
 • yderligere boret monteringshuller i tagskægget, en første rende i midten af at gøre, de andre - i lige stor afstand fra det, de tungere gardiner, jo større hullerne;
 • bus med borede huller påføres loftet, og marker central åbning prodalblivayut stempel perforator, indføres i proppen og er fastgjort ved en skrue afsats;
 • tilpasse produktet ved hjælp af niveauet for, siger alle de andre huller, bore dem og fastgør skinnen til loftet på dyvel-negle.

Profileret gesims har en rig vifte af farver, så du kan tage det op til at matche de gardiner eller loft. Nogle modeller er udstyret med en mekanisk drev, hvilket er meget praktisk, når det er for lang, behøver gardinerne ikke tillade dig at åbne vinduet manuelt. Installation af profilelementerne afsatser udføres på den samme måde som i den plast dækket.

Fastgørelse gardiner til gipsvæg

Gipsplader er ikke så holdbare som betonplade, så det anbefales ikke at hænge en tung gardinstang eller massive gardiner. Men der er ingen undtagelser fra reglen, til gipsvæg kan knyttes til en hvilken som helst dekorativt element, hvis at tænke på forhånd hele strukturen.

For at gøre dette under installationen af loftet er nødvendig for at gøre realkreditlån fra en bar i de steder, hvor det formentlig vil blive faste afsats. I dette tilfælde bør bredden og længden af pantet ikke overstige parametrene for produktet. Denne ekstra facilitet vil give en pålidelig og stærk fiksering af hele strukturen.

Funktioner i tilknytning til Stretch Lofter

Når stigende spænding loft gesims normalt fastgjort til væggen, men den kan fastgøres på tissuebanen. Denne metode er helt sikkert, hvis fastsættelse vil blive foretaget på grundlag af enkle regler. Installation af gesims på loftet omfatter følgende punkter:

 • valg af gardiner til montering af tissuebanerne, er det nødvendigt at vælge den rigtige pant, hvis dimensioner svarer til parametrene for dekorative produkter;
 • gjort fastsættelse markup gesims, er disse steder fastgøres stænger af træ eller krydsfiner, alvorligt afsløret af niveauet af loftet for fremtiden;
 • efter installation af spændingen web at pre-faste indirekte monterede loft gardiner, mens stoffet ved indstiksstedet ikke sælges ud, holde sig til det særligt ringe, sparer stof rives.

Således kan installationen af tagskægget gøres uden hjælp fra eksperter, det vigtigste - at tage hensyn til de regler og produkt installationstrin, alt efter deres art og montering metode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.