Nyheder og SamfundBerømtheder

Den mest berømte russiske kunstnere. De rigeste russiske kunstnere: liste over

Kunstnere i Rusland - ikke de rigeste kreative mennesker i verden. Måske fordi at tjene penge for det meste i sit hjemland. Men det var i det forrige århundrede. To århundreder siden, det meste almue, snarere fattige tjenere kunst, skabt en gylden russisk kultur i det 19. århundrede. hvis de faktiske omstændigheder viste imidlertid, at skuespilleren når højder af kreativitet, når det er socialt sikret, og hans tanker ikke vedrører spørgsmål om næring og organiseringen af deres daglige liv.

Penge som et mål for talent?

Moderne råvare-penge relationer, pålægges kunst, giver en mulighed (med visse nøjagtighed) for at argumentere for, at de rigeste russiske kunstnere er den mest succesfulde, og derfor berømt. Med dette, kan du argumentere eller uenig. Men uden tvivl, en indikator såsom aktuel indkomst for året kunstneren (ikke tidligere akkumuleret!), I en vis måde afspejler, dets nuværende relevans og popularitet.

Det er denne information i dag er nesubektivnoy, og fra det du kan lave en start i vores videre overvejelser.

Statistik succes "Forbes"

I slutningen af sidste år, den verdensberømte "Forbes" magasin udforsket den smalle spørgsmålet om, hvad den årlige indtægter kunstnere i Rusland ved at bygge den passende bedømmelse. Vi henviser til det af den simple årsag. Regelmæssig, stabil, og derfor højere indkomst kan få en kreativ person berømt, foretrukne mennesker. Senere, da han så navnene på disse mennesker, vil du se den tilsyneladende loyalitet vores resultater.

Så hvad er en liste over kunstnere i Rusland sorteret efter deres indtægter for 2015, offentliggjort den verdensberømte magasinet "Forbes" (begrænset til de første ti)?

1. Leps Grigoriy Viktorovich 12,2 mio $.

2. Kirkorov Filipp Bedrosovich $ 10,4 million.

3. Baskov Nikolay Viktorovich $ 7,4 million.

4. Georgiev Valeriy Abisalovich $ 7,1 million.

5. Valery Meladze Shotaevich- $ 4,8 million.

6. Bilan Dmitriy Nikolaevich (rigtige navn Victor) - 3,8 millioner $.

7. Mihaylov Stanislav Vladimirovich - 3,6 mio $.

8. Basta (Vakulenko Vasiliy Nikolaevich) - 3,3 millioner $.

9. zemfira (zemfira Talgatovna Ramazanova) - 2,8 mio $.

10. Snore Sergey Vladimirovich 2,7 mio $.

At summen af alle disse kunstnere?

Det er karakteristisk, at de ovennævnte rige russiske kunstnere er forenet med et fælles træk - hver af dem er et kraftcenter for kreativitet, i stand til at fange publikum og lede hele holdet. De har noget at dele med folk. Og folk vil føle det. Det er grunden til beskueren i en fart at deres koncert, fordi vi ved, der vil modtage mere end penge - et stykke af en kunstner af sjælen, som han generøst deler med sine fans.

Alle de mennesker, der er repræsenteret i det, uden tilstedeværelse af fordelingen af karakter og evne til at rejse midler ville simpelthen ikke finde sted. I Rusland er der ikke meget at være kreativ, og vigtig karakter. I betragtning af listen over ikke-fattige menneskers kreativitet, bør tages som et aksiom følgende erklæring: ", er ikke frataget magt ånden" "De berømte russiske kunstnere, der er repræsenteret på listen over" Forbes Overvej personlighed nogle af dem.

Grigory Leps

Den største indtjening for 2015 var Grigory Leps. Beskueren er således værdsat hans evne til helt at blande sig med sangen, hysterisk, følelsesmæssige opleves af dem personligt. Men alle ved, hvor svært det er åndeligt dannet som et menneske?

Gregory kommer fra en familie af simple arbejdere. Han faldt, mens de bor i Sochi, i deres tidlige trediverne grund af spil, alkohol, overlever kvinder krisen, da han følte, at han var ved at miste sig selv som kunstner. Senere, i Moskva, den skøre rytme af turen, arrangeret af producenten Vitaliem Manshinym, førte sangeren til mavesår, når ikke kun arbejde - livet hang i balance.

