HjemlighedKonstruktion

Beklædning hus blok hus. Bloker hus under en log

Den mest populære i de senere år blevet materialet til facader og interiør, kaldet "blok-house". Dette panel med en halvcirkelformet profil, som simulerer logfiler. Forædlingsmaterialet påføres foring af forskellige strukturer og overflader. Beklædning hus blok hus giver det udseende af en træramme. De kan udføre finish på alle årstider. På grund af sin kvalitet og ydeevne, er det på mange måder bedre end andre efterbehandling materialer.

Anvendelsesområde blok hus

Blockhouse bruges til indendørs og udendørs udsmykning af huse og bygninger. De finer overflade:

 • ramme;
 • træ;
 • beton:
 • monolitisk;
 • mursten.

Meget let og bekvemt at udføre arbejdet er slut af præfabrikerede rammekonstruktioner, samt bruge det til restaurering af bygninger, som bestyrelsen ikke har en stor belastning på fundamentet.

Disse dekorative paneler er lavet af træ, metal, vinyl. Afhængig af fabrikation materiale af hver art har sine egne karakteristika og fordele.

Træklods hus

Dens popularitet træ blokhus erhvervet gennem høj kvalitet og æstetiske egenskaber. Det er svært at skelne fra den afrundede tømmer eller log murværk. Til fremstilling af den træklods hus finder anvendelse godt tørret og behandlet træbeskyttelse cedertræ, lærk, fyr eller gran. Produkter fra nåletræer udvise høj imprægnering, kan derfor anvendes til efterbehandling bade og saunaer.

Materiale (afhængigt af kvaliteten) er opdelt i fire klasser (A, B, C, "Extra"). Efterbehandling udføres indendørs eller produkter En "Ekstra", paneler blok-hus uden for huset holdt en kategori B eller C.

Et hus eller en anden struktur vil have en smuk udsigt, hvis det naturlige træ kombineret med mursten eller sten. Træklods hus åndbar, brandsikre, modstandsdygtig over for atmosfæriske stoffer og temperaturvariationer, naturlige og miljømæssigt beskyttet mod beskadigelse mug, svamp og forskellige gnavere.

Vinyl blok hus

Denne type produkt er en bar bøjet i en halvcirkel, som simulerer tømmer eller træ. Desværre, nøjagtigheden af visningen af teksturer af træ er ikke meget vellykket, og i nærheden du kan se deres inkonsekvens. Vinyl blok hus under en log anvendes til indendørs dekoration af lokaler og facader. Det har sådanne fordele:

 • vandafvisende;
 • UV-stabiliseret;
 • brandsikker;
 • Det kræver ikke særlig pleje:
 • praktisk og let at samle.

Metal blok hus

Metal blok-hus kaldes også metal sidespor, der efterligner rundtømmer. Det gjorde en afsluttende materiale med et galvaniseret stål med et system flerlags beskyttelse.

Da vinyl materiale er ikke en perfekt imitation af træ. Men metal sidespor hus blok hus ser elegant.

Denne type produkt har en række fordele:

 • miljøvenligt materiale;
 • modstandsdygtig over for ekstreme temperaturer;
 • holdbar;
 • holdbar;
 • brand resistente;
 • ikke udsættes for korrosion;
 • let at samle.

dimensioner

Dimensionen af denne bygning væsentlig indflydelse på anvendelsesområde. Smal produkt, der anvendes til indendørs dekorationer, da de visuelt er øge rummet. Hvis bygningen er en stor, bør brede paneler anvendes, hvilket vil bidrage til en ekspressiv visuelle effekter. Udvendig finish af bygninger vil give pålidelige beskyttelse. Beklædning hjem blokhus (prisen afhænger af det område), udføre en lang bord, vil det koste mere.

 • Træklods hus har dimensioner af 2 til 6 m i længden. Bredden af det udvendige design 14-19,5 cm, til intern - 9-13,5. Tykkelsen på fra 2 til 4 cm.
 • Vinyl pladen har en længde på 3 til 4 m, en bredde på 24-25 cm, en tykkelse på 1 mm eller mere.
 • Metalblok hus har altid standarddimensioner: længde fra 0,5 til 6 m, bredde 21 cm, tykkelse 0,5 mm.

Montering blok hus

Udfør installationen af artiklerne kan være uafhængigt eller tiltrække specialister. Særlige færdigheder er ikke påkrævet, men at paneler blok-huset var hus kvalitet, nogle få regler, du har brug for at vide. Vigtigst - ikke haste. Før du installerer stof, skal du sørge for at overfladen er ren og tør. For sin nivellering tremme lavet af træ stænger sektion 50x30 mm med en pitch afstand på 60 cm, der er fastgjort med skruer på en væg.

På overfladen af mursten, er betonramme udføres fra metalprofiler. Så monterede blok hus. Placere det kan lodret eller vandret. Panel forbundet med fjer og not. Ved grænsefladen raspen træplade under en vinkel på 45 grader. Du skal vide, at for at undgå ophobning af vand i rillerne, og for at forhindre muligheden for rådnende paneler, der er nødvendige for at udføre deres installation spike opad fra bunden af bygningen.

Beklædning hjem blokhus giver æglæggende vand og varme isolering. Placere lagene af materiale mellem arbejdsfladen og kasse. Metal sidespor til forskalling fastgjort beslag. blok hus paneler kan fastsættes ved forskellige fremgangsmåder. Alt afhænger af dens tykkelse. Beklædning hus blok hus, er et foto billede af dette vidnede i bunden, det ser meget elegant.

Montering diagram af blokken hus træhus

For at installere produkter på et træhus udføres under ordningen:

 1. Surface.
 2. Vandtætning.
 3. Ramme (tremme).
 4. Isolering.
 5. Den beskyttende film.
 6. Den anden ramme.
 7. Blockhouse.

Funktioner montering blok hus i det indre

Overfladebehandling ved temperaturer over nul skal udføres i et godt ventileret rum.

Interiør trim paneler bør være smal.

Produkter, der anvendes i det indre, ikke kræver yderligere behandling.

Sådan vælger du en kvalitet blok hus

At vælge en efterbehandling materiale, er det først nødvendigt at beslutte, hvor den skal anvendes. Det bør erindres, at den smalle indre udsmykning panel anvendes, hvis længde er højst 6 m, bredde 9 cm, tykkelse 2 cm.

Den ydre finish operere bygninger brede planker, deres bredde 19 cm og tykkelse 3,6 cm. Jury i et sådant tilfælde er det afhænger af størrelsen af bygninger. Glem ikke om de typer af træ, hvorfra materialet er lavet. Softwood bedre anvendelse af indenlandske indretning. Gennemføre foring bade og saunaer fyr eller gran paneler er ikke nødvendig, da de indeholder harpiks, som ved opvarmning og venstre til at stå klæbrige mørke pletter.

Når du vælger en bestyrelse blok hus skal være særlig opmærksom på overholdelsen af dette materiale klasse, og placeringen i træ årringe. Hvis afstanden mellem dem er lille, betyder det, at bestyrelserne i høj styrke. Der er tre klasser af den træklods hus. Hver af dem fremsat specifikke krav i farver, tilstedeværelsen af knuder, chips, blå og andre. Ud over klasse A, som er den højeste kvalitet, der er en kategori "Ekstra" - den ideelle træ. Det koster meget dyrt og meget sjælden i salget.

Ikke mindst i valget af materiale foregår såsom opbevaring. På dette afhænger af kvaliteten af installation og drift. Produkter skal opbevares i et tørt uopvarmede rum, på paller i en emballage producent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.