Hjem og familieBørn

Maxi Micro (trehjulet scooter for børn): anmeldelser, priser

Scooter - hvad er det? Transportmidler til børn eller bare en anden legetøj? Når barnet begynder at forstå noget i denne store verden, skal vi være parat til at sikre, at der ikke kan undgås anmodninger om køb af en scooter, fordi nu hver anden barn rider en scooter. Men travlt i denne sag er ikke nødvendig. I dag er markedet af børns varer tilbyder et stort udvalg af scootere til børn, kan du købe en billig model og fratage dit barn muligheder for at nyde skiløb. Den mest populære i dag betragtes som en model Maxi Micro - scooter, som har en høj pris, men på samme tid er kendt for komfort og holdbarhed.

Scooter - hvordan man laver det rigtige valg?

Scooter er en af de enkleste former for barnets transport. Småbørn i alderen to år kan fuldt ud at køre en scooter. Et barn, der har nået den alder, begynder mest aktivt lære om verden, det er en aktiv bevægelse i denne periode er en vigtig faktor i barnets adfærdsmæssige. Trehjulet cykel scooter Maxi Micro er en god måde for yderligere fysiske udvikling af barnet. Denne form for transport perfekt udvikler koordination og styrker musklerne og hele bevægeapparatet.

Alder - hvordan det påvirker valget af en scooter?

Fodlæger anbefales ikke til børn under 3 år gammel til at ride en scooter i princippet. Men producenterne af det legetøj, har en helt anden mening om dette spørgsmål, og scootere er lavet til børn fra to år i sådan en pjevs allerede stabilt på hans fødder og har nok udviklet muskler. Må ikke umiddelbart erhverve den funktionelle model, den første scooter er bedre at vælge en stabil - på tre eller fire hjul. Modellerne til de yngste forbrugere forudsat en slående design på håndtaget lommelygter, glødende hjul og en lille kuffert til noget vand eller legetøj.

For et barn, der allerede har mestret trehjulet scooter, kan du erhverve mere adræt tohjulet model. De giver børn mulighed for at udvikle større hastighed, giver mobilitet og fleksibilitet.

Hvad skal man kigge efter, når de køber en scooter

Når du køber scootere er vigtigt at vide om funktionerne i en bestemt model, idet der tages hensyn til de vigtigste karakteristika for scootere.

Først og fremmest er det nødvendigt at se på rattet:

 • Det materiale, hvoraf gjorde hjulene er sådanne typer: plast, polyurethan, gummi, latexgummi. Plastic hjul er ikke springe tilbage, så de larmer og svare ujævn asfalt. Gummihjul er bedre egnet til en børns tur, da de absorberer godt og er mere manøvredygtig, når du kører. Ulempen ved gummihjul er der en mulighed for en punktering.
 • Diameteren af hjulene. Dag udsendt diameter fra 122 til 200 mm. Det vurderes, at den større diameter, jo blødere vil kørsel på alle former for uregelmæssigheder.
 • hjul stivhed. Godt greb scooter med vejen og jævn kørsel giver stivhed af hjulene. Acceptabelt stivhed for børns transport er - 76, 78 A.
 • Bredden af hjulet. Den bredere og mere stabil hjul, jo mindre hastighed og manøvredygtighed vil have en scooter. Scooter med smalle hjul er perfekt til et ældre barn, der har erfaring med ridning.

Steering af scooteren har flere vigtige punkter:

 • Rattet skal justeres i forhold til barnets højde. Fabriksjustering sædvanligvis i området fra 50 til 100 cm.
 • For at undgå enhver udskridning af barnet hænder på rattet på håndtaget skal være falsk anti-slip håndtag.

Som for bremserne:

 • For yngre børn, er bagbremsen forudsat, det er placeret over baghjulet. For ældre børn, i mere avancerede modeller er integreret manuel forreste og bageste bremser.

Hvis vi taler om Montering:

 • Boliger scooter bør ikke være nogen unødvendige skarpe eller udragende dele. Sami dele skal være godt bundet til hinanden, men ikke for stramt.

Scootere er et populært mærke af Maxi Micro - hvad er deres fordele?