Skuespiller, står ved døden dør, tog et skridt tilbage, genoverveje deres identitet, han synes at være helt internt genfødt. Samtidig mødte han sin kone Anna. Og det hjalp ham til at overleve selv før et enkelt slag af skæbnen: en operation på hans stemmebånd, og frygten for, at den sang er ikke længere arbejde.

Philipp Kirkorov

Det er ikke let at repræsentere folket, om hvilken det offentlige ved noget og alting ... Og alligevel, vil vi forsøge. Andenpladsen i rækkefølgen, kun en smule bag Leps tager Filipp Kirkorov. Berømte kunstnere i Rusland ... Hvad de er stadig forskellige. Lægge sin elskede glimmer og konstruerede titel af "King" (som han dygtigt bruger). Bare læs hans biografi og hans lukkede øjne, så prøv kun én sætning, men vigtigst, udtømmende sige - hvem er Kirkorov? At det vigtige er, at det fascinerer sine fans?

Vi har udtrykt det som kompromisløs - sin rene tjeneste (ikke fortælle nogen andre end sit eget hjerte) drømme. På trods af alt, på trods af alt. Han har en fantastisk liv hærdning og strålende talent. Det er sådan, den bulgarske mand, mod vilje forældre forlader hjem, færdiggøre "Gnesinka", han blev en russisk kunstner. I Rusland, Philip havde en crush på Alla Pugacheva (kærlighed - så dronningen), og kvinden i hans drømme blev hans kone. Hvad tiltrækker beskueren? Måske er det denne inspiration af en drøm, ønsket om at træde ud og ...

Da Alla ham for en anden, Philip ganske oprigtigt, virkelig, til en tilstand af dyb depression lidt som en menneskelig helhed, som en kendsgerning, en mand. Utvivlsomt, denne mand har karisma og indflydelse på beskueren.

Nikolay Baskov

Kategorien "rige og berømte russiske kunstnere," fortsatte Nikolai Baskov. En indfødt i Balashikha, søn af militæret, der modtog ungdomsuddannelse, går videre til næste klasse i DDR først, derefter Tuva republik, derefter i Novosibirsk, og endelig i Moskva. Mor af sangerindens første barn, vedhæfte den til musikken, undervisning musikalsk notation. Måske på grund af hendes talent blev spottet i tide. En skoledreng Nikolai turnerede med Novosibirsk Theatre af lig i udlandet. Og i en alder af 16, efter at bryde stemme, Rusland har i hans ansigt fik den store tenor, der besidder et væld af tone og farve.

Læseren er naturligvis optaget af spørgsmålet: "Hvad er det særlige ved karakteren af Baskov?". Efter alt, som vi har set, russisk berømte kunstnere er forskellige hver af deres "highlight". Hvis vi taler om Nicholas, dens stærkeste funktion er muligheden for at samle, mobilisere sig til konkurrencen på præstationen. Efter alt, da han banede sig vej til All-Rusland, og derefter til verden berømmelse. Først, takket være sejren i All-Rusland konkurrence af unge operasangere, og derefter - i Spanien Grande Voice Competition, hvor han vandt andenpladsen. Og hvordan guddommelige han lød i filmen "Caruso!"

Hvilke andre operasanger efter graduate skole i Moskva Konservatorium giver hende klassiske solo koncertsal? Baskov lærte også kunsten at opera Monserrat Caballé, Carlos Alvarez, Montserrat Marti.

Men kunstneren finder sine publikum og pop genrer.

Valery Georgiev

Sangere er der alle rige russiske kunstnere? Billeder af berømtheder indfanger inspireret mand med stafetten. Valeriy Abisalovich, uddannet fra konservatoriet Leningrader er både kunstnerisk leder af verdens bedste touring Moskva teater - Mariinsky og chefdirigent for München Philharmonic Orchestra og London Symphony.

Markant højest bedømt af Valery Georgiev chef for München orkestermusikere, som har gjort beslutningen af byens myndigheder til at udpege sin chef direktør for russisk. Han er ikke uden grund, kaldet Georgieva en af de mest karismatiske ledere i vor tid, uforståelig presser på for magiske lyd.

