SundhedKvinders sundhed

Skadelig eller nyttige baldrian under graviditeten

Når en kvinde opdager, at hun blev født i et nyt liv, det begynder at bekymre sig til enhver lejlighed, fordi hun er så bekymret for sit barn. Og desuden lydoplevelser, hendes sædvanlige tilholdssted "gravid" hysteri, som, selv om de er opstået på grund af retten til at tænke endnu skadeligt og mor og barn. Ud over at hjælpe kære og læger, der enstemmigt gentager: "Bare rolig", er det undertiden værd at ty til medicin og beroligende midler. Den første værktøj, der kommer til at tænke - baldrian ekstrakt i forskellige former (tabletter, tinkturer og afkog). Hvor sikker baldrian under graviditeten, og om det er muligt at gøre dette til en overkommelig og naturligt produkt til kvinder i familien måde?

På trods af, at sammensætningen af baldrian omfatter miljøvenlige og naturlige råvarer, for alle stoffer under graviditet anvende ét princip: "For at anvende, hvis ikke umuligt at anvende, og at tage, hvis fordelen er mere end skade!". Tag baldrian ekstrakt under graviditeten kan kun ordineres af en læge, og det faktum, at receptionen er absolut nødvendigt for at fastsætte udvekslingen kortet. Hvis der er en pludselig reaktion, vil lægen kunne drage en analogi, og passende behandling.

Valeriana officinalis meget mild beroligende og antispasmodic. Derfor baldrian under graviditet - næsten en perfekt stof for øget nervøsitet og spasmer i livmoderen (uterus tone) , der er mest ofte bekymret kvinde i denne tilstand. Hertil kommer, at tage baldrian hjælper med at forbedre søvn, blidt beroliger og slapper af.

Men selv de mest naturlige stoffer i nogle tilfælde kan påvirke det ufødte barn (årsag abort eller forsinket udvikling). Så for eksempel, kan ikke anbefales at tage mynte, malurt, femte, fordi de er skadelige for gravide kvinder. Og til blomstring raps kan ikke engang blive kontaktet på grund af truslen om abort. Selv vores bedstemødre vidste. Tilsvarende tinktur af baldrian under graviditet - lav toksicitet, men ikke værd at risikoen. Et universelle immunstimulerende midler såsom ginseng, hvidløg, echinacea, på trods af deres høje effektivitet, anbefales det at tage i meget små mængder, da der ikke er nogen nøjagtige data om de mulige farer.

Men når en gravid lider permanente kramper i livmoderen og ubegrundet angst, søvnforstyrrelser, er det sandsynligt, at lægen vil ordinere er en naturlig beroligende og antispasmodic. Så hvis baldrian under graviditet er uundgåelig, det er bedre at vælge et afkog eller piller, som tinktur af alkohol er forberedt på. Den mest effektive afkog og infusion, men kog dem lange og vanskelige, så de fleste patienter foretrækker bekvemme tabletform narkotika.

Restriktioner for ukontrolleret dosering af baldrian er forårsaget på grund af det faktum, at det er i stand til med en lang modtagelse (især i store mængder) føre til et brud på den kardiovaskulære (angreb af takykardi, hjerte smerte), fordøjelsessystemet (ked, kvalme, forstoppelse), nervøs (svimmelhed, søvnproblemer) systemer, forårsage allergiske reaktioner. Ligeledes baldrian under graviditeten påvirker fosteret. Hun arbejder i lang tid, og det kan være dårligt for barnets tilstand, som er strengt kontraindiceret hos enhver ændring i hjerterytmen.

Benyt dig af stoffet, selvfølgelig, mere end de skader, især hvis ikke misbrugt sin modtagelse i første trimester, når dannede det mest vigtige system af den nye mand. Derfor kan tinktur af baldrian under graviditeten bruges til at lindre for kvinder ozhidayuscheymalysha, men under den konstante og streng kontrol af lægen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.