Børn scootere Micro Maxi fungeret godt med hensyn til kvalitet. Børn tilfreds med skiløb, forældrene er rolig og ikke bekymre sig om sikkerheden for barnet. Maxi Micro model er designet til børn i alderen 4 til 12 år. I 2009 modtog mærket Platinum Award i USA i kategorien "Bedste Toy 2009". Maxi Micro (scooter) - er den næste model efter de "Mini Micro" (fra to til fem år).

Nøglefunktioner Maxi Micro modeller:

 • Scooter er designet til et barns vækst fra 110 cm og en vægt på op til halvtreds kilo;
 • Vægt scooter er 2,5 kg;
 • Håndtaget er justerbar fra 67 til 93 cm;
 • Polyurethan hjul;
 • Kroppen er lavet af aluminium og plast;
 • Bremser - bageste;
 • Bearing - AVES5.

Scooter Micro Maxi t har en grundlæggende forskel fra andre modeller. Det ligger i det faktum, at kontrollen er skråtstillet i en bestemt retning, i stedet for roret. For en mærkelig måde at kontrol kaldes også scooter kikbord. Denne vægt flytter mest bidrager til udviklingen af rumlige orientering og koordinering af barnet.

Scooter Micro Maxi. anmeldelser forældre

Hvis vi taler om de synspunkter forbrugerne, er det meget svært at finde en utilfredse. De fleste forældre mener, at denne model er bekvemt og sikkert. Især bemærke specialiseret patenteret roterende funktion rat, som mange børn virkelig nød. Maxi Micro - scooter, som er forbløffende dens dynamiske pris. Det spænder fra 3 til 12 tusind rubler. Afhængig af design, kvalitet og kvantitet af hjulene, og scootere funktionalitet forøger eller formindsker værdien. I ethvert af børnenes russiske butikker har mulighed for at afhente barnet som en kvalitet budgetmodel og dyrere manøvredygtig scooter.

21. Scooter Maxi Micro - hvilken slags dyr?

Scooter 21. Scooter Maxi Micro - er mere strømlinet og moderne model linje "Micro", scooteren har høje teknologiske indikatorer og mere raffineret design. Denne model er et køretøj med et sæde og kurv.

De vigtigste karakteristika ved modellen 21. Scooter Maxi Micro:

 • Scooter designet til børn fra 1 til 5 år.
 • Braves barn, der vejer op til 30 kg.
 • Lavet af aluminium, plast og polypropylen, det har en forstærket ramme.
 • Hjul: Polyuretan.
 • Bremser: Front.
 • Håndtag 66 cm i højden, justerbar fra 67 til 99 cm.
 • Vægt 2,6 kg scooter.
 • Bærende ABEC-1.

Hvad kunderne siger?

Anmeldelser forældre om modeller af 21. Scooter Maxi Micro er også ganske positiv. Meget belejligt for børn fra det pågældende år sædet. Specialized styresystem er meget bekvemt for børn. Bemærk, at for de små, denne model er perfekt til tilpasning til scooteren. Meget behagelig håndtag til kørsel hjælper forældre til at hjælpe barnet klare at lære de grundlæggende færdigheder i kørsel. Pris kategori af modeller, der spænder fra billige til dyre.

To modeller - på et stop?

Hvis vi sammenligner disse to modeller, de meget grundlæggende forskelle mellem dem ikke. Begge er udstedt af en og samme linje. Organ produktionsteknologi, hjul, håndtag og montering af bremsesystemet er de samme. Dog skal det bemærkes, at Maxi Micro - scooter, som har en grundlæggende forskel fra det 21. Scooter Maxi Micro. Dette er en milepæl for forbrugeren. For begyndere, bør yngre børn vælger en mere bæredygtig model med sæde Scooter Maxi Micro er det lettere i vægt og højde. For børn fra 4 år mere adræt fit standardmodel Maxi Micro. Siden på Micro scootere linje pris er ikke lav, er det nødvendigt at købe et stykke legetøj kun fra autoriserede forhandlere. Det ville være en skam at købe en dyr ting, der vil knække ved første brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.