Valeriy Abisalovich er grundlægger af den velgørende fond i eget navn, for at pleje koncertsalen af Mariinsky Theatre og touring hans trup rundt om i verden. Valery Georgiev har en vægt i beslutningerne fra præsidentens Råd for Kultur og kunst af Rusland.

Valery Meladze

Historien om dens forekomst i kunsten begynder med to brødre, tidligere Batumi studerende, børn af ingeniører, studerende på Nikolaev skibsbygning Institut lavet en fælles beslutning - at hellige sig skriftligt. Af den måde, Valery i den første gård barndommen heppekor deltog musikskole, men kun for at berolige forældre.

Kan undervise neophytes stien Valeriya Meladze og sin brors succes? Måske evnen til at overvinde vanskelighederne. Og de manglede. Måske i stedet 99% af tilhængere til at kaste op deres hænder.

Døm selv: første professionelle forslag brødre lave musik - fra "Dialog" gruppe (grundlægger Kim Breitburg) - endte i en fiasko. Senere Valery giver denne vurdering: "Vi var tvunget til at gøre" ikke vores "musik." Efter den første fiasko efterfulgt af en anden: at forberede sig til konkurrencen "Trin til Parnassus" Valery ikke passere selv den første runde. Hertil kommer, at unge musikere Meladze ofte risikerede at tage penge på deres fremtidige projekter.

Begyndelsen af samarbejdet med producer Fidlyandom ( "Limbo", "Forstyr ikke min sjæl, violin") endte i 1997, den gensidige mangel på forståelse og brud. Den klike af pop i slutningen af 90'erne at drøfte muligheden for at forlade scenen af Valery. På trods af alt dette, havde han og hans bror fundet for sig selv en unik, individuel rute, som gør det muligt "at gøre musikken ikke for patos og penge, og personlig indre tilfredsstillelse."

Hvem blandt stjernerne vi glemte at nævne endnu?

Men vi ikke insistere på, at vores historie logik udgår fra rækkefølgen af "Forbes" for 2015, er det absolut. Efter alt, det vigtigste tegn på en sand kunstner er oprigtige nefalshivaya folks kærlighed. Dette - den "mirakuløse monument", at kunstnere skaber for sig selv deres holdning til arbejde. Utvivlsomt, i denne liste skal også være en død russiske kunstnere. Efter alt, deres kunst forbliver hos beskueren, det er evig. Deres bidrag til kunsten måles ved folks kærlighed og opgav deres hukommelse.

For blot at nævne nogle af de klangfulde navn: Vladimir Vysotsky, Yuri Nikulin, Arkady Raikin, Lyudmila Zykina, Viktor Tsoi, Eldar Ryazanov, Elena Obraztsova, Mark Bernes, Leonid Gaidai, Igor Talkov, Muslim Magomayev. Denne liste over personer døde, men stadig bærer os fra skærmene i deres kunst, desværre, kan du fortsætte på ...

Konklusion. Ræsonnement på disse russiske kunstnere

Hvad adskiller den sande kunstner fra kunstneren forbigående? Det er klart, ud over talent, og selv holdning til kunst. kreative personlighed kunst, uanset i hvilken form det blev udtrykt, skal bære den offentlige moral. Disse russiske kunstnere ikke sænke baren højt nationale ånd prøver. De er ikke offentligt vanhellige din mund bandeord, ikke tale om æren højt, overvejer det uanstændigt.

Recall, der illustrerer ovenstående den russiske superstjerne Lyubov Orlova. Sådan måler det, hvor meget intelligens: Prinsesse Askepot skrøbelig ... Og hvad hukommelse hun forlod om sig selv!

Disse russiske kunstnere er tilhængere af den evige kristne værdier, familie, forældre kult. Hertil kommer, at de føler sig altid den psykologiske facet af spillet, som ikke bør overskrides. Kunstneren kan og skal være sjovt, fræk karakter, men de bør være forbundet med videnskab og høj selvbeherskelse.

Som et eksempel, siges at være af høj interne kultur Kunstnere: Kærlighed allerede nævnt tidligere Orlov, Arkadiya Raykina, Yuri Nikulin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.