HjemlighedHavearbejde

Aubergine, voksende frøplanter derhjemme

Aubergine, eller som de kaldes i syd, "lille blå", er en af de mest nyttige grøntsager. Rich indhold af mineralske stoffer, vitaminer, lektiner, at proteinets evne udskille kolesterol - det er aubergine. De er importeret fra Indien, som lys og varme, tåler ikke frost overhovedet. Derfor, selv i den sydlige del af landet de dyrkes sætteplante metode. Så frøene til frøplanter i februar - begyndelsen af marts. Hvis du vil plante i sit drivhus aubergine, voksende bør kimplanter starte til tiden. Det menes, at fra såning til modning finder sted i mere end 3 måneder.

I midterzonen for at opnå en god høst kan være kun i et drivhus i et drivhus. Den jord til plantning kimplanter skal have tid til at varme op til 20 grader. Tæl tid, når at plante ægplantestiklinger, skal det baseres på de klimatiske forhold i området, i betragtning af det opvarmede drivhus eller du ikke. I de sydlige områder af såning udføres i begyndelsen af februar, i midterbanen - i begyndelsen af marts.

voksende frøplanter

det er nødvendigt at forberede jorden til såning frø. Det bør bestå af tørv + sand og mineralsk gødning. Fra klar, kan du tage den "levende jord", en universel eller udviklet til tomater.

Det menes, at den "lille blå" picks tolerere dårlig. Derfor rådes til ikke at dykke aubergine. Frøplante Dyrkning er umiddelbart i potter med en diameter på 10 cm eller mere. Udsæd bør være i 2 frø. Når de går til væksten, vil svagere anlæg skal fjernes. De formalede frø uddybet gennem 1 cm og godt vandes. Sætte frøplanter i varmt, har en temperatur på mindst 23 grader sted. Topdækslet med folie eller gennemsigtige låg. Periodisk fugte jorden.

Frøplanter dukke op i 6-7 dage. Når frøene spirer, bør urtepotter sættes på lyset. Lufttemperaturen skal ikke være høj (op til 15-18 °). Ved denne temperatur rødder frøplanter udvikler bedre. Frøplanter vandes moderat. Da hun ville flytte i væksten temperaturen kan øges op til 20-25 grader.

For dem, der foretrækker at dykke aubergine, bør voksende frøplanter være en lille smule anderledes. Frøene sås i en kasse med et interval på 5 cm ved en overfladisk dybde i præ-fugtet jorden og er dækket af en film. Når spirer frem, sætte kasserne i vinduet. Temperatur og glasur skal være således, når de dyrkes i potter. I første fase af bladet kan dykke kimplanter, omplantning, hver plante i en separat beholder med en diameter på 10 cm. Pritenit skal de par dage på. Når planterne er rørt i vækst kasser sat på kassen.

Planter skal være jævne, en gang hver 2 uger, foder urinstof eller Kemira.

Hvis du kan lide aubergine, voksende frøplanter ikke synes som tidskrævende. Frøplanter klar til plantning, når anlægget ikke er mindre end 8-10 løvblade. Hvis det ikke er tid til at plante i jorden, kan det alvorligt strække og derefter lang tid at være syg. Derfor er nogle avlere rådes til at plante aubergine i 2 måneder før landing en permanent plads.

Landing i opvarmede drivhuse i de sydlige regioner udføres i april, i midterbanen - i maj. Den væsentligste betingelse - den jord i drivhuset skal varme op til 20 grader, ellers planterne vil stoppe i udvikling og måske endda dø. Om natten, når temperaturen er betydeligt reduceret, aubergine brug for akryl dækning. "Lille blå" kan ikke lide skygge, så de har brug for at vælge den mest solrige sted på sitet, som ikke falder i skyggen af bygningerne i løbet af dagen.

Nogle gange, i en alder af 2 måneder spirerne er ikke klar endnu. Derfor er timingen aubergine plantning bør defineres kimplanter på grundlag af deres særlige forhold. Jord, pleje, temperatur og lys eksponering påvirke udviklingen af planter væsentligt. Hvis et drivhus er ikke opvarmet, på steder med truslen om frost vender tilbage til plantning er bedre ikke at skynde sig, fordi med en stærk fryse aubergine kan dø. I drivhuset kimplanterne plantes i en mængde på to planter pr kvadratmeter, godt vandes. Vedligeholdelse omfatter vanding en gang om ugen, løsner jorden og fodring op til 3 gange i løbet af sæsonen. Efter vanding ventilere drivhuset, således fugtighed i uønskede planter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.