HjemlighedHavearbejde

Kalender for landinger og dens betydning i at opnå en god høst

Månen påvirker bevægelsen af vand i verden, på plantevækst, udbytte og andre fysiske og fysiologiske fænomener. Selv i oldtiden blev det observeret, at ved en bestemt position og fase af natten luminary planterne vokser hurtigere og give en sprudlende høst. Derfor er vores forfædre gennem systematiske observationer og talrige eksperimenter foretaget plantning kalender, som bestemmer de gunstige og ugunstige dage til landbrugsarbejde.

Hvordan så lovende dage påvirker værdien af afgrøden? Årsagen er, at under den tiltagende måne (to uger efter den nye måne) vandniveauet i verden stiger, forekommer hedeture, samt planter indeholder en væske (energi), derefter med væksten i Moon finder sted, og væksten af planter energi, hvilket fører til sin positive udvikling.

Men plantning kalender tager hensyn til ikke blot den månefase, men også sin position i dyrekredsen. Night Light bevæger sig hurtigt gennem dyrekredsen og i denne måned har tid til at gå igennem alle tegn. Der er tegn på den frugtbare og ufrugtbare, som har til at plante endnu mere indflydelse end den månefase. Når Månen er i en frugtbar tegn, denne gang mest velegnet til udplantning, transplantationer, vanding og gødskning. Den mest frugtbare er: Taurus, Kræft og fisk. Skorpionen giver udholdenhed og udholdenhed, så faldende gå Stenbukken og Jomfruen. Infertilitet tegn plantning kalender noter Vægten, Vandmanden, Leo, Vædderen, Tvillingerne og Skytten. På dette tidspunkt, uønsket beplantning arbejde i haven og haven, og det er fantastisk til at luge nogle af disse tegn.

Men ikke alle frugtbare tegn er egnede til plantning af en plante, fordi hver art har sine egne favoritter. Månekalender landinger indeholder instruktioner, som for eksempel en favorit symbol for agurker og tomater, for hvilke, samt give gode dage til lugning, skadedyrsbekæmpelse og høst (så at den opbevares i lang tid).

Det er nyttigt at bemærke, at plantning af rodfrugter og planter, der er vigtigt, er deres "tip", anbefales det at gøre på forskellige tidspunkter.

Vi landede på månen voksende kulturer vokser godt stængler og blade, og hvis dette sker tættere på den fuldmåne, vil det vokse langsommere. Under månens fase med faldende energianlæg flytter til rødderne, så det er en mere passende tidspunkt at plante rodfrugter og afgrødeplanter. Tid ny og fuldmåne Luni-seeding kalender viser, hvor kritiske øjeblikke for senge. Planter er særligt sårbare, og på dette tidspunkt intet arbejde på jorden er bedre ikke at producere.

Brug kalenderen landinger som anbefalinger, bør vi ikke glemme, at den rigtige pleje er også en nødvendig betingelse for at opnå gode resultater. Efter alt, hvis du ser, at jorden var tør, og blomsterne er visnet, derefter straks hældes over dem, i stedet for at vente på disse handlinger lovende dag. Rettidig gødning, vanding og rådgivning af den månekalender, gennemprøvet i tusinder af år, gør det muligt at vokse og samle en rig høst i dit område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.