Hjem og familieBørn

Portefølje for grundskolen piger: gør dig selv

Moderne uddannelse beror ikke så meget på udvikling af nye færdigheder og lære at selv-udvikling af den enkelte elev, tilskyndelse til implementering af kreative, forskningsrelaterede aktiviteter. En af følgerne af en sådan stimulering er for nylig indført den tradition for at skabe en portefølje til hver elev. Nogle børnehavepædagoger, der arbejder i tæt kontakt med skolen, begynde at gennemføre dette arbejde med forældre til børn forberedende grupper. Tja, i den første klasse, før næsten hver familie konfronteret med den opgave at skabe en portefølje for folkeskolen. For piger og drenge, der starter uddannelse, du ønsker at oprette en blog, en rapport om de succeser og resultater, herunder oplysninger om de forskellige områder af deres liv.

Er det svært at lave en portefølje for piger?

Det menes, at hvis drengen kan bruge en simpel fil mappe som en dagbog over resultater, bør pigernes portefølje være noget overnaturligt. Faktisk ikke meget forskel: børn af begge køn har brug for et farverigt album, der vil se dig selv og vise andre.

Funktioner portefølje for piger

Portefølje for piger ofte udført i traditionelle "piget" lyserød eller lilla farver, men vil se originalt album, en anden farve, hvis ikke farverig, hvor hver sektion er indrettet i sin egen stil. Hvad dekorationer til at bruge, hurtig børns fantasi, og hvordan man gør det - forældrenes hurtighed. Baby-første-klasses elev langt fra af hensyn til børnehaven, så deres foretrukne tegneserie og eventyrets tegn kan leve i siderne i porteføljen for pigerne i grundskolen. Meget oprindelige udseende ark, dekoreret i kunsten at scrapbog, men det vil tage tid, tålmodighed og specialpapir for hende.

For travle forældre, der er de samlede omkostninger på det tidspunkt, mulighed for at bruge færdige skabeloner for porteføljen af folkeskolen (for piger), hvor det kun er nødvendigt at skrive svarene på spørgsmålene og indsætte fotos.

Den generelle opbygning af portefølje

Portefølje består af et omslag med et foto skolepige, indholdsfortegnelse og opdelt i tre sektioner, hvoraf den første indeholder oplysninger om den studerende, i den anden - en samling af dokumentation for sine resultater i løbet af uddannelsen, og den tredje - en samling af kreative værker. Med sidstnævnte er klart - de eksamensbeviser, certifikater og breve af påskønnelse, samt tegninger, fotografier og artefakter af barnet værker er simpelthen placeret i filerne og indsættes i mappen (det er mere bekvemt at bruge en stor, med ringe) Dette er oprettelsen af den første har mest brug for arbejde. Det omfatter lister over navne (afkodning, værdi), familie (med fotos), hjemby, venner, hobbyer, skole, skolefag og elskede lærer, samt adressedata til tegning af ruten fra hjem til skole (særlig interesse er den farligste placere den måde, at fokusere deres opmærksomhed på barnet). Det vil også være interessant at medtage sådanne dejlige detaljer som kontur eller aftryk af børns palmer, selvportræt, og andre.

Hvorfor er alt dette nødvendigt

Mange forældre har ingen begejstring for tanken om lærere, men forgæves. Den tid og kræfter brugt på at skabe en portefølje hurtigt og fuldt ud betaler sig. For det første blev den samlede aktivitet af barnet og forældrene meget lukke dem, fordi ikke alle familie besluttede at kommunikere regelmæssigt for fornøjelsens skyld, er mere tid brugt på andre ting, mere "vigtige" og "hjælpsomme" og tale med børnene bliver til senere. Og når det er "senere" kommer? Det vides ikke ... Og så i familien der er en handling af co-creation, hvor forældrene selv finde ud af, om de er klar over de interesser og hobbyer af sit barn, sine venner, at situationen i klasseværelset og andre aspekter af livet. Hjælp med at lave og dekorere albummet giver mor eller far en ekstra bonus, at barnet begynder at endnu mere stolt af dem, så dygtige og talentfulde, autoritet af de ældre medlemmer af familien vokser. Det viser sig, at alle vinderne!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.