HjemlighedHavearbejde

Atsidantera: plantning og pleje af afrikansk gimmick

Atsidantera, plantning og pleje, som for nylig er blevet meget populære i vores land, kom til os fra Afrika. Denne staude angår sådan familie som kasatikovye. På trods af sin skrøbelighed, planten er meget robust, det er ikke bange for selv en stærk vind. Den blomstrende periode er omkring en måned, så ved at plante forskellige sorter, kan findes på hans hjemmeside alle blomsterne om sommeren. Hans udseende er som en blomst atsidantera gladiolus. Omsider den kan nå halvanden meter. Blandt mange af dens fordele skal bemærkes en meget behagelig aroma.

Flower temmelig Tradewinds. Den foretrækker godt oplyst område med frugtbar jord. I foråret skal det være omhyggeligt gravet og tilføje muld eller gødning. For sådanne planter som atsidantera, plantning og pleje begynder med behandlingsopløsningen af kaliumpermanganat pærer. Dette giver en desinfektion af knolde. Oftest er disse blomster plantet i rækker, forlader lidt mere end tyve centimeter af plads mellem tilstødende planter.

For at opnå tidligere blomstring, kan atsidanteru være præ-let vokse. Til dette formål er løgene plantes i en potte i marts. Har kapaciteten i et varmt og lyst sted. Transplant til en permanent plads lavet i maj. I dette tilfælde atsidantera, plantning og pleje, som udføres på dit eget websted, vil være stærkere, vil hun sætte pris på den længere kan udfolde deres ejere. Fra tid til anden er det nødvendigt at udføre fodring og bioklip. Før indtræden af frost isolerede blade eller rodknolde er gravet og opbevares på et tørt sted ved en temperatur på omkring femten grader.

Atsidantera kan reproducere ved frø eller babyer. I det første tilfælde efter blomstrende plante gravet og derefter adskilt fra børn pærer. Derudover bliver de lagret i savsmuld i en pose med ventilationshuller. I det andet tilfælde, bør vinteren frø sættes i en kasse, og derefter i foråret tid de flytter til en permanent plads i haven.

Det skal bemærkes, at der for sådanne planter som atsidantera, plantning og vedligeholdelse kan udføres i hjemmet. For at gøre dette i første omgang bør forberede et substrat. Udvalget bør omfatte tørv, humus og sand i lige store dele. Så blomsten landing. I dette tilfælde bør rumtemperaturen ikke falde under 22 grader Celsius. Desuden bør potterne placeres i et lyst sted, men med det forbehold, at direkte sollys ikke falder direkte på planten. Vi må ikke glemme, at blomsten kan lide moderat vanding. hans transplantation udføres hvert år i hjemmet.

Atsidantera, hvis billeder kan ses ovenfor, såvel som andre planter, kan underkastes forskellige sygdomme. Dette gælder især pærer, som ofte forekommer rot pletter. For at undgå dette, før plantning, bør de behandles ved hjælp af fungicider. Hertil kommer, at stængler og blade beskadiget af snegle, at beskæftige sig med at det anbefales i rette tid til at fjerne alle former for ukrudt og vand planten moderat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.