HjemlighedReparationer

Layoutet af 2-værelseslejligheder: foto, ordning

Lejligheder med 1 soveværelse er de mest populære boliger. Som regel er deres størrelse og pris mest acceptable. Her kan du nemt rumme en familie på fire. Som i praksis viser layoutet af 2-værelseslejligheder imidlertid ufuldkommen, og for at opnå maksimal komfort og komfort skal du stadig ændre noget, især for gamle bygninger.

I sovjetiske tider blev huse bygget ofte uden hensyntagen til lejernes behov, så rationel fordeling af beboelsesrum kunne kun drømmes om. Typisk er disse små køkkener, en smal men lang korridor, kombinerede badeværelser eller separate, men små, gennemgangslokaler og meget mere.

Moderne huse, som vist i udformningen af 2-værelseslejlighed, er mere komfortable, men der er desværre mangler i dem. Oftest er de baseret på individualitetsfaktoren, så mange går ud på at genopbygge. For at efterfølgende ikke have problemer med overførslen af indvendige partitioner, skal du legalisere disse handlinger i den relevante organisation (BTI). Og også være opmærksom på en anden meget vigtig nuance: I intet tilfælde kan du foretage nogen manipulation af lejemuren, da dette kan føre til ødelæggelsen af hele bygningen.

Ulemper ved at planlægge en to-værelses lejlighed

For at gøre boligkvarteret så behageligt og rationelt som muligt, er det nødvendigt at forsøge at neutralisere alle ulemper så tidligt som muligt i de indledende faser. Det skal bemærkes, at nogle af dem er synlige med det samme, mens andre (skjulte) kun kommer ud efter slutningen af værkerne.

Så lad os prøve at håndtere manglerne i to-værelses lejligheder:

  1. Et badeværelse. I betragtning af billederne af layoutet af 2-værelses lejligheder kan du opleve en tendens. Disse værelser har oprindeligt adskilt toilet og badeværelse. Imidlertid findes nogle boliger af det såkaldte sekundære marked hyppigere med et kombineret layout. Er det praktisk? Og ja, og nej. For eksempel er der for en stor familie absolut ingen, men for to personer er det helt acceptabelt.
  2. Køkken. Særligt akutte dimensioner af dette rum er følt i Khrusjtjov. Oftest i gamle bygninger varierer køkkenområdet fra 4 til 6 kvadratmeter. M, hvilket betydeligt komplicerer opgaven med rationelt at lokalisere de nødvendige møbler og husholdningsapparater. Visuelle effekter i dette tilfælde kan ikke hjælpe meget. Her er det nødvendigt at handle kardinalt. For eksempel kan du kombinere køkkenet med stuen eller gangen.
  3. Korridoren. Ulemper ved at planlægge dette rum er ofte nok. Dybest set er det enten længe, men smalt eller næsten fuldstændigt fraværende. Det er selvfølgelig en umulig opgave at placere møbler i det. For at forsøge at ændre korridoren er det nødvendigt at bygge videre på de muligheder, som den indledende planlægning af 2-værelseslejligheder giver. For eksempel placeringen af badeværelset, køkkenet, stuen, samt deres størrelse.
  4. Overtrædelse af geometriske proportioner. Med rum af en rektangulær eller firkantet form er alt krystalklar. Men nogle gange er der værelser med et halvcirkelformet arrangement af vægge, med flere pantries og indvendige hjørner. I sådanne lejligheder afhænger det overordnede interiør udelukkende af de anvendte designteknikker. Først og fremmest er det zoneinddeling, yderligere belysning, nicher og så videre.
  5. Loftshøjde. Korrigere denne parameter er helt umulig. Det anbefales at bruge visuelle effekter, som kan påvirke visuel opfattelse.
  6. Lille størrelse. Når en to-værelses lejlighed er lille nok, vil det ikke være muligt at øge arealet af et bestemt rum på bekostning af andre. Her kan du bruge en temmelig almindelig teknik - at rive alle indvendige skillevægge. I dette tilfælde får du en rummelig lejlighed. Sådant arbejde skal dog nødvendigvis koordineres med fagfolk og legaliseres i de relevante strukturer.

Hvordan begynder ombygningen?

Standardopstillingen af en 2-værelses lejlighed er angivet i dokumenterne for denne bolig. Der er information om den nøjagtige størrelse, placeringen af kommunikationen mv. Selvfølgelig, inden arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at undersøge og analysere alle disse parametre fuldt ud. Også det er værd at overveje ønskerne fra alle mennesker der bor her. En pålidelig mulighed er at overdrage udarbejdelsen af projektet til kvalificerede fagfolk. Dette vil medvirke til at undgå typiske fejl.

Nedenfor vil vi overveje fire typer af de mest almindelige layouter af to-værelses lejligheder.

Stalin

Husene, der blev bygget i 1940'erne og 1950'erne hedder "Stalinist". Deres layout kan misundes: højt til loftet, store værelser, bekvem beliggenhed. Som regel er bærende vægge kun eksterne, og det åbner store muligheder for at vælge et design. Ofte giver layoutet af 2-værelses lejligheder i sådanne huse dig mulighed for at ændre lokalerne uden meget skade, for eksempel at opdele et stort soveværelse i to mindre. En sådan beslutning vil give mulighed for at udstyre et planteskole eller et kontor.

Breznev

De huse, der blev bygget i løbet af årene af Leonid Brezhnevs styre, sammenlignet med Stalins gange, faldt noget i størrelse. Dette er imidlertid ikke den værste version af gamle bygninger. Værelserne er ikke gigantiske, men ganske rummelige, separat badeværelse, køkken 7-8 m2. Dette layout af en 2-værelses lejlighed er helt acceptabelt. Om nødvendigt kan du overføre nogle partitioner, men det skal bemærkes, at i disse huse kan bærende vægge passere inde i lejligheden. Derfor anbefales det at konsultere projektorganisationen, inden arbejdet udføres.

Khruschovka

En interessant kendsgerning er, at Khrusjtjovene blev opført som midlertidige lysthuse, men i øjeblikket er denne slags huse en af de mest almindelige. De betragtes som de mest ubehagelige og problematiske. Dette er et kritisk lille køkken, et kombineret badeværelse med små størrelser, en smal korridor, kommunikationsrum mv. Du kan opregne på ubestemt tid, da layoutet af en 2-værelses lejlighed i Khrusjtjov har flere fejl end fordele. Men ikke blive frustreret forud for tiden. Moderne designere tilbyder mange succesfulde projekter, som vil bidrage til radikalt at ændre indretningen af en sådan lejlighed. Hovedpunkterne i disse værker er:

  • Korridorens rum er delvist fastgjort til stuen.
  • Køkkenet er kombineret med det næste værelse.
  • På bekostning af hallen, øge eller endda opdele badeværelset.

Ny bygning

Layoutet af 2-værelseslejligheder i nye bygninger er allerede så rationelt som muligt, især i sammenligning med Khrusjtjovene. Her er alle værelser isoleret, et separat badeværelse er af tilstrækkelig størrelse, rummelig og komfortabel entré, stort køkken 8-10 kvadratmeter. M. Men hvis dette arrangement ikke passer dig, kan du for eksempel organisere en studielejlighed eller tilføje et loggia-område til et tilstødende rum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.